Jump to content

AEW Collision - 27 януари 2024

Recommended Posts

Такъв кард е доста странно решение. Миналата седмица шоуто беше мега generic, нямаше нищо за гледане, а тая е с мега яки мачове на гърба на WWE:RR.  Според мене си е абсолютно похабяване. Даже аз не знам дали ще го гледам, след като със сигурно ще се зяпа ръмбъла. 

За CMLL се кефя много. За съжаление пак няма да се оцени особено дори от смарковете. 

Тоя най-вдясно мяза на 60 годишна чичка. :D

Какво му е якото? 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Е, самият факт че ще участва Мистико си е марк-аут момент, кво. :beer:

Rainmaker

Bryan Danielson vs. Yuji Nagata - Danielson е един от любимците ми, а Nagata е от японските кечисти, които винаги съм уважавал и харесвал, така че това си беше направо dream мач. Сблъсъкът беше доста добър и е похвално, че им дадоха 15 минути. Добра обработка на крайници, захвати, размени, kick-ове и добре направен финал. Впечатляващо е, че Nagata на 55 години все още изглежда доста добре на ринга. Bryan vs. Shibata е нещо, което задължително трябва да видим тази година.

FTR & Daniel Garcia vs. The House of Black - Много добър въргал се получи. Мачът не беше скучен и за миг и постоянно нещо се случваше на ринга, а и всичко беше някак хаотично и непредвидимо. Стипулацията с клетката също беше употребена добре и видяхме някои добри spot-ове. Не съм им следял враждата, така че не знам какъв точно е бил замисълът зад някои моменти в мача, но предполагам е имало някаква storytelling обосновка.

3 minutes ago, Rainmaker said:

Bryan Danielson vs. Yuji Nagata - Danielson е един от любимците ми, а Nagata е от японските кечисти, които винаги съм уважавал и харесвал, така че това си беше направо dream мач. Сблъсъкът беше доста добър и е похвално, че им дадоха 15 минути. Добра обработка на крайници, захвати, размени, kick-ове и добре направен финал. Впечатляващо е, че Nagata на 55 години все още изглежда доста добре на ринга. Bryan vs. Shibata е нещо, което задължително трябва да видим тази година.

Това КАМЕННИЯ ПИТБУЛ ли беше? 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Rainmaker
Just now, baikiro said:

Това КАМЕННИЯ ПИТБУЛ ли беше? 

Не, това е СИНЯТА СПРАВЕДЛИВОСТ. Каменният питбул е Tomohiro Ishii.

Collision-a беше уникален :blink: . Наистина не разбирам защо миналата седмица трябваше да гледаме някакво дженерик шоу, а точно сега, когато има RR, всичко беше направено като за ППВ.

Claudio Castagnoli & Jon Moxley Def. Lee Moriarty & Shane Taylor - добър оупънър и още тука се видя, че са яко надъхани за тая вечер да доставят. Десет минути и повече от приличен кеч. 

Mariah May Def. Lady Frost-  явно тая мацка Мей я гласят да е новата звезда в женската, дето да мачка. Има визия, може и да я направят нещо читаво. 

0F66C1B9-B9A9-471E-A01F-06C50FD2B76E.jpe

Serena Deeb Def. Robyn Renegade   - хубав скуош на Професора и добро промо след това. 

Eddie Kingston Def Willie Mack - това ми беше доста meh ... но пък после появта на Даниел Браян и като Кингстън отиде да му коментира мача, се получиха добре. Сигурен съм, че двамата ще се сцепят от бой в някакъв момент и ще е епично. 

Bryan Danielson Def. Yuji Nagata - много добър мач и публиката беше яко надъхана. Кефят тия кросоувъри с джапанките и мехиканците. 

Orange Cassidy (C) Def. Komander - това беше просто ОК. Малко комедийни елементи, малко Луча Либре ... хубав филър мач, но още не разбирам защо дадоха на Командера да е тук.

И стигаме до МЕ : Cash Wheeler & Daniel Garcia & Dax Harwood Def. Brody King & Buddy Matthews & Malakai Black - това беше баси мача, чуек :blink: Много се размазаха всички, супер високо темпо през цялото време, спотове, чудесии ... това си беше PPV качество отвсякъде. Даже и на ППВ щеше да открадне шоуто. Радвам се, че виждам HoB най-накрая да разгръщат потенциала си. 

Даже и да не гледате цзялото шоу, силно съветвам да видите МЕ-та, това е MOTYC.

----

Най-накрая надъхана публика, братче :beer: Имаше някакви маниаци отпред, дето се сцепваха на всичко, чиърваха като заклани и направиха атмосферата много яка. Нищо общо със заспалата зала последните шоута. 

Каква надъхана публика, като е имало 1 000 човека в залата. :lol:

image.png

Edited by neshev
  • Haha 1

Ем на третото им шоу колко да имат? И NXT не пълнят стадиони на седмичните си издания.

• Upvote 2

Може да са били 1500, ама викаха, забавляваха се, чантваха и т.н. и се получи екстра. Обикновено напоследък са супер умрели, а тоя път бяха решили да си се кефят. 

Edited by gboy

Оценките на мачовете от тоя Collision 

Claudio Castagnoli & Jon Moxley Def Lee Moriarty & Shane Taylor  ***½

Orange Cassidy (C) Def. (Pin) Komander  ***¾

Bryan Danielson Def. (Pin) Yuji Nagata  ****¼ :beer:

и мейн ивента:

Cash Wheeler & Daniel Garcia & Dax Harwood Def. Brody King & Buddy Matthews & Malakai Black  ****½ 😍

С други Тонката Кан продължава да прави седмичните си шоЛта с ППВ куолити, гайс 😎