Jump to content

UFC Fight Night "Hermansson vs. Pyfer" - 10 февруари 2024

neshev

Recommended Posts

Закривай...тъжна работа. Дори и @gboy сигурно няма да ги гледа тия.

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Сигурен съм, че човекът ще ги гледа и то с кеф, най-малкото защото е фен на Грегъри Родригез и Петросян. Ама като са го баннали горкия за няма нищо, то как да го напише?

Бързо дерайлираха хайп влака на Пайфър. Тежка загуба за него, загуба, която го разкрива като менте. Хермансон показа доста по-добри фундаменти и го би с прави удари, ритници и добра борба. Пайфър мяташе балтии 5 рунда, но така и не успя да вкара големият удар, с който да го нокаутира. Може би си повярва, че е най-силно удрящият човек в UFC, но едно е да удряш машина, друго е човек, който се движи и парира ударите ти. Хермансон е ултимативният гейткийпър в тази дивизия и предполагам следващата битка ще го пуснат на някой претендент и ще се запази цикъла на победа-загуба.

Андре Фили отново го нокаутираха. Изглежда, ударите над гарда са му проблем, защото съм виждал поне няколко пъти да го свалят с подобен удар. Все пак добре пласиран удар от страна на Дан Айг и жалко, че битката не видя втори рунд, защото се очертаваше доста интересна.

Отлично представяне на Родолфо Виера. Един от най-добрите граплъри в MMA и вече борбата му е на нужното ниво, че да сваля противниците си консистентно. Петросян е прекалено едностранен и на земя е голтак.

Добра победа и за Майкъл Джонсън, един от ветераните в спорта, макар че, типично в негов стил, за малко щеше да се окенза в третия рунд. Тоя маняк Дариус Флауърс би трябвало да го шитнат. Не е боец на ниво UFC.

Картата беше тотално посредствена. Чуеш ли UFC Apex, ясно е, че са викнали най-големите балъци да попълват тия карти. :D

Ако питаш защо им толкова шоута бъкани с джабронита, UFC подписаха ДЕБЕЛ договор с ESPN за определен брой шоута, които трябва да изпълнят. 

По-скоро защо нямат големи звезди както преди и защо няма никакъв хайп вече около UFC.

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Отново е резултата на дебелите, гарантирани сделки, които подписаха. Вече нямат стимул да правят звезди и да продават PPV-та, както беше преди. Отделно, гледат да държат заплатите ниски и в техен интерес да няма някой по-голям от UFC. 

И вече UFC минаха своя пик. В началото беше мания, но с времето, нормално е нещата да се кротнат. Все пак си мисля, че са циклични процеси и в даден момент ще се вдигнат нещата.

@baikiro аз не знам що си решил, че има някакъв спад или нещо такова, камо ли пък downfall.  🥺 Ако визираш защо нямат човек като Конър - те никога не са имали преди и кой знае кога пак ще имат (ако изобщо). 

А подобни кардове ги правят без никакъв проблем и за жълти стотинки. 

Даже напротив, UFC едва ли някога са били толкова големи колкото в момента. 

1 minute ago, gboy said:

@baikiro аз не знам що си решил, че има някакъв спад или нещо такова, камо ли пък downfall.  🥺 

Ами защото никой не говори за тях или техни бойци. Не знам кое им е голямото...никакъв шум няма около тях. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Просто го няма вече Конър да вдига джабалата и Ронда Раузи да се снима гола по списанията, това е.

Иначе шоутата са повече от всякога, буквално из цял свят са, всичките им тв предавания си се излъчват, имат едно кило ППВ-та, залите винаги са разпродадени и прочее, и прочее. Както казах - едва ли някога са били по-големи. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...