Jump to content

Без сценарий с neshev и Olimpic (Брой 89 - Секс скандалът с Vince McMahon, Royal Rumble 2024, Kazuchika Okada)


The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Представяме ви 89 брой на "Без сценарий с neshev и Olimpic", която включва:

 

- Всичко около секс скандала с Vince McMahon и WWE (00:01 до 45:00)

 

- Пълен анализ на Royal Rumble 2024 и отпада ли Скалата за WrestleMania  (45:01 до 101:00)

 

- Kazuchika Okada (101:01 до края)

 

 

Директно слушане от плейъра или сваляне с дясно копче на мишката и "Save audio as"

               

Link to comment

По темите:

 

= За нетфликс - пичове, личи си, че много не следите тая част. :D Проблемът с Винс си е проблем на нетфликс вече, те правят сделки с хора, които серат по главите на жените. ;) Сега те ще трябва да отговарят на въпроса защо дават 500 милки на година на компания, в чийто офиси се изнасилват жени.  И няма да се изненадам, ако се разрази по-голям скандал, да прекратят сделката (щото сто процента има и такава клауза) . Както впрочем направиха Амазон едно време с Уди Алън като го подпукаха от #MeToo феми-нацитата. 

Идеята е следната - WWE си е на TKO, сега въпросът е колко точно ще искат другите фирми да имат общо с тях - телевизии, спонсори, стрийминг платформи и прочее. Така че идеята е възможно да е била да се обяви сделката час по-скоро, преди от Нетфликс да са се усетили каква шитсторм идва. Щото 1000% съм убеден, че ако това беше излязло няколко дни по-рано, от Нетфликс щяха да замразят нещата, ако не и да се дръпнат окончателно. 

= Говорите, че ННН си е мълчал като путка - ми то ... ако и тоя пич е замесен, кво правим? В момента най-логичното е да гледа като насрал и да вика "не коментирам", щото всичко друго утре може да влезе в съвсем друг контекст. А е нормално да се предполага, че всички са знаели. Винаги знаят :D И с Уайнстийн не един път се каза, че всички са го знаели какъв е и не случайно се изпокриха като мишки. Тука, ако се разровят още малко, бая народ ще се окажат в лайната. Та по-добре да гледат на другата страна засега.

= За Скалата - ако ННН говори за скандала, това е голяма новина за кеч феновете. Ако Коуди говори - също. Ако Скалата се обади по тоя въпрос, смятай, че това ще го дрънкат в цял свят. Скалата е много по-голям от кеча в момента. Очевидно имаше планове да прави мач на Мания, според мен засега ще предпочете да не се свързва дълго време с WWE. Ще гледа да не се показва на пресконференции, да не промотира и прочее. В ТКО ще си бачка тихо и толкова. Просто няма смисъл да се гмурне в тоя скандал с главата напред - една дума не на място и ще го кенсълнат набързо.

= За AEW и Rampage - @The Olimpic Hero , то идеята на това шоу е такава, бе, човек. По-малко известни млади кечисти да получават мачове с по-утвърдени имена и да се издигат покрай тях.  Затова там редовно можеш да видиш примерно хора като Даниел Гарсия да са в МЕ с популярни кечисти като Даниел Браян. Точно Коуди едно време на Рампейдж направи 15 минутен мач със Сами Гевара примерно. И Рампейджа прави доста прилични рейтинги като за b show - около 300-400 хилки всяка седмица, така че за AEW това работи идеално. Пък и е доста приятно за зяпане, ако се кефиш на in-ring, както примерно съм аз.

= На троленето ви по Кан се смях с глас, признавам си. :D И въпреки това не мисля, че точно Каргейл е пример за лошо буукване в AEW. Не забравяйте, че в WWE получава такава реакция именно заради буукването й в AEW, а не толкова, че я разкарали в шоутата за по една минута. 

Каргейл, колкото и добре да изглежда, е тотално дърво и на ринга, и на микрофона. В AEW й направиха рекорд тип тоя на Голдбърг, намериха и антураж от мацки, намериха и меринджей и й даваха доста прилични малки историйки покрай скуошовете й. Така че я изградиха добре и това сега й се отплаща в WWE. 

 

= Що мъжкия Ръмбъл беше такова фиаско - ми как да не предположа, че точно го закърпиха в последния момент. Трите хикса направи чудеса човека в буукинга и не мога да повярвам, че няма да си направи хубав RR, за да открие подобаващо сезона. При положение, че остави три топ имена като Рицаря, ЕйДжей и Ортън извън мелето, значи сто процента е бил подготвил достатъчно star power за него. Иначе просто можеше мачът на Рейнс да е някакъв  1 в 1 протоколен и толкова, както обикновено го правят. И то е нормално, щото всички гледат мелето и искат да запазят звезди за там. За Леснар е ясно, но според мен и други хора са се дръпнали в последния момент, а няма да се изненадам един от тях да е бил и Скалата. 

За мен няма никаква логика втора поредна година да билдват по тоя начин Роудс - Роман, много изглежда това като panic mode.

Иначе без сценарий ще се радвам да го записвате по-често, аз си го слушам с кеф, нищо че се лигавя из темите :D

 

 

Link to comment

Ужасно, ужасно, ужасно. Напълно едностранно "отразяване" на събитието изпълнено с догадки, теории и слухове. Уж има журналист сред водещите. :D

  • Haha 2
Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
5 minutes ago, The Olimpic Hero said:

@baikiro, скоро аватари с лицето на Vince McMahon ще бъдат забранени.

 

Нали знаеш, че неговата ХУНТА е много по-могъща и влиятелна от твоята. Със сигурност не искаш такъв човек за враг. :)

Quote

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

 

Quote

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

 

Link to comment
batistaheel

Изслушах целия подкаст. Както винаги, ви слушам от край до край, единствените, които слушам. Вие сте се доказали, дори да не говорите за кеч, пак ми е интересно какво ще кажете. Бих искал всяка събота или недяла да правите подкасти и да обсъждате седмичните шоута и новини, но разбирам, че това е невъзможно. Мисля че за нешев не би било проблем... :D 

 

За скандала с Винс какво да кажа? Изобщо не ме ебе кого е ебал и кой го е ебал, но неговите „приключения“ афектират WWE и шоутата. Няма начин Зетя да не е знаел за оргиите на Винс, даже мисля, че повечето кечисти са наясно или най-малкото със сигурност се носят слухове. И аз мисля, че Винс нарочно ги прави тези неща, да зачерни името на компанията, щом вече не е негова, няма да е и на никой друг. След първия скандал можеше да вземе мерки и да плати на жените, но той не го е направил. Вместо това продаде компанията, която се заричаше да не остави в чужди ръце докато е жив. Неговото име винаги ще се свързва с WWE, и дори да вече да не е част от нея, когато излязат нови скандали, те пак ще засегнат компанията, най-малкото защото са се случвали в офисите ѝ. 

 

Много ме е яд, че Скалата срещу Рейнс няма да го видим тази година, или изобщо някога. Очевидно е, че Скалата е насрал и повече ще действа в сянка, отколкото на екран. Ако все пак примем, че не е насрал, може да изградим някои теории. Роман винаги запазва чрез намеси на Блъдлайн, та може би на КечМания 40 Скалата ще се намеси или по-скоро ще попречи на Соло и Джими да се намесят в мача, така един вид ще помогне на Коуди. После Скалата може да оспори легитимността на Роман, че той не истинският Вожд и тука за първи път Соло, Джим да го изоставят, защото за тях Скалата също е нещо като лидер. Така Скалата и Роман остават един на един. Вече мача къде ще го направят, не знам. И на мен не ми харесва този вариант. Сега му беше моментът, а не след още някоя друга година. Всичко е до точното време и образи. Рейнс вече веднъж падне ли, няма да е същият, губи му се легитимността. 

 

Какво значи Бейли е ок като победител? Бейли е богиня. Харесвам я, обичам я, бих се оженил за нея. Изобщо не ме ебе дали форумът я харесва. Била лелка, била грозна, ами и вие сте грозни и дебели. :D Аз не искам супер красавица, а средно хубава. Иначе ако не Бейли, коя би била по-подходяща да вземе мелето? Беки? Беки срещу Рия не ме хайпва този мач. На Риа и трябват опонентки с нейните размери. Джейд Каргил например. Но Беки срещу Ийо по ми се гледа.

 

За Айви Найл тотално съм несъгласен с Олимпик. Мацката е хубава и има секси гласче, но просто не залага на красотата си. Като Ронда с ужасния грим. 

 

 

005.jpg

ivy-nile-121822.jpg

Ivy-Nile.jpeg

 

FFD8UZoXsAEukXV.jpg

 

Fuck, вярно, че с тия ръки малко изглежда като мъж, но пак няма да я върна. :D 

@Hachiko, не се ослушвай чакам си темата за нея. :D 

  • Upvote 4
Link to comment
natopor4en

Поради много ми разнородни ангажименти, чак сега успях да прослушам Подкаста на Форума. Момчетата за пореден път доставиха. Няма какво ново да кажа за ръмбъла, което да не се е написало в темата или изказано от колегите.

Лично моето мнение беше, че бе един приличен турнир. Малко над нивото на посредствеността.

Женският мач бе някакъв фест на посредствеността. Всички до една бяха толова дженерик, че няма на къде. Безлични, харизматични дупки. Китайката с тея ножове да я пита човек за чий чеп са й. Едно време й пускаха винетки нз какво си, а тая пача нз дали е имала 10 мача за последната половин година. Никаква история с нея, никакъв пуш. Шарени костюми, шарени коси, еднотипни облекла... пълна скука. Зелинка с тея крила и тя друго двайсе. Тая новата черната не съм я гледал до сега. Знам че имат големи очаквания за нея, така че времето ще покаже дали ще се наложи. Очаквана победа за Бейли. Но поне за мен е колкото очаквана, толкова и незаслужена. Тук просто ще завъдят историята с Ийо. Само заради това спечели. За да си получи КМ момента и да детронира шампионката. Като изключим това не виждам да е направила нещо интересно последните 6 месеца. Дори няма да споменавам, че се е превърнала в баси лелката. Гъз, паласки, бузи, шия... няма нищо общо с малкото палаво Бейлинце. Като гледам какъв дроп са 90% от женският ростър, не виждам кой ще детронира Рия Рипли. Ако една Лейси Еванс беше още в компанията, с удоволствие бих гледал мач между двете и заложил на Сержантката.

 

Мача на Оуенс и Логан го очаквах с интерес, но не успя да ме впечатли. Правилно дадоха мръсна победа на Логан и се надявам кулминацията между двамата да е на Манията, където вече Оуенс да вземе титлата. Знаете ли кое ми липсва в Кеча. Че вече няма кой да напердаши съдията. Тук просто трябваше Оуенс да му тегли един стънър в пристъп на гняв и ярост. Щеше да е мега як спот. 

 

За мъжкият ръмъл също останах със смесени чувства. Липсваха някакви големи завръщания и дебюти. Да, похвално че Андраде се върна, но освен да го забъркат в латино сапунката на Рей и Ескобар, не виждам къде другаде биха го засилили. Това с Пат Макафи дори няма да го коментирам. Между Пънк и Роудс, правилно дадоха победата на Коди. Пънк не ми направи добро впечатление на ринга. Не го знам дали при другите пак е бил толкова дроп като сега в Кеча, ама ако не влезе в релси нещата няма да са ОК.

 

И за финал само да вметна няколко думи за изказването на колегата @The Olimpic Hero. Ами не бих се съгласил с него. :D Няма тролене от страна на Топора. Плащаш ли си нета, имаш пълното и безапелационно право да използваш всички негови блага, до които може да достигнеш. Топора не сийдва, Топора не желае да става част от виртуалните хипита. Топора си е платил нета и може да сваля колкото и каквото си поиска. Той Неговият дан го е дал.

 

image.jpeg.a4f467e56ee64f5f8b8f9671a9a7b4b0.jpeg

Това е истината за коефа на Топора в Замундата. Профила е от януари 2014г. Това съм свалил, това съм качил. :D

 

 

 

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Link to comment

@natopor4en Маняк, аз не помня през живота ми да съм сийдвал и имам повече рейтинг :D

 

 1.14 TB  1.25 TB 0.911

Link to comment

@natopor4en , тука законът не играе, момче, тука друг проблем имаш. Нарушаваш правилата на пиратите и ще те шибаме в ушите :mad: . Едно време всенародни въстания вдигахме, за да може да се тегли свободно в тая страна, а не днес някакви байуйчовци да теглят и да бягат кат путита. Или сийдваш, или даваш гъза, да ти вкараме лан кабел там. 

 

 

caesar.jpg

Edited by gboy

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...