Farest Posted February 19 Share Posted February 19 Таа пропуснах цялото време от спирането на кеча по бтв до старта му по Gtv. Като цяло доста неща съм пропуснал. Дебюта на Брок Леснър Като цяло го видях в действие, чак когато наби канчето на Сина. Преди това съм гледал квота има в интернет, повечето кратки клипчета. Дебюта на Сина, Ортън и Батиста Мисля, че вече ги видях вече шампиони. Чудех се тия па кви са и що са толкова важни. Разбрах за Шон Майкълс пак по времето на Gtv, дори не знаех, че е чак такава легенда на кеча. Nwo Дори и сега не знам много за тях и какво са направили. Би ми било интересно да се разровя. Остин 3:16 Защо така му викат, някой да ме кажи дееба? Кейн без маска Чудех се кво става, и това истинския Кейн ли е. Гробаря който вече няма мотор и си е гробар. Като по-малък не разбирах защо му викат Гробаря пък кара мотор и бие хората, после разбрах вече защо, като почне да копае гробове и да хвърля в тях Ортън и Кейн Кажете вие какво сте пропуснали и бихте искали да сте го гледали в реално време krriiissss, yaripim, Yulian and 4 others 7 Quote Link to comment
VSB Posted February 19 Share Posted February 19 Дебютите на Леснар, Сина, Ортън и Батиста (като Дякона Батиста, придружаващ Дивон Дъдли) и завръщането на Майкълс се случиха по БТВ. Малко преди да спрат кеча. jobber91, krriiissss, Yulian and 4 others 7 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted February 19 Share Posted February 19 18 minutes ago, VSB said: Дебютите на Леснар, Сина, Ортън и Батиста (като Дякона Батиста, придружаващ Дивон Дъдли) и завръщането на Майкълс се случиха по БТВ. Малко преди да спрат кеча. Факт, но го бяха преместили в 23:00. Аз също съм гледал повечето от тези неща по БТВ като чаве. Някъде 2007-8ма спрях да следя, понеже мидкарда беше негледаем, а Сина ми беше втръснал страншно много. Върнах се, когато чух за Нексъс сторилайна, понеже това ми звучеше като някакво модерно NWO. Не мисля, че съм пропуснал нищо интересно, честно казано. krriiissss 1 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted February 19 Share Posted February 19 За Остин.... The-Resident-Ev!L, krriiissss and jobber91 1 1 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 19 Share Posted February 19 Моят такъв период също е между 2002-а и 2004-а. 2004-а открих BWC и форума, и всичко останало е история. WrestleMania 18 и WrestleMania 19 бих искал да ги гледам в реално време. Две от най-любимите ми Мании. The-Resident-Ev!L and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
krriiissss Posted February 19 Share Posted February 19 3 hours ago, VSB said: Дебютите на Леснар, Сина, Ортън и Батиста (като Дякона Батиста, придружаващ Дивон Дъдли) и завръщането на Майкълс се случиха по БТВ. Малко преди да спрат кеча. Сега ако изкараш и доказателство, няма да имаш равен. Metzgermeister 1 Quote Link to comment
Farest Posted February 19 Author Share Posted February 19 Аз имам желание да си изгледам епизодите от бтв ерата, ще съм супер щастлив някой да ми ги намери. krriiissss 1 Quote Link to comment
Todor Atanasov Posted February 19 Share Posted February 19 Какво доказателство да вади - кеча по БТВ го спряха точно преди Summerslam 2002, някъде във форума има подробни теми за това. Даже във vbox7 имаше някви клипове на Разбиване от БТВ в които Леснар участваше. 3 minutes ago, Farest said: Аз имам желание да си изгледам епизодите от бтв ерата, ще съм супер щастлив някой да ми ги намери. https://www.vbox7.com/play:bb0d407551 krriiissss and Farest 2 Quote Link to comment
The-Resident-Ev!L Posted February 19 Share Posted February 19 Най добрият кеч 1999-2006. krriiissss and batistaheel 2 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted February 19 Share Posted February 19 Най-добрият кеч е 96-99 ECW. The-Resident-Ev!L and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
baikiro Posted February 19 Share Posted February 19 Най-добрия кеч е 1996-2001 WWF, WCW и ECW Metzgermeister, jobber91, batistaheel and 2 others 1 3 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
batistaheel Posted February 19 Share Posted February 19 3 minutes ago, baikiro said: Най-добрия кеч е 1996-2001 WWF, WCW и ECW Най-добрият кеч е 2013-а, когато Bayley дебютира, до сега. THE ENEMY, The-Resident-Ev!L, itzo1994 and 3 others 3 1 2 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted February 19 Share Posted February 19 Кечът беше добър до към 2006-7. В момента, в който вкараха всички PG говна, WWE си го начукаха четвъртит. За всичко е виновна дъртата курва Линда Манмеан. Ако не беше толкова лакома, нормалният кеч период можеше и да продължи по - дълго. krriiissss, The-Resident-Ev!L, Todor Atanasov and 1 other 4 Quote Link to comment
VSB Posted February 20 Share Posted February 20 (edited) 20 hours ago, krriiissss said: Сега ако изкараш и доказателство, няма да имаш равен. Трябва да се издирват някакви клипчета от БТВ периода, няма кой да се занимава. Но съм го гледал лично, помня го добре. И аз като автора на темата не съм гледал между БТВ и GTV и бях учуден да видя Сина, Ортън и Батиста като меин ивентъри. А Леснар се появи даже още по-рано. Беше станал Крал на ринга и му предстоеше мач със Скалата за титлата, преди да спрат кеча. Нямах и интернет по това време. С едно щракване на пръстите и изведнъж най-голямата ти мания просто ти я отнемат. Слонски кyр за дебилите от СЕМ! Edited February 20 by VSB krriiissss, Metzgermeister, Todor Atanasov and 1 other 3 1 Quote Link to comment
kabakov Posted February 20 Share Posted February 20 Всичко между спирането от БТВ и пускане по ГТВ. Metzgermeister and krriiissss 2 Quote Link to comment
baikiro Posted February 20 Share Posted February 20 Всичко между спирането на кеча по БТВ и ден днешен. krriiissss, Metzgermeister and Farest 1 2 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Loop Posted February 20 Share Posted February 20 Аз мисля, че най-добрата ера на WWE е 2002-2005. WM 18-21. Може би защото като чаве тогава открих и форума и вече гледането на кеч беше бая по-интересно от просто да отворя сайта на WWF/E с жалкия dial-up интернет от преди това и да видя кои са шампионите този месец (още помня графиката им, дето редуваше снимка на титлата със снимка на шампиона). Но и в този период ростерът беше наблъскан с легенди от Attitude, от WCW/ECW в по-малка степен и отделно младите жребци Леснар, Сина, Ортън. По-добър ростер за мен WWE не е имало. Естествено, връщайки се назад съжалявам, че макар да гледах тогава, бях дебилно пишлеме, дето пишеше в “WWE-BG” какъв лайнар е Triple H и как по-яко е да гледаш кървищата на CZW (първата ми тема във форума беше за Zandig, пречукалия се Ник Мондо и Wifebeater) и други backyard и физкултурни екстраваганци за пред 20 човека, ама човек с времето се учи. Липсва ми WWE от 2001-2005, даже може да седна да гледам пак тези епизоди. HEIDENREICH, The-Resident-Ev!L and Metzgermeister 3 Quote Link to comment
Jericho Posted February 20 Share Posted February 20 Единствената по-сериозно изпусната година от мене е 2003-та, по обясними причини. Интернета беше шибан и недостатъчен и само отварях wwe.com отвреме-навреме, за да се ориентирам горе-долу (беше доста по-читав и угледен сайт тогава). Имаше и един доста хубав руски сайт, който се казваше wrestlingzone.ru, от там се научих на 1000 неща (включително руските думи за маса, стълба и стол, както и за туш, съответно "стол", "лестница", "стул" и "удержание"). В общи линии, целия ми кеч експириънс от 2003-та се равнява на това и супер много играене на Fire Pro Wrestling за GBA. Вече 2004-та ми пукна жлъчката, и малко след КечМания отидох в един клуб да ми я запишат, дадох некъде 15 лева за това удоволствие (беше на 5 диска). След това през една-две седмици взимах празни дискове и откъдето можех да набавя комбинацията стабилен интернет+записвачка (рода, комшии, училището) свалях и записвах каквото хванех, още немаше XWT, но го имаше първото PWT и отделно data.bg и тем-подобни. На едно DVD 4,3 гигабайта се хващаха доста неща и всяко едно беше само по себе си еклектична колекция. Стари Нитра, CZW-та, Кобаши-Сасаки и когато нямаше повече кеч за записване, всичко се допълваше догоре с музика, игри и ромове за стари конзоли. По някое време, тръгна за много малко и TNA по Евроспорт и от там малко запълнихме зеещата дупка в душата. Некъде по това време намерих и предишния форум. Вече 2005-та, като видях билборда до централна гара с Батиста, Сина и Мистерио ми стана патката. Metzgermeister, Hachiko, Farest and 6 others 9 Quote Link to comment
Todor Atanasov Posted February 20 Share Posted February 20 То е ясно, че периода 2002-2005 повечето от нас са го пропуснали, аз лично по-късно го наваксах. И винаги съм бил на мнение че 2004 е много тегава година и супер трудна за гледане. Иначе от 2005 GTV ерата до 2016 си следях плътно - седмични шоута и PPV-та. През 2016 като разделиха брандовете и продукта яко се разводни, плъзнаха някви джобъри из шоутата и стана голяма скука. Kevin Owens световен шампион, Reigns го бяха свалили в мидкарда, Cena вече рядко се появяваше. Хвърлях по един поглед на шоутата, но много рядко. Може би последното PPV, което изгледах беше Summerslam 2016, това като редовен зрител. След това традиционно минах на клипчета в Youtube и понякога дърпах PPV-та само за големите мачове - Lesnar-Goldberg, Reigns-Taker, Reigns-Lesnar, Rollins-Lesnar, ръмбъл мачовете и т.н. Женската революция, която започна с Becky Lynch преди Survivor Series 2018 също я следях в реално време и наистина си беше нещо ново и интересно. Цялата история с Беки, Шарлът и Ронда и първия женски МЕ, който направиха на Мания се получи страхотно. След началото на пандемията през 2020 като почнаха шоутата без публика тотално спрях кеча и не бях гледал нищо с години, дори Маниите. Изгледах само Royal Rumble 2022. Миналата година се върнах към кеча и наваксах големите мачове от 2020 насам, но пак я карам на Youtube. 2023 изгледах Ръмбъла и Манията, опитах да гледам и след това, но още на първия турнир ми изтипосаха мачове като Rollins vs. Omos и им теглих майните. Интересът ми в последните месеци се върна и следя шоутата в Youtube, но само заради завръщането на любимци като Ортън, Пънк и Скалата. Quote Link to comment
Mariyan01 Posted February 20 Share Posted February 20 8 hours ago, baikiro said: Всичко между спирането на кеча по БТВ и ден днешен. Не лъжи!!! Срам те е да си кажеш, че си гледал кеч след 2002 ли, Кирчо? Metzgermeister and krriiissss 1 1 Quote Link to comment
baikiro Posted February 20 Share Posted February 20 40 minutes ago, Mariyan01 said: Не лъжи!!! Срам те е да си кажеш, че си гледал кеч след 2002 ли, Кирчо? Ако клипчета в ютуб се брои за гледане. krriiissss 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Sashundera Posted February 20 Share Posted February 20 Аве коя година дебютира КНИЖАРЯ? Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
baikiro Posted February 20 Share Posted February 20 6 minutes ago, Sashundera said: Аве коя година дебютира КНИЖАРЯ? 2001 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Jericho Posted February 20 Share Posted February 20 Не знам дали това е точната тема, ама да му еба майката, така и така тръгнахме да шмъркаме линии носталгия. Намерих това, преди няколко дни: Metzgermeister, Rock, The-Resident-Ev!L and 2 others 1 2 2 Quote Link to comment
Hachiko Posted February 20 Share Posted February 20 За първи път чувам на български Трите Хиска да се превежда ТРОЙНИЯ . The-Resident-Ev!L, Jericho, The Olimpic Hero and 2 others 3 1 1 Quote Link to comment
Recommended Posts