Jump to content

AEW Collision - 24 февруари 2024


neshev

Recommended Posts

Rainmaker

Нелош Collision тази седмица, с цели седем мача.

 

Powerhouse Hobbs и Sammy Guevara направиха много добър No DQ мач, с някои фантастични spot-ове. Guevara е тотална откачалка да прави такива маневри на B-шоута като swanton bomb-а от стълбата върху масите. Едва ли имаше какво повече да се иска от телевизионен мач.

 

BCC с добро backstage промо. Тук отбелязвам и мача на FTR, който като цяло беше стандартен tag match, като след това дръпнаха силно промо за сблъсъка на Revolution. Мачът другата седмица с BCC с/у FTR и Kingston се очертава доста силно. 

 

Bang Bang Scissor Gang и другите няма да ги коментирам, разочароващо е в какво са забъркали Jay White, top gaijin-ът в NJPW допреди напускането си.

 

Malakai Black и Bryan Keith спретнаха добър мач, който, доколкото разбрах, е първият singles мач на Black от 2022. Като цяло на мен ми е интересен за гледане и се надявам по-често да го виждаме самостоятелно, като мач между него и Mark Briscoe не звучи зле. Неприятното е, че опонентът му отново загуби и наистина не знам дали ще получи нещо по-смислено скоро.

 

И главният мач, който за хората, които са наясно кой е Akiyama - си е тотален dream сблъсък. Danielson срещу идола на Eddie Kingston. Първо, отбелязвам backstage промото на Danielson по средата на шоуто, което беше стабилно, както и промо пакета за мача:

Мачът определено беше добър, просто винаги е супер яко да гледам Bryan Danielson срещу японски легенди като Akiyama, Nagata, Suzuki. В случая не бях гледал Akiyama от години, но за възрастта си изглеждаше достатъчно добре на ринга и не разочарова. Хубав grappling, захвати и strike-ове в хода на мача, включително фокуса от Danielson върху крака на Akiyama, както и някои силни моменти като едновременния опит за busaiku knee от двамата. Post-match-ът беше доста забавен с това как двамата първо се ръкостискаха, после Danielson показа среден пръст на Eddie, Akiyama му заши шамар, Danielson тръгна да се извинява и да се ръкостиска пак с Akiyama, но го изрита под пояса. Определено очаквам мача на PPV между Danielson и Kingston с интерес. 

  • Upvote 2
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...