Jump to content

BWC: ЦИРКЪС МАКСИМУС - Състезания с колесници!

THE ENEMY

Чия колесница искате да се разпадне по време на съзтезанието?  

8 members have voted

1. 1. Хвърлете камък върху съзтезателите които не харесвате!

• natopor4en
    • himler
    • Vasko ot Londom
    • Hachiko
    • Grim Reaper
    • Ed2097
    • HBK forever
    • Нека благорарумния Бог-модератор блъсне каляските на всички!
      0

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 02/17/2024 at 07:30 PM

Recommended Posts

Posted

chariot LOGO.jpg

Една продукция на BWC...

ОТ СЪЗДАТЕЛЯТ НА ГЛАДИАТОРСКИТЕ БИТКИ...

BWC: СЪЗТЕЗАНИЯ С КОЛЕСНИЦИ!

+

След като получихме многобройни писма от потребители, настояващи зрелището да продължи, ЕНЕМИ се захвана с построяването на новата атракция в нашия мил, свиден форум - ЦИРКЪС МАКСИМУС!

947020d5b27a9afcb74fdd2c10e6e17c.jpg

c4466112096884f3cb3fb80eda90da02.jpg

...

Едно съоражение, което в древен рим е било АРЕНА за съзтезания с коне и колесници, днес е на разположение на нашите зриители! Гарантирано зрелище, което въплащава в себе си елементи като висока скорост, ТЕСТОСТЕРОН, ярост, спортна злоба, неспортна злоба, агресия и висока доза динамичност!

chariot.jpg

Ето кои са колесничарите които днес ще настъпват газта за ваше собствено забавление:

натопорчен

vs

Васко от Лондон

vs

Хачико

vs

Грип Рийпър

vs

Химлер

vs

Ед2097

vs

ХБК Форевер

Имате време до 21:30 да хвърлите своя камък по колесниците които най-малко харесвате!

Ready, steady, GO!

:wank:Обявавам първото съзтезание с колесници в БВЦ за ОТКРИТО!:wank:

Posted

В първата обиколка най-много камъни полетяха върху модерната, произведена във Великобритания каляска на Васко. Едното му колело изглежда на път да се отдели от колесницата, а и единия му кон всякаш започна да се измаря. Ще намери ли начин все пак Васето да се върне в съзтезанието, или ще загуби битката безславно?

Останалите съзтезатели за момента все още се движат стабилно, но колесниците на Хачико и Химлер набраха преднина пред останалите. Ще видим дали са способни да запазят преднината си, както и кой от двамата ще надделее накрая!

Posted

@THE ENEMY Васко е викнал помощ от публиката... не е честно:

d4cf153e176248af7bf591b2db658fc3.jpeg

Posted
1 minute ago, Hachiko said:

@THE ENEMY Васко е викнал помощ от публиката... не е честно:

В момента изглежда никаква помощ не може да му помогне, но кой знае. Изглежда поредния българин успял в чужбина, който е отричан от злоба в собствената си родина, ще стане жертва и в това съзтезание.:(

Posted

Почти съм на финала! Вихър и Гоерги  са силни коне!

627178-bigthumbnail.jpg

Posted

Къде е БайКиро?

Posted

ФИНАЛ!

И така след като обявихме краят на първото съзтезание с колесници на БВЦ, резултатите са следните:

Васко от Лондон катастрофира много лошо със своята английска каляска, след като най-много камъни от трибуните полетяха в негова посока! Топординьо, Грим рийпър и Едж2097 макар да получиха по-малко на брой удари по себе си, също участваха в много лоши катастрофи и ще трябва да се възстановяват на Банановите острови. ХБК почти не понесе поражения, но той се включи в състезанието все още невъзстановен заради стари травми, които и тук се оказаха пагобни за него и той също беше изнесен с носилка, след като се строполи от колесницата си малко преди финала! 

competitors-racing-a-vehicle-designed-like-a-roman-chariot-crash-into-hay-bales-at-the-red-bull-soap-box-derby-on-october-24-2015-in-atlanta-ga-MFBFT9.jpg

Що се отнася до победител, след като първото впечатление остана, че Химлер и Хачико са свършили заедно (но пън интендед), се наложи фотофиниш да разгледа положението. Фотофинишът показа, че все пак имаме победител! Най-предния кон на Хачо е финиширал съзтезанието с ерекция, поради което със съвсем малко изпреварва кобилите на Химлер.

ben-hur1_3145785b.webp

Победител в първите съзтезания с колесници е ХАЧИКО!

Честито на победителя, на останалите ДГД! Слава!:wank:

Posted

Хачико не е ли куче? Той дърпа с конете или седи на колесницата? Извинете, просто мястото ми на колизеума не беше добро и не видях добре. 

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted
13 minutes ago, Ponetron said:

Хачико не е ли куче? Той дърпа с конете или седи на колесницата? Извинете, просто мястото ми на колизеума не беше добро и не видях добре. 

Да беше си взел вип ложата, ама не си натопор4ен със сепаренцето, църрррррррррр, так-так, разбираме ги игрите - играчите на играчите. Прррррррррррр! Щип диби ди дип! От скъпото ускинце, ай наздраве!

The Olimpic Hero
Posted

Чико е мейн ивентърът в тази федерация. Като Роман Рейнса на Енеми е.

Posted

Който обижда семейството ми, обижда и мен. Предупредих те @Vasko_London!

Posted
11 hours ago, Hachiko said:

Който обижда семейството ми, обижда и мен. Предупредих те @Vasko_London!

ПЛЕСНИ МУ ЕДИН ШАМАР!

Да се научи мама му ****!!!

☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️

Posted

@THE ENEMY, няма ли да обясниш как gboy насра от Арената, въпреки че се направи на голям мъж пред кликата си и остави ЧОТУДЕ да виси с подписан Loser Leaves Town договор, та затова пускаш тия джобъри да се блъскат с каруци?

IMG_20240218_112459.thumb.jpg.ebfca6a5ffb61a45559a843a02890352.jpg

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Posted
22 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

@THE ENEMY, няма ли да обясниш как gboy насра от Арената, въпреки че се направи на голям мъж пред кликата си и остави ЧОТУДЕ да виси с подписан Loser Leaves Town договор, та затова пускаш тия джобъри да се блъскат с колесници?

Така е. Имаше отправено предложение и към двамата да завършат БАТМАН враждата си на Арената, но джибой не се отзова. :(

Posted

Днеска из бардаците на Империята вървят слухове, че Васко от Лондон е от Юлиево-Клавдиевата династия и преди състезанието си е ебал конете. Нещо нормално за рода. Това е била основна причина за загубата.

Все пак са само слухове и не мога да съм сигурен.

ssstwitter.com_1765884205512-ezgif.com-resize.gif.e5c4df86601a1ab82edce1cda2a6aea9.gif

Posted
On 2/17/2024 at 10:36 PM, The Olimpic Hero said:

Чико е мейн ивентърът в тази федерация. Като Роман Рейнса на Енеми е.

Моят Роман Рейнс е само един и всички знаят, че това е Enough!

Posted

Не можех да пиша във форума една седмица. Този, който ме банна, съм го виждал да обижда и Саша Везенков в темата за NBA. Разбира се, че подобен родоотстъпник ще е модератор във форума ви. Обаче заличаването на форума ви е задействано. Висши кибер полицаи са ми обещали, че ви закрият заради обидите над Гришо, Кобрата, Саша Везенков и други заслужили българи зад граница. Имате точно 10 дни живот. Сбогувайте се с антибългарския си форум, изроди мръсни. 

Posted
1 hour ago, Vasko_London said:

Висши кибер полицаи са ми обещали, че ви закрият

Същите, които от 4 години закриват сайта на Липовон ли? :rolleyes:

Posted

Вижте го тоя изрод @THE ENEMY каква снимка ми е пратил за бана. Ако бях в България можех да те намеря, урод мръсен. Но не съм такъв човек. Заради това се махнах от мръсната България, заради такива като теб. За да не се занимавам с тях. Защото е пълно с такива, които са много силни в интернет. А ако трябва да излезеш на площада и да подкрепиш един български протест на Слави или на Костадин Костадинов, няма да го направиш, нали.

snimka1.PNG.7bb758a04b501bc5704f3f6e6c84f4f3.PNG

Posted

Обърнала ти се е колесницата малко :D .

Posted
5 hours ago, Hachiko said:

Обърнала ти се е колесницата малко :D .

Като се обърне каручката, пътища много. :ph34r:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...