neshev Posted February 14, 2024 Share Posted February 14, 2024 Berbatov and pukkod 2 Quote Link to comment
Rainmaker Posted February 15, 2024 Share Posted February 15, 2024 Много приятно шоу тази седмица. Moxley - Dax беше силен opening мач, доста як пердах си хвърлиха, със стабилно количество chop-ове и шамари, и още повече ме надъхаха за потенциален мач между BCC и FTR (който сега видях, че е обявен за следващата седмица), както и със събитията след мача. Интересно дали ще продължат някак историята на първите с мексиканците след следващата седмица. Евала на който е book-нал дебютиращият мач на Ospreay да бъде с Takeshita! Може би от хората в AEW именно Takeshita ми се струваше като най-интересния опонент, срещу когото искам да видя Ospreay, и съм убеден, че ще направят един от мачовете на годината в AEW. Изглежда, че първата поява на Ospreay в компанията ще бъде в самия мач на Revolution. Харесва ми също, че са сложили Don Callis около Takeshita. Garcia - Copeland се получи стабилно, със солидна обработка от двамата. Не знам обаче каква точно беше идеята около завършека и дали ще book-нат още един three way мач на турнира. Като цяло си предпочитах singles мач между Garcia и Christian. Силен сегмент с тримата в главния мач на Revolution. Swerve определено показва доста добри умения на микрофона и съм сигурен, че скоро ще спечели титлата. Хареса ми как Joe ги затапи накрая и си тръгна. Мачът на Young Bucks беше окей, но нещата след мача бяха по-интересни с промото на Bucks, а после и Darby Allin дръпна много добро промо, с добри аргументи. Texas Death мачът ми хареса, но според мен такъв тип мачове трябва да бъдат book-вани по-рядко. В случая не съм запознат точно с историята им, но доколкото разбрах, идеята е била да се build-не мачът на Cassidy и Strong. Matt Taven направи иначе добро представяне в мача и отнесе някои брутални bump-ове, като този върху масата след скока от ринга. За момента Revolution изглежда много силно поне на хартия. gboy, Berbatov, ТНЕ DEADMAN and 1 other 3 1 Quote Link to comment
Recommended Posts