Sashundera Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) Quote Българската национална телевизия обяви, че ще има нов сезон на най-успешния съвременен български сериал - "Под прикритие". Все още не е ясно дали снимките за сезон номер 6 вече са започнали или тепърва ще се сформира екип, а повече информация ще има на 6 февруари, когато ще се проведе специална пресконференция. Впечатляващият успех на "Под прикритие" е категоричен още със старта на сериала – пилотният епизод, излъчен на 17 април 2011 година, привлича над 600 000 зрители. Edited February 5 by Sashundera Berbatov 1 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
Ponetron Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) Имам лошо предчувствие за шести сезон, но ще се гледа. Дано върнат Куката, но ако се може не като режисьор на сезона Edited February 5 by Ponetron Sashundera 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted February 5 Share Posted February 5 Единствения сезон тая помия да е гледаема и рентабилна е, ако някак направят throwback преди да се появи Мартин с опитите на Попов да залови Джаро и т.н. Реално без Мартин, Джаро, Сано, Иво... Какъв 6-ти сезон? Farest 1 Quote Link to comment
Farest Posted February 5 Share Posted February 5 И на мене ми се струва, че ще бъде тъп, но може и да грешиме. Ако мислиме логично, Куката трябва да бъде главния Бос, Ерол може би ще играе и с полицията и мафията, а близнака ще бъде дясна ръка на куката. Quote Link to comment
Sashundera Posted February 5 Author Share Posted February 5 Каквото и да е не ми пречи на хайпа в момента. Стана ми патката като разбрах. Най-голямата новина е БГ киното от години насам! Ще видим дали ще оправдае репутацията на сериала или ще бъде пълен леш. Berbatov and Berbo 2 Quote ☝️30.08.2020 - 07.04.2024☝️ Link to comment
THE ENEMY Posted February 5 Share Posted February 5 Имам много добро мнение за Митовски. Пичът принципно не си слага името зад какви да е проекти и повечето пъти гледа да изпълни и откъм съдържание. Но от друга страна е факт, че след 6 сезона по-скоро първото очакване е да разтягат локуми, да доят франчайза и да го карат докато могат да цедят парите на телевизиите. Има хляб, но според мен ключът е по-скоро да създадат някаква сплав от стари, добре познати образи които оцеляха финала на последния сезон, но и да вкарат чисто нови и свежи образи в главни роли, около които да завъртят нова история. Ще им трябва и много добър екип сценаристи, това е перо от което не трябва да се пести. Ще хвърля око от чисто носталгичен интерес, поне към първите няколко епизода. Berbatov and Bobotsi 2 Quote Link to comment
Rise of Thunder Posted February 5 Share Posted February 5 Не смятам, че това е добро решение. За мен, това ще бъде абсолютна помия. Може да му метна един поглед, но се съмнявам, че ще е добро. yaripim, MJ23 and Bobotsi 2 1 Quote Link to comment
natopor4en Posted February 5 Share Posted February 5 Ае Куката е най-големия. Дано да го видиме пак в серяла. Там като прави Танца на Куката. И да вкарва мега свежарските лафчета. Quote Link to comment
Devil Posted February 5 Share Posted February 5 Любим българиски сериал си ми остана. Със сигурност ще е нещо като разточване на историята, а може би нещо ново.. Историята ще проследни сигурно на къде е Куката, Близнака, Ния, Попов, Ерол.. Дали ще има нов гангстер, ала Джаро, Андонов.. нов полицай под прикритие.. Ще разберем може би утре. Razor-Ramon 1 Quote Link to comment
MJ23 Posted February 6 Share Posted February 6 Хахахахаха е Билалов нали умря, призрак ли ще бъде? Вергов главен герой? Дано вземат и Блатечки да е пълна помията. Quote Link to comment
kabakov Posted February 6 Share Posted February 6 Може да се окаже, че Джаро е имал брат-близнак Маро, решил да продължи делото на брат си. Razor-Ramon and Berbatov 2 Quote Link to comment
Ponetron Posted February 6 Share Posted February 6 Казаха, че ще има епизоди с ретроспекция от история преди първия сезон на Под Прикритие. Предполагам затова Джаро ще участва пак. Митовски обеща и повечето от бандата да участват. А Вергов ще е главния герой в новата история. Berbatov and Razor-Ramon 2 Quote Link to comment
brayan_lotusrenault Posted February 6 Share Posted February 6 Е явно ще е някъв prequel половината сезон, Вергов и на мен не ми е симпатичен, но ми направи добро впечатление като го гледах в "Сърцето на Машината" Quote Link to comment
HeaDMaKeR™ Posted February 12 Share Posted February 12 Едно време излезе един култов лаф във форона - шоуто е пълен пачи хуй. Така си беше, така ще си и остане. The Pain and LEX LUGER 1 1 Quote I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane. John Green, Looking For Alaska Link to comment
Recommended Posts