Jump to content

НЕОЧАКВАНИЯТ ПОДКАСТ 3: Коментар на ROYAL RUMBLE + Тайният гост най-накрая е тук! (feat. ЧОТУДЕ)

Bobotsi

Recommended Posts

00:00:00 до 00:02:00 - Интро и представяне на госта (да се гледа видеото)

00:02:00 до 01:06:30 - Кометар за ROYAL RUMBLE

01:06:30 до 01:21:00 - Напълно превъртял ли е Винс Макмеън

01:21:00 до края - Юрген Клоп, Барселона, ще накажат ли Сити и покана към ценен потребител

От Олимпийския Ъгъл насам не сме виждали такъв впечатляващ монтаж. :beer:

Монтажът е трепач!  Историята между Роман и Скалата, не трябва да включва титлата по никакъв начин, още от началото на Tribal Chief образа, с това признайте ме, идеята е че Роман иска да бъде призна от най-великия уж нали Скалата, тука правя респект за Скалата, че се бях филмирал, че Коуди отива по-дяволите, а очевидно му пука за продукта и мача ще е с добър билдъп, а не просто изкуствен мач. Относно загубата на Коуди на Мания 39, мисля че си бяха излезли репортове, че трябвало да загуби мача и едва ли не му изградиха арката на изключителен фейс, който се провали и трябваше да намери пътя си обратно. Пънк се контузи, за съжаление пропуска Кечмания 40 и си е ебало положението! Коуди Роудс задължително ще бие Рейнс на Мания 40

Edited by hero28
ЧОТУДЕ
3 hours ago, neshev said:

От Олимпийския Ъгъл насам не сме виждали такъв впечатляващ монтаж. :beer:

Единствено е забравил да добави любимата песен на Винсарата:

Edited by ЧОТУДЕ
  • Haha 1
  • LMFAO 1

Untitled.jpg.6cffe6d78a174fa266602411f53c66c9.jpg

Mariyan01

Не викайте Киро, само ще троли, защото е такъв, такъв и такъв!

• Haha 2

Защо и вие не си слагате подкаста в Новини и слухове? Така не е честно тук по-малко хора ще влезат да го видят.

34 minutes ago, Berbo said:

Защо и вие не си слагате подкаста в Новини и слухове? Така не е честно тук по-малко хора ще влезат да го видят.

Там може да се качват само подкасти продуцирани от ХУНТАТА. :)

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

The Olimpic Hero

Не слушайте глупостите на @baikiro. Няма влияние от някаква си въображаема "Хунта".

Истината е, че бе нает екип от макроикономисти и маркентингови специалисти, който след дълбок и обстоен анализ прецени, че в раздел "Новини и слухове" може да се пуска само "Без сценарий".

Искаш да кажеш, че ЕНЕМИ не е достатъчен draw?

Олимпик, внимавай, много хунти идват с преврат и си тръгват с преврат. :( 

Яко подкастче иначе, оценявам старанието с монтажа. Често се прекъсвахте един друг, ама това е очаквано, като сте трима. Продължавайте напред!

• Thanks 2
  • Wank 1
ЧОТУДЕ
40 minutes ago, itzo1994 said:

Често се прекъсвахте един друг, ама това е очаквано, като сте трима.

С изключение на културният ЧОТУДЕ, който изчакваше събеседниците си да се изкажат и не ги прекъсваше. Иначе е нормално, Бобоцката все още го възпитават техните, като порасне ще стане топ подкастър!

• Haha 2
  • LMFAO 1

Този път всичко беше в нормата и не се налагаше да се регулира аудиото в движение, което винаги е голям плюс. :beer:

Кеч на живо, без спойлери, е топ. При мен е обратното. Шоута, които биха ми била дропец на запис, са ми по-интересни на живо, но явно е до нагласа. Иначе в Rumble мач никога не са ми правили впечатление бочовете. Може би, защото мачът е дълъг и дори някоя да botch-не, нещата не са накъсват, докато в 1в1 мач, един по-кофти botch може да ги извади от момента. Иначе най-грубото беше при Maxxine, но там вината беше по-скоро на Bayley, която по някаква причина се оказа да се върти.

Това с Cody беше някакъв филм на WWE, може би булшит тест, да видят къде му е главата и дали след някоя по-сериозна гавра няма да насере. Но Cody мина теста с отличен и продължи да се раздава. Да не слагам каруцата пред коня, но този път си мисля, че я вдига. Сравненията със Cena са леко прибързани. Хората забравят колко over беше Cena преди да го коронясат. И след това колко дълго време се задържа като top babyface. Различни ери, но според мен Cody ще е от пичовете, които винаги ще е по-интересен, когато гони титлата, а не когато я държи. Тъй че царуването му се съмнявам да бъде особено дълго. Даже няма да се изненадам, ако Roman си върне титлата, за да могат да направят мача със Скалата на WM 41. Даже няма да се изненадам, ако Скалата и спечели титлата. Все пак, 2025 ще им е изключително важна заради дебюта в Netflix и ще извадят най-доброто, което имат.

Според мен Винс го ебаха от самата компания. Установиха, че пичът е заплаха в дългосрочен план и решиха да гръмнат този скандал, с което да го принудят да продаде компанията. И точно, когато финализираха продажбата на компанията и новата вълна ТВ сделки, Винс отново е обект на дела и контроверсия. Другият момент е, че Винс просто е отказал да си плаща вече. Винс винаги е обичал конфликта и няма проблеми да влиза във вражди с хора, компании и дори със собствената си страна. Тъй че може би му трябва този конфликт, да се чувства като жертва и да се бори със зъби и нокти за правотата си. Та, да, пичът е едно допаминово изчадие и напълно е възможно вече да е сенилен. Проблемът е, че ако пропеят и други, нещата могат да загрубеят не само за него, но и за цялата компания. Но може би това ще е последният завет на Винсарата, който със сигурност не може да прости и забрави, че собствената му компания го предаде. Тъй че няма да се изненадам, ако нарочно е спрял плащанията, за да иска да ескалира целият скандал. 

Иначе, добро шоЛо, макар че Енеми вече беше писал коментар и беше спойлнал мнението си за Грохота, тъй че леко се загуби магията на "специалния гост". Киренцето да се мята, но се съмнявам да го направи, защото ще бъде разкрит като тролът и ментето, което е. :) 

Edited by neshev
THE ENEMY
40 minutes ago, neshev said:

Иначе, добро шоЛо, макар че Енеми вече беше писал коментар и беше спойлнал мнението си за Грохота, тъй че леко се загуби магията на "специалния гост". Киренцето да се мята, но се съмнявам да го направи, защото ще бъде разкрит като тролът и ментето, което е. :) 

Радвам се, че гласът ми в наградите бе бързо възнаграден.

Нямаше проблеми с озвучаването. Да, още сте стиковате, плюс нали и госта да следите да се включва, така че нищо фрапантно нямаше с леката накъсаност на разговора.

Енеми ми беше интересен и ми хареса като присъствие - добре се включи. Да идват още гости по възможност.

Не ми доскуча през цялото време да Ви слушам по темите. 

Малко встрани, но гласът и интонацията на Бобоци са идеални за слушане на какъвто и да е подкаст. Не казвам, че Чотуде се справя зле, а чисто субективно Бобоци звучи все едно от дълго време го прави.  Бобоци ме впечатлява с изчистената си дикция. Посочвам го, защото проектите във форума са аматьорски и никой нищо не очаква - на Олимпик и нешев сме им свикнали да ги слушаме, та затова определено смятам, че Бобоци е откритие.   

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

THE ENEMY

Като изключим логореята, фъфленето и секси мякането на госта ви, се е получил отново приятен подкаст епизод за слушане.:wank:

Продължавам да смятам, че това е най-добрия и професионално звучащ подкаст в BWC, който представя информирани по темите за които се лафи водещи и гости, съчетано с добра доза entertainment. 

Бобоци е огромен, благодаря му за титантрона и ентранса, както и за едит-а по епизода. 

И на Чотуде, че е пич. Преди да запишем беше коментирал, как според него те двамата не са някакви големи имена в BWC, което за мен е bullshit. Вие сте двама от най-интересните user-и в този форум и content-a който създавате (не само във формата на този подкаст) винаги е бил изключително силен и отличаващ се от всичко останало.

Като ваш фен, съм изключително щастлив, че най-накрая осъществихме този проект. Респект.:beer:

ЧОТУДЕ
39 minutes ago, LightOne said:

Малко встрани, но гласът и интонацията на Бобоци са идеални за слушане на какъвто и да е подкаст. Не казвам, че Чотуде се справя зле, а чисто субективно Бобоци звучи все едно от дълго време го прави.  Бобоци ме впечатлява с изчистената си дикция. Посочвам го, защото проектите във форума са аматьорски и никой нищо не очаква - на Олимпик и нешев сме им свикнали да ги слушаме, та затова определено смятам, че Бобоци е откритие.   

Трябва да му отдадем заслуженото и за занимавката с монтажа. Аз също се имам за доста креативен, но в момента не разполагам с нужната техника, така че Бобето прави повечето от нещата. Също така, когато му бях писал преди първото издание спомена, че за рождения ден са му подарили микрофон за подкасти, което беше съвпадение. Пожелавам му да е все така надъхан и да прави още. Аз пък като пълен аматьор, както и ти каза, си лафя от телефона. :D ENEMY спомена, че той също. След време, ако се оборудвам по-добре и аз може да обработя някой брой. Иначе и аз усещам, че говоренето на български език само веднъж в седмицата започва да ми се отразява и от време на време ми бягат думи, скоро ще бъда като Везенков и Гришо. :( Дано само не достигна висините на Божинката. :D

Edited by ЧОТУДЕ

2 minutes ago, ЧОТУДЕ said:

Иначе и аз усещам, че говоренето на български език само веднъж в седмицата започва да ми се отразява и отвреме навреме

Много добре си говориш ве, шматка. 

• Wank 1
ЧОТУДЕ
29 minutes ago, THE ENEMY said:

Преди да запишем беше коментирал, как според него те двамата не са някакви големи имена в BWC, което за мен е bullshit.

Това беше, защото исках да те обявим за събиране на повече аудитория, както Некадърният зет направи с Ренди Ортън, само че Бобоцката реши да се прави на Тони Кан с HUGE ANNOUNCEMENT, но за разлика от него достави.

Edited by ЧОТУДЕ
  • Haha 2

The Olimpic Hero

Една новина от последните минути:

Генералният спонсор на BWC и членовете на акционерното дружество на форума ирзазяват огромното си недоволство от @THE ENEMY заради участието му в треторазрязрядното аудио шоу "Неочакваният подкаст". По техни думи с тези си действия: "Сержанта е уронил престижа на многоуважавания Екип на BWC". Акционерите препоръчват незабаво изключване на Енеми от Екипа, а генералният спонсор е заплашил, че ще се оттегли от BWC ако не бъдат предприети действия срещу създателя на "Арената".

Радвам се че има толкова положителни коментари! :beer:

Със сигурност има къде още да се надгражда, но мисля че като за трети брой доставихме. Най-големият ни проблем е стиковането и химията по между ни, но има време да се ошлайфаме. Хубаво е че не сме на едно мнение в повечето пъти и могат да стават различни дискусии.

Колкото до монтажа.... :D

Оригинално плана беше да има покрития към почти всяко нещо за което говорим, но предвид късният час в който записвахме и актуалността на турнира, реших че е по-добре това да остане за някой друг път. При паузите също нямах време да мина всичко, може да забележите как прогресивно се увеличават в разговора. :D

Благодаря на ководещия @ЧОТУДЕ и на сержанта @THE ENEMY, че ни гостува. С Енеми се опитваме да запишем от сигурно над половин година и все не успявахме да се улучим когато и на тримата ни е удобно.

За в бъдеше мисля, че може да се получи доста готино ако каним различни гости и дискутираме различни неща, не е казано че трябва да е само кеч или футбол, важното е да има интересни теми и надъхани потребители с които да лафим :wank:

The Olimpic Hero

Хайде и един сериозен коментар. Приятен подкаст и всъщност най-якото е, че е форумен подкаст. Каквито и теми да коментирате, BWC лафчетата си ги знаем само ние. Забавно ми е да слушам BWC подкасти, когато не са крайно аутистки и неслушаеми (Хачико си лафи сам. Сори, Хачи). Правете една идея по-често и да, обсъждайте всякакви теми. Бобоци има добра дикция, да.

Иначе Кирчо ще е интересен, но понеже е тотално насран, едва ли ще се съгласи. Ако все пак се навие, моля задайте му два въпроса от мен:

1. Да разкаже за въображаемото си пътуване до САЩ.

2. Да разкаже за въображаемия му брак и въображаемата му жена.

2 hours ago, The Olimpic Hero said:

крайно аутистки и неслушаеми (Хачико си лафи сам. Сори, Хачи).

Сега какво съм ти направил бургарски гларус такъв, че от нищото ме провокираш. Като е било крайно НЕСЛУШАЕМО, да не си слушал! 

• LMFAO 1
  • Sad 1
On 1/30/2024 at 7:44 PM, neshev said:

Киренцето да се мята, но се съмнявам да го направи, защото ще бъде разкрит като тролът и ментето, което е. :) 

On 1/31/2024 at 4:24 PM, The Olimpic Hero said:

Иначе Кирчо ще е интересен, но понеже е тотално насран, едва ли ще се съгласи. 

Вижте ги бе, вижте ги какво правят! Вижте координираната атака на ХУНТАТА срещу мен! 

Бях заплашен, че ако участвам в този, цитирам "треторазряден" подкаст ще бъда перманентно баниран, а междувременно изядох 3 дневен бан за да видя, че са "сериозни". И когато ме банираха са излезли да тролят, че съм насран и няма да смея да участвам. 

• Haha 2
  • Wank 1

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

• 2 weeks later...

Малко закъснявам с коментара, но искам да ви кажа евала за подкаста. Bobotsi много ме кефи с балансираните си мнения, още от предишния епизод за AEW London. THE ENEMY много често има виждания за нещата в WWE, които аз не споделям (като за некадърния зет например), но последните месеци забелязвам, че независимо дали съм съгласен или не с него, винаги ми е интересно да чета най-вече неговите мнения. А и вкарва доза контроверсия в темите, което задвижва дискусии. Ако продължава същата линия и не забравя, в края на годината ще гласувам за първи път в годишните награди само за да гласувам за него за потребител на годината. Надъхан съм да слушам още епизоди с негово участие, ако се навиете да записвате. Само ЧОТУДЕ ми идва леко краен с изказвания. Супер странно е да кажеш, че това е най-слабия Ръмбъл евър, при положение, че преди няколко години Шейн Макмеън се буукна като супергерой в един Ръмбъл, а преди това Роман спечели с последна тройка Кейн и Грамадата, докато цялата публика скандираше bullshit. Recency bias има доста при него.

• Thanks 2