Jump to content

WWE RAW - 5 февруари 2024

Devil

Recommended Posts

Нямам нищо против Коуди, ама Рок срещу Рейнс е дрийм мач. Чакаме това от години, тъкмо вече се конкретизира, натам вървим и идват дебилите с хаштаг искаме Коуди. Ами кур за Коуди, да го духа. Ако толкова искаха да го окичат със световна титла Коуди, имаха цяла шибана година за това, щяха да ни спестят дебилното царуване на Ролинс, и може би WH титлата ще ше да има по-голям престиж. Значи за да може Коуди да завърши своята история, ние трябва да жертваме мечтата си за Рок срещу Рейнс, да лапнем чурката един вид. Не ми се чака още една година, ако трябва да чакам още една година...ами да го духат. Не можеш да ни тийзваш нещо и после да не ни го дадеш. Кур и за малоумните сценаристи. Скалата ще е баси тъпака. Значи дава победата на Коуди в мелето, знаейки, че той ще се бие с Роман. Просто гениално. Да кажем, че не е знаел и тайният им план се обърна срещу тях. Тези, които сега реват за Коуди, като му дадат титлите, ще реват, че видиш ли Коуди правел дълъг и скучен рейн. Тогава ще плачат за някой друг. А ние ще сме си изгубили дрийм мача, финално за нищо. Защото няма гаранция, че Скалата или Роман Рейнс ще са на линия до година. Отвратен съм. Ако не си получа мача, просто спирам с кеча, нямам вече нерви. 

На тоя етап през 2024та Скалата срещу Рейнс е дрийм мач, колкото дрийм беше Голдбърг срещу Гробаря.

Сериозно, на Рейнс му трябва някой бейбифейс като Коди, който да бъмпва и да селва като откачен, а не 51 годишен Скала, който е пред инфаркт.

Не стига, че мача ще е супер зле, ами има и реална опасност публиката тотално да го насере, да си подава топката и да вика We Want Cody.

Тоя мач може да вмирише много яко положението.Довода, че е дрийм мач не върви много в тоя случай.

Още повече, че има заблуда относно смарк/кежуъл феновете.Смарк феновете са тези, които ходят на Мания, а кежуъл феновете са тези, които ще си пуснат турнира на ташак вкъщи и ще видят как мача е зверски освиркван, което ще е много лоша реклама за WWE.

Ще стане още по-зле, ако любимците Ролинс/Сет/Дрю закрият първата вечер, защото публиката ще се раздаде още повече за тях, ей така нарочно.

В най-добрия случай публиката ще вика мощно за Роман Рейнс, който ще е тоталния фейс в тоя мач и цялата история как добрия Роки идва да отстрани лошия вожд изобщо няма да се получи :D

9MLnN5Y.gif

Махал пречуква Скалата в Австралия и нещата си идват на мястото, споко. Ще гледате Кодича срещу Вожда, спокич, а Скаличката ще бъде рефер.

Като си получите Кодито, пак ще има после „ами аз не гледам кеч“. Няма да гледаш, разбира се. Пак ще се мъчим после с по пет поста  на тема за седмично шоу. :suicide:

The Big Red Machine

Дрю Макинтайър отново изкърти. Дано го букнат да я вдига на Манията. Ще ми е много по-интересно да гледам това отколкото някой скучен мач между някой от трите главни жИни - Ролинс, Коди и Пънк.

Надъхан съм за битката между Рия и Ная. Изграждат този мач много добре, нищо чудно и да оглави Австралийския турнир.

1 hour ago, ЧОТУДЕ said:

Дано все пак доят тоя сторилайн до последно за съспенс и да не се знае със сигурност какви точно ще са двата главни мача на Wrestlemania. Според мен това помага и на титлата на Сет да изглежда една идея по-престижна.

Това е Мания, човек. Мачовете нарочно се рекламират няколко месеца предварително, най-вероятно цели маркетингови отделни работят за да ги промотират. Ако помниш дори първия мач на Скалата срещу Сина беше обявен близо половин година преди Мания.

Изключения са случаи като този с Даниел Браян, където правиха промяна в движение, но те са рядко. Но и самия Браян леко може да бъде винен за ситуацията на Коди сега. В неговия случай, WWE решиха да послушат феновете, промениха плановете и му дадоха този спот, направиха го МЕ-тър. И за отплата Даниел си би камшика в АЕВ да прави екстраваганзи с някакви анонимници.:D

31 minutes ago, THE ENEMY said:

Това е Мания, човек. Мачовете нарочно се рекламират няколко месеца предварително, най-вероятно цели маркетингови отделни работят за да ги промотират.

Е, ти си изтропал, че "целият свят" чакал Кодака да си завърши историята на Мания. Помислих, че гимика е да пишем простотии в темата. :D

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Троен мач между Rollins, Drew и Stardust. 

The Rock срещу Roman. Другото би било ала-бала. Не ми се вярва да променят тоя мач само заради разни nerd-ове в интернет. Пък ако го направят, още по-зле за WWE. 

Gunther израдва в промото си срещу Jay Uso - "Simple gestures for a simple audience". :D 

Сега е времето да изгаврят Rhea Ripley насред Австралия и да дадат победа на Nia. 😂

Вижте кво става под постовете на Скалата в социалните мрежи, голЕм купон е. 

12 hours ago, JohnnyWrestling said:

А не можеше ли просто Дрю да довърши историята си, като просто му дадат мелето, за да предизвика Сет на Манията? Така нямаше да има #WeWantCody, понеже пича просто щеше да си загуби шанса и евентуално в бъдеще да предизвика Роман и да довърши историята си, а за тази Мания да си направят Роки/Роман и всеки да е доволен.  

Отдавна не съмписал тук, но като цяло следя темите в последните седмици/месец :). Като цяло нещата са доста интересни и непридвидими. Разбирам и двете тези и честно казано и двата мача (Роман/Роки и Роман/Коуди) са големи и ми се иска да ги гледам. Това, което каза колегата обаче има най-голяма логика - просто да бяха дали мелето на Дрю, който да предизвика Сет и така да имат спокойно време до Elimination Chamber да измислят какво да правят с Роман и Скалата. Така винаги в крае случай можеше да се даде победа на Коуди в Австралия и да се включи в главния мач, ако Скалата се дръпне.

И според мен обаче тройния мач в контекста на всичко е най-неатрактивния. Мейн ивента трябва да е сингълс.

[center][img]http://i41.tinypic.com/4kttsg.jpg[/img][/center]

Един от слуховете, които се въртят, е че мачът на Скалата на Кечмания е бил част от сделката за участието му в борда на директорите още преди няколко седмици. Но много малко хора са знаели за това, като Triple H също не е знаел, за това е book-нал Cody да спечели мелето, и впоследствие разбрал за кашата.

16 hours ago, batistaheel said:

Значи за да може Коуди да завърши своята история, ние трябва да жертваме мечтата си за Рок срещу Рейнс, да лапнем чурката един вид. 

Виж сега, в кеча, колкото и да е скриптиран, има някаква логика. И когато тая логика бъде тотално насрана, както стана в случая, нормално е хората да са недоволни. 

Не може месеци наред целият ти продукт да е ориентиран към това, че Коуди ще си довършва историята - то тв игра, то RR, един куп мачове, сегменти, промота и т.н., и т.н. ... и накрая за две минути ти казват "забравете всичко, моля ви". И то дори няма някакво адекватно обяснение ... всъщност дори скалъпено такова няма. Коуди се отказа от спота си щото щял по-нататък да взима всичко от Рейнс? 

Много пъти се каза - няма лошо да има мач Скалата - Рейнс, но да е изграден нормално, а не по тоя тъп начин. Ако Скалата си беше спечелил мелето или пък Коуди беше фюдил със Сет и т.н. - да, но така от нищото да заметат всичко под килима ... няма как да стане просто. 

JohnnyWrestling

Дали не е възможно Истината да вземе куфара на Дамян и да кешне на WM за някоя титла? 

Мислих си го и аз това за куфара,ама да го вземе Коди ! Ама не ми се вярва,все пак им е топ бейбифейсът и ще го направят да си вземе чисто победата както трябва след дълъг мач,въпреки че на толкова неща сме се нагледали и няма да ме учуди чак чак толкова много,ако вземе,че стане.За мен е по-вероятно  Джей Усо да вземе интерконтиненталната титла от Гюнтер и Прийст да кешне на него..откакто Теорията кешира за US титлата куфарчето си загуби чара и ако 24/7 титлата още беше активна можеше и на нея да се използва по някое време.

33 minutes ago, JohnnyWrestling said:

Дали не е възможно Истината да вземе куфара на Дамян и да кешне на WM за някоя титла? 

Няма опция, в която Зетя да не е знаел какви са плановете за WM. Просто в момента WWE са много по-прикрити и все по-рядко неща са лийквани за журналята, което рязко провокира шизофренията на Дедо Meltzer. :D Съвсем скоро ще станат ясни плановете и за простолюдието. 

От дни чета какви ли не, глупости и просташки коментари и ето че дойде и моя ред да напиша някаква простотия. Коди е мейневетър а не някакъв дребен джобър, това с онази дърта скала е пълен абсурд, не може този нещастник да се появи от нищото и да получи мач на кеч мания, само защото онези идиоти от холивуд си мислят че има някакъв талант, като актьор е много слаб и ужасно надценен, не мога да разбера защо се гаврят с всички фенове. Все едно са се изакали върху нашите глави!

Скалата вече не е толкова търсен и последните години отнася доста хейт от феновете, фен базата му в Холивуд се смалява, затова и реши да се включи в ТКО, очаквайте често да се появява по един или друг начин. :)

2 minutes ago, hacky said:

Скалата вече не е толкова търсен и последните години отнася доста хейт от феновете, фен базата му в Холивуд се смалява, затова и реши да се включи в ТКО, очаквайте често да се появява по един или друг начин. :)

Супер, едва се отървахме от Винс, а сега трябва да търпим Скалата. :D

2 minutes ago, batistaheel said:

Джонката2 ти ли си? Липсваше ни! Как беше на банановите острови? :D 

Не знам кой е този тип, искам в кеча да има поне малко логика. Коди печели два поредни ръмбъла, побежда всеки който хване и накрая се появява старата скала за да получи всичко на тепсия, къде е логиката в това?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...