Jump to content

AEW Dynamite - 14 февруари 2024


neshev

Recommended Posts

Rainmaker

Много приятно шоу тази седмица.

 

Moxley - Dax беше силен opening мач, доста як пердах си хвърлиха, със стабилно количество chop-ове и шамари, и още повече ме надъхаха за потенциален мач между BCC и FTR (който сега видях, че е обявен за следващата седмица), както и със събитията след мача. Интересно дали ще продължат някак историята на първите с мексиканците след следващата седмица.

 

Евала на който е book-нал дебютиращият мач на Ospreay да бъде с Takeshita! Може би от хората в AEW именно Takeshita ми се струваше като най-интересния опонент, срещу когото искам да видя Ospreay, и съм убеден, че ще направят един от мачовете на годината в AEW. Изглежда, че първата поява на Ospreay в компанията ще бъде в самия мач на Revolution. Харесва ми също, че са сложили Don Callis около Takeshita.

 

Garcia - Copeland се получи стабилно, със солидна обработка от двамата. Не знам обаче каква точно беше идеята около завършека и дали ще book-нат още един three way мач на турнира. Като цяло си предпочитах singles мач между Garcia и Christian.

 

Силен сегмент с тримата в главния мач на Revolution. Swerve определено показва доста добри умения на микрофона и съм сигурен, че скоро ще спечели титлата. Хареса ми как Joe ги затапи накрая и си тръгна. :D

 

Мачът на Young Bucks беше окей, но нещата след мача бяха по-интересни с промото на Bucks, а после и Darby Allin дръпна много добро промо, с добри аргументи.

 

Texas Death мачът ми хареса, но според мен такъв тип мачове трябва да бъдат book-вани по-рядко. В случая не съм запознат точно с историята им, но доколкото разбрах, идеята е била да се build-не мачът на Cassidy и Strong. Matt Taven направи иначе добро представяне в мача и отнесе някои брутални bump-ове, като този върху масата след скока от ринга. За момента Revolution изглежда много силно поне на хартия.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...