Jump to content

AEW Rampage - 26 януари 2024

Recommended Posts

Доста приятен един час кеч, какъвто по принцип си е Рампейдж-а.

Jon Moxley Def. Lee Moriarty - хубав мач за откриване, пък и публиката се кефи на Моксли. Готино е, че се опитват да издигнат Мориарти, обаче просто пичът няма никакъв гимик и ще е много трудно. Супер дженерик изглежда въпреки очевидно добрите качества на ринга. Ако му направят някакъв образ, може и да се получи, иначе го очаква съдбата на Дани Гарсия.

Konosuke Takeshita Def. Christopher Daniels - Такешита явно ще го градят сериозно. Малко ми е странно това, макар че Дон Калис е страхотен меринджей. Кристофър Даниелс ми е един от любимите кечисти  от времето на TNA, така че съм доволен да го виждам от време на време, било то и да го ползват за градеж.

Anna Jay Def. Ruby Soho - женската дивизия ще си остане завинаги лоукард в AEW явно. Имат готини мацки и готини персонажи, обаче нищо не правят с тях. Някакви абсолютно филър мачлета, където се събират всичките като на селски събор, правят едни и същи номера и това е.  Иначе на Руби Сохо съм й фен, изглежда много особено, но вече и на нея никой не й обръща внимание. 

Komander Def. El Hijo Del Vikingo, Kip Sabian, The Butcher - много бях надъхан за тоя мач и се получи много добре. Кип Сейбиън е много подценяван - пичът е страхотен образ и през цялото време въртеше мача около себе си. Много добра химия имаха с The Butcher, получиха се много смешни неща ... добро шоу направиха. За мене Ихо дел Викинго е от най-добрите в света в момента - и тука си направи номерата, уникален хай-флайър ... мисля, че за free tv се получи страхотно мачле.

Не разбирам само защо дадоха победата на Командер-а. :blink: Той най-малко заслужаваше и ми е най-скучен от четиримата. Мача с Касиди ми е meh и не съм много хайпнат за него. Това, че се поздравиха спокойно на края на шоуто хептен уби нещата. По-добре да го бяха дали на Кип Сейбиън, той барем щеше да дръпне някоя промо и да направи някой маймунджилък накрая ,че да стане интересно. 

Трябва да се отбележи и мега силното промо на Еди Кингстън :beer: Тоя човек на микрофона е невероятен. 

-----

И пак големият проблем - умрялата публика. Тия навъсени погледи на първия ред и супер апатичната публика скапват тотално атмосферата. :( В Импакт може да са 50 човека, ама са някакви мега екзалтирани и просто ти е кеф да гледаш всичко. Тука е точно обратното - дори да има нещо готино, просто се скапва от киселяците. 

Няма да е зле AEW малко да усилят шума от феновете, щото и това дразни. Чуват се от далече и се създава едно усещане за тишина, което за подобно шоу е тъпо. 

• Upvote 2