Jump to content

Под Прикритие Сезон 6 - МЕГАТЕМА


Sashundera

Recommended Posts

Sashundera

424585018_960180889198658_25626806833176

 

Quote

Българската национална телевизия обяви, че ще има нов сезон на най-успешния съвременен български сериал - "Под прикритие".

Все още не е ясно дали снимките за сезон номер 6 вече са започнали или тепърва ще се сформира екип, а повече информация ще има на 6 февруари, когато ще се проведе специална пресконференция. Впечатляващият успех на "Под прикритие" е категоричен още със старта на сериала – пилотният епизод, излъчен на 17 април 2011 година, привлича над 600 000 зрители.

 

 

 

Edited by Sashundera

cody-rhodes-on-wrestlemania-40-main-even

 

Link to comment

Имам лошо предчувствие за шести сезон, но ще се гледа. Дано върнат Куката, но ако се може не като режисьор на сезона:D 

Edited by Ponetron
Link to comment

Единствения сезон тая помия да е гледаема и рентабилна е, ако някак направят throwback преди да се появи Мартин с опитите на Попов да залови Джаро и т.н.

Реално без Мартин, Джаро, Сано, Иво... Какъв 6-ти сезон?

Link to comment

И на мене ми се струва, че ще бъде тъп, но може и да грешиме. Ако мислиме логично, Куката трябва да бъде главния Бос, Ерол може би ще играе и с полицията и мафията, а близнака ще бъде дясна ръка на куката. 

Link to comment
Sashundera

Каквото и да е не ми пречи на хайпа в момента. Стана ми патката като разбрах. Най-голямата новина е БГ киното от години насам! Ще видим дали ще оправдае репутацията на сериала или ще бъде пълен леш.

  • Upvote 2

cody-rhodes-on-wrestlemania-40-main-even

 

Link to comment
THE ENEMY

Имам много добро мнение за Митовски. Пичът принципно не си слага името зад какви да е проекти и повечето пъти гледа да изпълни и откъм съдържание. Но от друга страна е факт, че след 6 сезона по-скоро първото очакване е да разтягат локуми, да доят франчайза и да го карат докато могат да цедят парите на телевизиите. 

 

Има хляб, но според мен ключът е по-скоро да създадат някаква сплав от стари, добре познати образи които оцеляха финала на последния сезон, но и да вкарат чисто нови и свежи образи в главни роли, около които да завъртят нова история. Ще им трябва и много добър екип сценаристи, това е перо от което не трябва да се пести. Ще хвърля око от чисто носталгичен интерес, поне към първите няколко епизода.:wank:

  • Upvote 2
Link to comment
Rise of Thunder

Не смятам, че това е добро решение. За мен, това ще бъде абсолютна помия. Може да му метна един поглед, но се съмнявам, че ще е добро. 

  • Upvote 2
  • Thanks 1
Link to comment
natopor4en

Ае Куката е най-големия. Дано да го видиме пак в серяла.

Там като прави Танца на Куката. И да вкарва мега свежарските лафчета. :) 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

Любим българиски сериал си ми остана. Със сигурност ще е нещо като разточване на историята, а може би нещо ново.. Историята ще проследни сигурно на къде е Куката, Близнака, Ния, Попов, Ерол.. Дали ще има нов гангстер, ала Джаро, Андонов.. нов полицай под прикритие.. Ще разберем може би утре.

  • Upvote 1
Link to comment

Хахахахаха е Билалов нали умря, призрак ли ще бъде? Вергов главен герой? Дано вземат и Блатечки да е пълна помията.

Link to comment

Може да се окаже, че Джаро е имал брат-близнак Маро, решил да продължи делото на брат си.

  • Upvote 2
Link to comment

Казаха, че ще има епизоди с ретроспекция от история преди първия сезон на Под Прикритие. Предполагам затова Джаро ще участва пак. Митовски обеща и повечето от бандата да участват. А Вергов ще е главния герой в новата история.

  • Upvote 2
Link to comment
brayan_lotusrenault

Е явно ще е някъв prequel половината сезон, Вергов и на мен не ми е симпатичен, но ми направи добро впечатление като го гледах в "Сърцето на Машината" 

tumblr_mt5clbqDxW1shmud4o1_400_zpspgav4j

Link to comment
HeaDMaKeR™

Едно време излезе един култов лаф във форона - шоуто е пълен пачи хуй.

Така си беше, така ще си и остане.

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...