Jump to content

AEW Dynamite - 21 февруари 2024


neshev

Recommended Posts

Rainmaker

Добро шоу и тази седмица.

 

Доста приличен отборен сблъсък между BCC и FTR, който може би беше и най-добрият мач за шоуто. Ясно е, че двата отбора имат много по-добър мач в себе си, но като за TV шоу повече от доволно. Хареса ми, че и след мача имаше някакво продължение, както и в съблекалните. В крайна сметка се радвам, че ще ги видим на Revolution, който е много по-подходящ за мач от такъв калибър.

 

За мача на Orange Cassidy и Mike Bennett няма какво много да се каже, но все пак очаквам с интерес предстоящия title мач между Strong и Cassidy, като се надявам тук Strong да спечели първата си титла в AEW. Поне според мен е интересен като heel, а на ринга е ясен - топ талант.

 

Конфронтацията между Garcia и Christian беше за мен и highlight-ът на шоуто. Промото на Garcia беше силно, а след това включването на Christian си беше класа. Невероятен heel е, предполагам, вече е казвано, но все пак. Правилно решение с това да ги оставят един срещу друг на Revolution.

 

Промото на Sting беше един от другите отличаващи се моменти от шоуто, доста емоционално и надъхващо за предстоящия мач с The Bucks.

 

Нелошо промо от Wardlow, но накрая ми дойде прекалено преиграващо.

 

Очаквам да видя какво ще измислят за Ospreay следващата седмица, след като мислех, че ще се появи директно на Revolution.

 

Стабилен multi-man мач накрая. Винаги ме радва да гледам как Joe мачка. Имаше си екшън, както и интеракции между тримата в мача за световната титла. Надявам се наистина WON да са сгрешили и Page да е на линия за Revolution.

  • Upvote 2
Link to comment
13 hours ago, neshev said:

Миналата седмица споменават Кодича, сега Пънкаря. LULAEW.

 

 

А от WWE него броят за живи. Това е разликата между двете компании. AEW споменават и ще продължават да споменават WWE или техни кечисти за трупат точки на техен гръб. Виж WWE нямат нужда от това..

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...