Jump to content

AEW Dynamite - 31 януари 2024


Recommended Posts

AEW Dynamite, Jan 31 on TBS: 818,000

 

Като го няма Хуук и веднага се усети лек спад :( 

 

Link to comment

Шоуто пак беше мега добро и посла добре за идната седмица. Това ме кефи в AEW, че на седмични шоута мачовете имат значение, усещат се някак си големи събития, а не са просто да минава време.

Мокс и Джеф откриха много добрe. Публиката супер много се надъхва на Мокс, а пичът се бори буквално по два пъти на седмица, евала му за което. Наистина си е маниак. Хубаво е, че взи победата тук, но още по-добре е, че накрая направиха много готин сегмент с момчетата от CMLL. Като фен на лучата и като човек, който помни баш големия рън на Мистико, просто не мога да не се изкефя да го видя тоя човек в Америка. Затова и чакам тоя петък рампейджа, тотален марк съм му.

Джерико - Флечър беше хубав мач, но ми направи кофти впечатление колко ниско е паднал Пауър Хобс. :( След целия пуш, сега е просто подскачащо човече до някакъв ROH человек, който виждам за сефте.

Такешита изглеждаше добре, барнали са го да е cool. 😎

Адам Пейдж - Тоа Лиона - вторият го чувам и виждам за първи път, но пичът е много добър на ринга :blink: Човек с неговите килограми и габарити да има такава бързина е рядкост. Направиха с Пейдж далеч по-добър мач отколкото очаквах, а и накрая дадоха победата на Адам по такъв начин, че да не пострада особено Лиона. Предполагам, че Кан ще го подпише И НЕГО, което просто ще набъка още повече ростъра, но честно казано - бих го гледал пак. Ако има интересен образ може и да стане нещо. В момента ми е малко клонинг на Умага.

Сегментите със Стинг, Дарби, Рики и Севън фуут бонака бяха доста добри. Определено ме надъхаха за мача им идната седмица, а ми беше безкрайно безразличен. Грамадния се справя изненадващо добре на микрофона, не очаквах. 

С Тони Сторм най-накрая женската дивизия мръдна на някъде. Поредното доказателство, че с правилния гимик от почти всяко дърво става свирка :happy: . Като цяло не ме кефеше тоя образ, обаче все повече почва да ми става симпатична с цялата глупост около нея, дето избива на пародия чак. И с тая черно-бяла камера и всичко останало ... получава се, ако не интересно, то поне различно. А понякога и това стига. А и Деона дръпна добро промо преди мача и някак си направи враждата със Сторм с една идея по-лична. Мачът й също беше добър. 

Има лъч светлина в тунела при дамите в AEW. Далече са от нещо голямо, но има накъде.

Накрая на RVD  :w00t: си маркнах здраво. Още като бях чаве, през атитюд ерата, той ми беше сред любимите кечисти. Не мога да повярвам, че на тия години още поема такива бъмпове и прави доста прилични мачове.

 

Ето така се прави, когато тийзнеш "мистъри" опонент 😎 Плюйте го Тонката Кан как видиш ли не можел да буукне шоу, как компанията му умира и прочее - глупости, продължават Динамитите да са страхотни и наистина се усеща кеч светът като нещо по-голямо от компанията. Винаги можеш да видиш кечисти от други организации, от Мексико, от Япония, свободни агенти и т.н., и т.н., което много ме кефи. 

Накрая Суърв и Пейдж за две минути с добри промота и като цяло направиха силна конфронтация. 

Ясно е, че в момента много голяма част от звездите на AEW липсват и това се усеща. MJF го няма, Кени Омега го няма, Брит Бейкър я няма при жените, Адам Кол е контузен ... Мокс, Даниел Браян и Джерико съвсем умишлено са издърпани в мидкарда и т.н., и т.н. Явно чакат да мине WM сезона, което е повече от нормално според мен, защото последните месеци WWE е супер hot като продукт и е тъпо да си гърмиш патроните на гърба им. 

В момента AEW изглежда в някакво такова лежерно състояние, в което са оставени хората от ъпърмидкарда да водят нещата - Пейдж, Суърв, Джо ... Виждам, че Хуук получава доста ефир, същото и за Уордлоу. Като цяло мисля, че вършат доста добра работа и правят шоутата хубави. Липсва star power, не можеш да се изкефиш на някой голям сегмент с големи звезди, но пък са приятни за гледане. 

А и според мен така се издигат кечисти. Пейдж преди няколко години няма идея кой е, сега е звезда. Суърв беше един никакъв лоукардър в WWE и изобщо не го помня там. Сега пичът е сред топ имената в AEW и е по-оувър отколкото някога се е надявал. Вярно е, че в компанията понякога осират някои от кечистите, както е с Миро и както беше с Андраде, но пък други успяват да издигнат и да им развият потенциала и със Суърв е точно такъв случаят. 

Лошите неща:

- за мене тия гимици на бъксовете са дебилни, изобщо не ги разбирам.

- Командера го бутат много, за което съм малко 50-50, със сигурност има хора, които искам да гледам повече. 

- Уордлоу се контузи много тегаво май пича :( . А тъкмо беше тръгнал да се ребилдва. 

- Малкото публика кара операторите да изглеждат като стажанти. Чудеса правят горките, за да не се показва празната зала. 

Edited by gboy
  • Upvote 3

 

Link to comment
The Big Red Machine

Маркнах си и аз на Роб Ван Дам, неочаквано добър мач направи.

Много добра конфронтация между Суърв и Хангман. Може би ще завъртят една тройна заплаха за титлата. Ставам все по-голям фен на Суърв и дано я вдига скоро.

Link to comment
13 hours ago, The Big Red Machine said:

Ставам все по-голям фен на Суърв и дано я вдига скоро.

 

 

И аз така - не знаех, че пичът го бива толкова на микрофона. Дано да го направят шампион и да го издигнат, има потенциал в него. 

Edited by gboy

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...