Jump to content

AEW Rampage - 2 февруари 2024

neshev

Recommended Posts

Пак е наблъскано с таг двубои, лесен скип в моите очи.

За MJF-ката нещо чува ли се, кейфеб или не?

3kuoda.gif

Има скъсан лабрум и все още не е ясно дали ще го оперира или рехабилитира. Ако се оперира, ще е аут до лятото.

Rampage-ът по принцип го скипвам, ама това просто нямаше как да го скипна. Няма как да пропусна да видя CMLL пичовете в действие. Не се развихриха много, ама като за Rampage съм доволен. Стабилен showcase се получи. Най-вече на Hechicero, но така и трябваше. Все пак му предстои singles мач с Danielson. Успя да покаже някои от коронните си движения.

Като цяло селекцията на CMLL пичовете като за начало на CMLL присъствието в AEW е перфектна. Супер добър подбор - евала, на който го е правил. Ако трябва да направя еквивалент с NJPW, това е все едно примерно да бяха докарали Okada, Naito, Tsuji и Shingo наведнъж. Mistico и Volador Jr. са двете главни звезди на CMLL. Mascara Dorada е най-новата главна звезда и един от хората, които се очертават като бъдещето на компанията. Hechicero не е от баш топ звездите, но също е звезда и всъщност е предишния CMLL World Heavyweight шампион, макар че като цяло титлите нямат много значение в Мексико. И четиримата са топ на ринга. Първите трима са high-flyer-и и те са ясни, но аз лично съм най-надъхан за Hechicero. Пичът може да направи добри неща с редица опоненти в AEW, тъй като е heavyweight, който е доста добър техник на ринга, но също може да вкарва силови движения, а и да прави high-flying изпълнения, което е уникална комбинация от умения за човек от неговата категория.

Общо взето добро начало на CMLL/AEW връзката. Засега AEW третират CMLL с повече респект и фокус отколкото някога са третирали AAA (с които AEW също имат връзка) и така трябва - CMLL имат много повече какво да предложат като партньори отколкото AAA (като се има предвид настоящото състояние на AAA roster-a и booking-a им). Ако нещата се развият както трябва, надявам се по-нататък да видим някакви AEW пичове в CMLL също. Примерно Danielson многократно е казвал, че му е мечта да се бие в Arena Mexico. Бъди пич, Тонка, сбъдни му мечтата на човека, прати го в Мексико за някой друг мач! 😎

Мен пък много ме кефи рампейдж :D Има нещо много лежерно в него, просто един час кеч и промота, като винаги има нещичко, на което да се си маркнеш.

Dante Martin & Darius Martin Def. Isiah Kassidy & Marq Quen - флайта са страхотни на ринга, обаче им трябват гимици. Иначе имат всички предпоставки да са топ-тоБ отбор в кеча, но просто тая дженерик визия е нелепа. Да вземат да ги направят малко по-интересни, в момента просто си губят времето така. Иначе откъм движения са страхотни.

Big Bill & Ricky Starks Def.  Alex Reynolds & John Silver - така и не го гледах тоя мач, но беше най-тъпата спипулация EVER. Ако Дарк Ордър бият, няма да станат шампиони , но печелят номер едно спот срещу шампионите, които ще се определят тоя сряда. WTF, кой го измисли това. Иначе беше ясен победителя, не разбирам защо просто не го направиха защита на титлата или пък non-title мач и толкова.

Willow Nightingale Def. Queen Aminata - рандом женски мач, той е ясен ... Но Амината ме кефи как изглежда, не знам що я джобят толкова.

Промотата на Сами Гевара и Пауър Хобс бяха много силни. Сами Гевара изобщо излетя последните години и много ме кефи. Дано да получи пуш по-нататък.

И вече стигаме до мача, за който е ясно, че беше тотален mark out - team CMLL vs team AEW

Е, добре, де какъв човек трябва да си, за да не се изкефиш като видиш Кристофър Даниелс и Мистико на един ринг? Като чаве супер яко им се радвах и на двамата - на Даниелс в TNA, а на Мистико зорлем си намирах някакви мачове негови в Мексико и умирах от кеф, тогава беше нещо като Джон Сина там :D . Мачът беше много приятен, уви публиката беше яко заспала, но то вече свикнах. 

Hechicero за първи път го гледам на ринг, но много ме изкефи как си прави движенията. Правилно му дадоха туша на него и съм надъхан да го гледам срещу Даниел Браян утре. :beer:

Сто поцента е имало нещо, за да падне толкова. Обикновено Рампейдж си държи около 400 хилки, плюс-минус 20 хиляди. 

Що не пускаш като изкарат добри цифри, бе, трол? :cool:

1 minute ago, gboy said:

Сто поцента е имало нещо, за да падне толкова. Обикновено Рампейдж си държи около 400 хилки, плюс-минус 20 хиляди. 

Що не пускаш като изкарат добри цифри, бе, трол? :cool:

AEW феновете бяхте заети да мрънкате за ДУЕЙН. :happy:

Иначе какви добри цифри, като скоро се навършва година, откакто за последно направихте милион. :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...