gboy Posted February 2 Share Posted February 2 Това е мега як ивент, нищо че повечето имена не говорят много на обикновените зрители. За ММА нърд като мене си е благинка Томас Питърсън НАЙ-НАКРАЯ ще направи дебют в UFC. Не мога да повярвам, че при тая тежка категория точно Пътърсън стоя толкова време извън компанията. Щеше отдавна да е в UFC, но един лош мач с Акоста в LFA му коства години от кариерата. Това го дават като откриващ мач на файт пас прелимките и съм надъхан. Тях ги гледам в реално време обикновено. За главния кард вече ми се доспива Blake Bilder също е в прелимките на шоуто - маниакът беше шампион на Кейдж Фюри и миналия си мач за първи път в кариерата си загуби. Винаги е интересно как се връщат бойци сле като загубят дълго държаната 0. Опонентът му е Jeong Yeong Lee - корейският тигър , който е от Road to UFC сериите. Това е нещо като турнир в Азия, като победителите подписват договор с UFC. Въпросният е с поредица от 7 поредни победи и вече записа успешен дебют в компанията. Така че и тоя мач се очертава много интересен. Моят човек - Чарлс Джонсън влиза в клетката вероятно за последен път. И преди съм писал за него - уникален образ, за съжаление далеч не чак такъв боец. Мачкаше по едно време в LFA и имах големи очаквания за него, но в UFC се сгромоляса. Направи няколко добри мача, но последните си три срещи ги загуби и ако тук не спечели, не го виждам как ще продължи при Динята. Четири поредни загуби са твърде много просто. А не го и виждам много срещу това момче, където а го сложили - някакъв непобеден казахстанец. Gilbert Urbina загбу финала на TUF, но после записа победа над единия от братята Кос, така че не му тръгна лошо кариерата в UFC. Тука ще е интересно как ще продължи. Ако спечели, има шанс за нещо. Опонентът му е интересен проспект също - не съм го гледал, но прави впечатление, че е шампион на CFFC, а те са си читава организация. ---- Aliaskhab Khizriev - непобеден руснак от махачкала, влиза за втори мач в UFC. Тоя пич наистина изглежда добре и може да се очаква от него нещо интересно за вбъдеще. Проблемът е, че е на 33 и ако иска нещо по-голямо, трябва да е скоро. Опонент му е Махмут Мурадов - не е нещо особено, но е опитен боец и ще покаже колко всъщност е нивото на Хирзиев. Точно заради това ми е интересен и тоя мач. Ренди Браун - Муслим Саликов също е голяма среща, и двамата реално минават за топ 20 на категорията си. Не съм много надъхан, но все пак ... Същото и за Ренато - Дрю Добър. Изглежда добре на хартия, но това е. И вече Долидзе - Имавов си е голям мач. Грузинецът мачкаше жестоко и много го прееба това, че загуби последния си мач от Ветори. Много му трябва тая победа, на живот и смърт е просто. Ако загуби - пиши го бегал, никакъв шанс за голям мач. Ако спечели, според мен може да облажи здраво. Имавов никога не съм го приемал много насериозно. Добър боец, но не с някакъв кой знае какъв потенциал за нещо повече от топ 15 или нещо такова. Не, че е малко, просто от гледна точка борба за титлата - не го виждам да се приближава до елита. Ако спре Долидзе ... де за знам ... може и да му се отвори път към по-голямо име. --- Като цяло много солиден кард, ще го гледам с кеф тоя уикенд. HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
neshev Posted February 4 Author Share Posted February 4 Долидзе е доста посредствен в стойка. Не се изненадвам, че Имавов го доминира. Отново тази простотия, където един боец си сваля едната ръка, за да се предпази. Съжалявам, но ако цялото ти тегло не е върху ръката, не може да претендираш, че си имунизиран от ритници. Хърб Дийн се осра в тази битка. Не стига, че можеше спокойно да спре битката в първия рунд, но после отсъди, че ритникът на Имавов е нелегален и му отне точки. Добре, че не се стигна до това. Добра победа за Хенан Барао, но си личи, че беше извън октагона дълго време. Саликов вече е приключил като боец. Годините явно натежават. Много силен нокаут и за Чарли Радке. Прелимките не съм ги гледал, "кофтето" Моли победи, тъй че теглото продължава. HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
Recommended Posts