Devil Posted February 5 Share Posted February 5 Bull Rope match Cody Rhodes vs. Shinsuke Nakamura Gunther celebrate his 600th day as Intercontinental Champion The Miz vs. JD McDonagh WWE Women's Tag Team Championship The Kabuki Warriors (Asuka & Kairi Sane) (c) vs. Kayden Carter & Katana Chance Maxxine Dupri & Akira Tozawa vs. Ivar & Valhalla Fatal 4-Way Tag Team match to decide who will face Tyler Bate & Pete Dunne The New Day vs. The Creed Brothers vs. #DIY vs. Imperium Berbatov, The-Resident-Ev!L, itzo1994 and 1 other 4 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted February 5 Share Posted February 5 (edited) 7 hours ago, Devil said: Bull Rope match Cody Rhodes vs. Shinsuke Nakamura Градиш ги Батман историите, Трипси. Трябва да му променим прякора на Нереалния зет, пак го пуска срещу Супергероя Накамура. 😂 Ще е интересно как ще се държат публиките оттук нататък, тъй като досега сме видели ответен удар само в интернет от лузъри, които се чувстват недооценени в живота и на работа и се асоциират с Роудс. Повечето от тях най-вероятно не плащат и стотинка за WWE. Вече ако и феновете на шоутата се обърнат срещу продукта, като нищо историята от преди 10 години да се повтори. Но тук разликата е, че Скалата е доста по-влиятелен от Холивудското менте Грухтиста. Иначе очаквам Коуди да е по-оувър от всякога, аз не виждам голяма драма за него, при положение че не е нищо повече от добър кечист, който ако не беше баща му, вероятно единственото нещо, което щеше да се бори да завърши е смяната му в Старбъкс (звучи като Стардъст, но е по-зле). Наскоро гледах едно интервю на Брет Харт, в което оценяше по десетобалната система главните играчи от миналото в различните аспекти на кеча. Ако примерно Джон Сина има 10 визия, 9 харизма, 8 промо умения и 5 на ринга, то не виждам как Коуди би получил повече от 7, в която и да е категория. Иначе е достойно за уважение, че манякът напусна компанията, промени външния си вид и сам се изгради като звезда. Според мен тепърва ще бере плодовете от популярността си. Иначе аз ще си дръпна шоуто най-вече заради Дрю. На този пич му бях фен в TNA, той направи нещо подобно на Коуди, само че в компания, която не беше особено гледана. Спомням си, че съм спорил в този форум за него с хора, които го асоциираха само с първия му престой в WWE и каквото и да кажех, просто повтаряха, че е дърво. Сега същите пичове му се кефят. На мен пък ми беше скучен откакто се завърна, главно заради лошия booking, но след този heel turn показва колко интересен може да бъде. В момента е адски свеж, надявам се, че е подписал нов договор и че ще го използват по-добре. Най-важното е да почне да печели важните си мачове, останалото си го може. А да, и да подари поличката си на Ролинс, както и да му върнат Broken Dreams. ♥️ Edited February 5 by ЧОТУДЕ The-Resident-Ev!L, Metzgermeister, batistaheel and 1 other 4 Quote Link to comment
gboy Posted February 5 Share Posted February 5 С Накамура ли бе, чуееек ... 🤣 Майчице, все е имало гаври, ама чак пък такава. Абсурд, просто не мога да повярвам, че е възможно WWE да направят такова нещо. При всичките глупости, които са правили ... това е по-тъпо от раждането на гумена ръка. 🙌 Ако съм на Коуди, отебавам с 200 WWE и се връщам в AEW. Имайки предив колко е оувър, няма кой да го върне. И там ще им сера на главите от сутрин до вечер. Момчил 1 Quote Link to comment
REE_6661 Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) 🤣 Edited February 6 by REE_6661 Todor Atanasov 1 Quote Link to comment
Ponetron Posted February 6 Share Posted February 6 WWE успешно хванаха вълната на недоволство и си я управляват доста успешно. Сигурен съм, че тениските "We Want Cody" вече се печатат За мен или всичко с Роки е "филмец", който има за цел точно да издигне Коуди още повече, или на WWE въобще не им дреме за реакциите. Berbatov 1 Quote Link to comment
REE_6661 Posted February 6 Share Posted February 6 1 hour ago, Ponetron said: WWE успешно хванаха вълната на недоволство и си я управляват доста успешно. Сигурен съм, че тениските "We Want Cody" вече се печатат За мен или всичко с Роки е "филмец", който има за цел точно да издигне Коуди още повече, или на WWE въобще не им дреме за реакциите. Да това е плана да издигнат Коди ,като го накарат да изглежда като абсолютния женчо и му дадът джобърската титла на Ролинс ,дето сега го билдват ,че разполага с по малко крака от Зак Гоуен. Така след мания ще излежда не само като женчо ,но като женчо дето бие инвалиди. Или още повече ще го издигнат ,като Ролинс го бие чисто и ще изглежда, като женчо дето и инвалидите го бият и ако искат да го издигнат дори още повече може да завърнат 24/7 титлата и да го пуснат да се гони с Р-Истината из бекстейджа за нея. Iron Sheik, MJ23, Macho Man and 3 others 6 Quote Link to comment
Ponetron Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) Нямам проблеми да вземе 24/7 титлата или ако иска тази на Дивасите. На мен за Роуди грам не ми дреме честно казано. И не защото не заслужава да е шампион, а просто защото той НЕ Е над федерацията. Заради това което се случи на последния Смак, тази седмица може би ще са най-гледаните седмични шоута за годината. Залите са пълни догоре, мърча върви и WWE имат вече толкова много опции да го извъртят в която посока искат, докато пускат тролски видеа в платформите с които още повече напрягат смарковете. В противен случай, Коуди и Роман щяха да си въртят едни и същи промота 2 месеца и на КМ всеки да знае финала. На RAW следващия ден щеше да има овации и след това започваха едни дълги програми с Накамура и Сами Зейн. Edited February 6 by Ponetron Todor Atanasov, pedia4ovek, pukkod and 4 others 6 1 Quote Link to comment
LightOne Posted February 6 Share Posted February 6 2 hours ago, Ponetron said: WWE успешно хванаха вълната на недоволство и си я управляват доста успешно. Сигурен съм, че тениските "We Want Cody" вече се печатат За мен или всичко с Роки е "филмец", който има за цел точно да издигне Коуди още повече, или на WWE въобще не им дреме за реакциите. За тениски още не знаем, но снощи със сигурност са раздавали хартийки с надпис #WewantCody. Поне твърди така некъв в Туйтър. Ponetron 1 Quote "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
REE_6661 Posted February 6 Share Posted February 6 25 minutes ago, Ponetron said: Нямам проблеми да вземе 24/7 титлата или ако иска тази на Дивасите. На мен за Роуди грам не ми дреме честно казано. И не защото не заслужава да е шампион, а просто защото той НЕ Е над федерацията. Заради това което се случи на последния Смак, тази седмица може би ще са най-гледаните седмични шоута за годината. Залите са пълни догоре, мърча върви и WWE имат вече толкова много опции да го извъртят в която посока искат, докато пускат тролски видеа в платформите с които още повече напрягат смарковете. В противен случай, Коуди и Роман щяха да си въртят едни и същи промота 2 месеца и на КМ всеки да знае финала. На RAW следващия ден щеше да има овации и след това започваха едни дълги програми с Накамура и Сами Зейн. Така вече, по-съм съгласен ,но със сигурност не мога да ме хванат ,че Скалата взе спота за да издига Коди, пича просто не го е*е, зема си 30 милиона долара и мейн ивента на мания и всички глупости ,че го правил да спаси мания или да издига Коди са филмарщини. ,А феновете дето биха си купили тениски #WEWANTCODY от wwe shop-а са най-големите дебили дето не мо гат да осъзнаят ,че подкрепят политиката WWE като им дават пари. Ако толкова много искат Коди да правят бойкот на WWE и да не ходят на шоута и да си спират събскрипшаните за WWE нетлърка и да не гледат шоутата по телевизията. Колкото и да не понасям канцел културата това е единственото, което може да повлиае на решението, защото ще им застраши сделките за милиарди дето са свързани с рейтинги. Всичко останало ще донесе просто по-голяма печалба на ТКО. Ponetron and Момчил 2 Quote Link to comment
Mariyan01 Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) Rocky Suck, Rocky Suck! Майкъл Коул: Това 1996 ли е? Смях се много на този коментар. Щом отразиха освиркванията срещу Скалата според мен означава, че всичко е било work и Некадърния Зет е свършил страхотна работа. Коуди ще си получи момента, просто в момента е по-оver от Браян преди 10 години. Миналата година умрях от кеф когато Рейнс го би, но щом успяха да ме накарат да ми запука за този човек и да искам да завърши историята си, значи вършат страхотна работа. Edited February 6 by Mariyan01 Berbatov, Bobotsi, pedia4ovek and 4 others 7 Quote Link to comment
yaripim Posted February 6 Share Posted February 6 Имам повече интерес към пресконференцията, отколкото към шоуто, което току-що изгледах. Дано във Вегас феновете ги изринат от залата с освирквания, на които Доминик като ги чуе да си каже : DAMN! Berbatov, Момчил and Laoch 3 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 6 Share Posted February 6 Всичкото реване е било напразно. Коди е обратно в мач за световната титла на Рейнс на WrestleMania, просто и ясно. Или пък е имало значение, за да върнат Коди в картината за титлата на Роман. Момчил and HEIDENREICH 1 1 Quote Link to comment
Iron Sheik Posted February 6 Share Posted February 6 59 minutes ago, The Olimpic Hero said: Всичкото реване е било напразно. Коди е обратно в мач за световната титла на Рейнс на WrestleMania, просто и ясно. Или пък е имало значение, за да върнат Коди в картината за титлата на Роман. Как е ясно, че май никой не разбра ? itzo1994 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted February 6 Share Posted February 6 - Коди не обяви, че ще се бие със Сет, а бе прекъснат от Дрю. - Цялата презентация на WWE беше в стил: "Виждате ли реакциите за Коди, виждате ли как социалните мрежи гърмят". - Коментаторите отбелязаха "Rocky Sucks" скандиранията. - Имаше множество еднакви плакати: "We want Cody" които камерите яко показваха. Тоест е вероятно тези плакати да са били раздавани. За мен се върви или към троен мач или към два мача на Роман на WrestleMania. Момчил, ТНЕ DEADMAN, Bobotsi and 3 others 6 Quote Link to comment
neshev Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) За мен, WrestleMania е мястото, където трябва да изправиш най-големият ти babyface срещу най-големия heel, като babyface-ът най-накрая да получи големия си момент. Формулата, върху която е базиран кеча и в 90% е правилната форма за най-голямото ти шоу. Просто дълго време WWE не успяваха да изградят добър babyface, затова и може би, когато най-накрая имат такъв, започват сами да се саботират и да усложняват историята, която няма нужда от усложняване. WWE обичат да променят историята и след 10 години ще обясняват в някоя документалка как всичко е било планирано, и как са направили Cody още по-голяма звезда. Но истината е, че просто се насраха. Roman Reigns срещу Скалата е най-големият им мач възможно. Самият факт, че най-накрая го правят, и това не е повод за масови празненства, значи са се издънили зверски. От друга страна, тотално сраха върху образа на Cody и го направиха да изглежда като пълен путак в петък. И в двата случая, тези мачове не заслужават да са в сянката на други хора. Drew продължава да разцепва и да е над другите, каквито и обстоятелства да има. За мен той трябва да е човекът, който си отива с RAW титлата след WrestleMania. Gunther се подобрява на микрофона и всъщност стана едно повече от прилично промо. Просто тотално сра на живота на Jey Uso. С ФАКТИ И ЛОГИКА, както обичат да казват младите. Близнакът продължава да е супер популярен. Pat McAfee леко пребозва манджата и всъщност взима от entrance-а му, като иска той да е центърът на внимание. Maxxine продължава с ужасните мачове. Момата не става за кечистка и не трябва да я пускат да се излага. Има си NXT затова. Пратете я там да тренира, в RAW е загуба на време. Не знам докога Хиксовете ще пробутва антихаризматични отбори като DIY и Dunne/Bate. Давай титлите на братята Creed и не се занимавай с глупости, шматок. Rhea ще я бутат като face пред родна публика, тъй че Nia Jax е перфектна за подобна вражда. Edited February 6 by neshev The-Resident-Ev!L, gboy, itzo1994 and 1 other 3 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted February 6 Share Posted February 6 Скалата е готов за президент. На повечето хора им се въртят големи филми из главата за световните лидери, на които всъщност 90% от работата им минава през това да се насират заради огромното си его/некомпетентност, а след това да замазват нещата и да обясняват какви гении са. Та Дуейн тези трикове ги е овладял. Аз сериозно смятам, че някой ден той ще бъде президент и тази ми прогноза е с давност 13-14 години назад. Но т'ва е оф топик. Да се върна на темата с Кодича, класически случай на тотално насиране, понеже според мен Скалата не следи никакви истории в WWE, а и не го ебе, просто пичът идва и казва "Братчед, тая година вече правим мача". И тук интересното е повече как се случи филма Роудс да спечели мелето, защото вървят всякакви конспиративни теории, от това че двамата с Пънк импровизирали в последния момент заради контузията на втория, до това че всъщност Скалата не е бил сигурен още и са решили да се презастраховат. Филм ми е, независимо какво са правили, защото Скалата срещу Рейнс можеха да си го проведат съвсем спокойно без да получат тези реакции, ако просто Роудс не беше спечелил мелето. С това си вкараха голям автогол. И все пак, надяваме се поне Скалата да е достатъчно разумен тук да се вслуша в желанието на публиката и да отстъпи. В крайна сметка и той не е виновен, ако не следи продукта. Проблема е, че явно гъзолизците на Винс и Зетя сега са се ориентирали към неговия задник и няма кой да му каже, че върши глупости. Хей, поне от Пол Хейман очаквам някаква съвест, но явно дори старчето тотално се е отдал на прибирането на сигурните чекове и не се меси там където не го питат. Все още имат шанс да направят този МЕ, който да е един от култовите в историята на Мания и да триумфират тази арка, която чисто откъм сторилайн е перфектна и това си личи от факта колко инвестирана е публиката. Бтв, респект за Сейнт Луис, през цялото шоу много силни реакции и адекватни чантове, изкефиха ме. Гюнай наистина има подобрение на микрофона, да го еба в грозника. Но все още гимикът му е хомо бандюга в комедиен стейбъл, все още е грозен и има много да работи върху харизма и някакви ин ринг сигначури които да изглеждат внушително, не просто нек'ви чопове като Великия Кали. От Друга страна Джей показа как се владее публиката. Пичът е тотална харизма и в момента инерцията му е нечовешка. Жалко, че е с физика на гимназист и явно все още не може да намери къде е фитнеса, къде поне са зобовете на Роман, че него това главно го лимитира да получи един силен пуш. И все пак му стискаме палци да детронира Гюни. Хайпнаха ме за враждата. Дрю леко преиграваше тази седмица и се обясняваше прекалено за този мрачен лош задник гимик, който изграждаше последните седмици. И все пак остава един от добре изградените им кечисти. Братята Крийд може да са впечатляващи на ринга, но като гимици са Алфа академи 2,0. Много градеж има по тези момчета, макар потенциала да е някъде там. Естествено, че протежетата на Зетя ще вземат мача. Момчил, itzo1994 and Bobotsi 3 Quote Link to comment
The Pain Posted February 6 Share Posted February 6 Каквото и да си говорим, work ли е или не е work, не можем да отречем, че историята за момента е мега добра и се пече много бавно Последно така се кефих, когато Ортън нарита цялото семейство Макмеън и Зетя дойде да ги спасява. Quote Link to comment
THE ENEMY Posted February 6 Share Posted February 6 То няма логика да е work. Cody си беше оувър и без да предприемат тази екстраваганза. Ако все пак са такива гении, да могат да предвидят всички реакции, и ако наистина повярваме че Скалата следи продукти, истории и путки майни все пак, то от какъв зор му е да се буук-ва хийл, от какъв зор му е да прави сегмент в който Коди изглежда като пълен кък? Но пък Скалата веднага впрегна пиарите да пускат мухата, че го е направил нарочно, за да намали щетите и да заблуди некой друг процент, че е голям мастърмайнд. Няма такова нещо. Колкото Тонкича симулираше бекстейдж конфронтациите между лагерите в АЕВ, за да покажел какъв визионер е, толкова и това е уърк. Момчил 1 Quote Link to comment
Just a fan Posted February 6 Share Posted February 6 19 minutes ago, THE ENEMY said: То няма логика да е work. Cody си беше оувър и без да предприемат тази екстраваганза. Кой го ебе за Коуди бе, човек? Историята, която наистина е за завършване, е тази на Рейнс и за това как той ще бъде свален от трона и тя трябва да бъде възможно най-епична, каквото беше и царуването му. Кое му е епичното в това Стардъст да бъде човекът, който да сложи край на най-великото царуване в историята на кеча, в някакъв обикновен мач, било то и на WM? Друго си е да вкараш и Скалата във филма и мачът да получи мейнстрийм внимание. The-Resident-Ev!L, Todor Atanasov, hacky and 4 others 5 1 1 Quote Link to comment
gboy Posted February 6 Share Posted February 6 И след RAW Сами е навивал Коди да не си оставя спота на Скалата. Явно ще гледат да си избършат някак си задника и да го направят троен мача. Няма логика иначе във всички тия глупости. Друг е въпросът, че тоя сегмент не е излъчен и беше някакъв запис от телефона ... Момчил 1 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted February 6 Share Posted February 6 1 minute ago, Just a fan said: Кой го ебе за Коуди бе, човек? Историята, която наистина е за завършване, е тази на Рейнс и за това как той ще бъде свален от трона и тя трябва да бъде възможно най-епична, каквото беше и царуването му. Кое му е епичното в това Стардъст да бъде човекът, който да сложи край на най-великото царуване в историята на кеча, в някакъв обикновен мач, било то и на WM? Друго си е да вкараш и Скалата във филма и мачът да получи мейнстрийм внимание. Ако Коди вече нямаше един МЕ на Мания, този аргумент можеше да мине. Обаче Роудс вече е мейнивентвал Мания успешно, резултатът е че счупи интернета и залите чантват само за него. По-голям показател, че Коди е мейнстрийм и първото му участие в МЕ на Мания е огромен успех, няма. Скалата можеше да привелче допълнително внимание, ако просто се буукне като съдия, или ако се буукне да шиба Соло Сикоа. Да вземе спота на топ бейбифейсът на компанията, в история която е едно от малкото читави неща в момента и която целия свят чака да бъде завършено, видимо не се отразява добре дори на имиджа на самия Скала. Така че не, не е вярно че никой не го ебе за Коди, нито че Скалата е използван оптимално в цялата ситуация. Bobotsi, Момчил and The-Resident-Ev!L 2 1 Quote Link to comment
hacky Posted February 6 Share Posted February 6 Ако този мач стана троен, то ще серат на всичко. Губим дрийм мач между Скалата и Рейнс, а хайпа Коуди - Рейнс също се губи за мен. Това ще е най-малоумната идея. The-Resident-Ev!L, pukkod, Момчил and 2 others 5 Quote Link to comment
ЧОТУДЕ Posted February 6 Share Posted February 6 На мен в момента ми е кеф, че нещата са непредвидими, а не някои ценни путрибитили да ми лафят как праволинейния и очакван буукинг също е интересен, стига да е добър. Кур за подредения буукинг, искам да гледам как 5-6 човека враждуват и се борят да са в мачовете за тия титли. След Smackdown миналата седмица аз първи написах, че нещата може да вървят към троен мач за титлата на Роман, но като нищо могат да направят такъв и за тази на Ролинс. За мен би било яко различни кечисти да убеждават Роудс в кой мач да се пусне, а на него накрая да му писне и да каже, че нищо няма да избира и тръгва и за двете титли. На Wrestlemania Дрю да я вдигне в тройния мач, след което Коуди отчаяно да иска да бъде draft-нат в Smackdown, за да погне другия шампион (подобно на HBK, когато искаше реванш с Тейкър на всяка цена). Разбира се, това е фентъзи буукинг и няма да стане, като най-вероятно ще бъде вкаран в другия мач, където за мен ще стои смешно до Роман и Скалата. Дано все пак доят тоя сторилайн до последно за съспенс и да не се знае със сигурност какви точно ще са двата главни мача на Wrestlemania. Според мен това помага и на титлата на Сет да изглежда една идея по-престижна. The-Resident-Ev!L, hacky, batistaheel and 2 others 5 Quote Link to comment
WWEBG Posted February 6 Share Posted February 6 (edited) Само не ми беше ясно какъв беше този сегмент накрая след победата на Коуди, където Дрю го нападна. Все повече започвам да си мисля, че нещата вървят към троен мач и за титлата на Сет. Edited February 6 by WWEBG Kalata 1 Quote Link to comment
JohnnyWrestling Posted February 6 Share Posted February 6 А не можеше ли просто Дрю да довърши историята си, като просто му дадат мелето, за да предизвика Сет на Манията? Така нямаше да има #WeWantCody, понеже пича просто щеше да си загуби шанса и евентуално в бъдеще да предизвика Роман и да довърши историята си, а за тази Мания да си направят Роки/Роман и всеки да е доволен. The Phenom 1 Quote Link to comment
Recommended Posts