Jump to content

AEW Rampage - 26 януари 2024


Recommended Posts

Доста приятен един час кеч, какъвто по принцип си е Рампейдж-а.

 

Jon Moxley Def. Lee Moriarty - хубав мач за откриване, пък и публиката се кефи на Моксли. Готино е, че се опитват да издигнат Мориарти, обаче просто пичът няма никакъв гимик и ще е много трудно. Супер дженерик изглежда въпреки очевидно добрите качества на ринга. Ако му направят някакъв образ, може и да се получи, иначе го очаква съдбата на Дани Гарсия.

Konosuke Takeshita Def. Christopher Daniels - Такешита явно ще го градят сериозно. Малко ми е странно това, макар че Дон Калис е страхотен меринджей. Кристофър Даниелс ми е един от любимите кечисти  от времето на TNA, така че съм доволен да го виждам от време на време, било то и да го ползват за градеж.

 

Anna Jay Def. Ruby Soho - женската дивизия ще си остане завинаги лоукард в AEW явно. Имат готини мацки и готини персонажи, обаче нищо не правят с тях. Някакви абсолютно филър мачлета, където се събират всичките като на селски събор, правят едни и същи номера и това е.  Иначе на Руби Сохо съм й фен, изглежда много особено, но вече и на нея никой не й обръща внимание. 

Komander Def. El Hijo Del Vikingo, Kip Sabian, The Butcher - много бях надъхан за тоя мач и се получи много добре. Кип Сейбиън е много подценяван - пичът е страхотен образ и през цялото време въртеше мача около себе си. Много добра химия имаха с The Butcher, получиха се много смешни неща ... добро шоу направиха. За мене Ихо дел Викинго е от най-добрите в света в момента - и тука си направи номерата, уникален хай-флайър ... мисля, че за free tv се получи страхотно мачле.

Не разбирам само защо дадоха победата на Командер-а. :blink: Той най-малко заслужаваше и ми е най-скучен от четиримата. Мача с Касиди ми е meh и не съм много хайпнат за него. Това, че се поздравиха спокойно на края на шоуто хептен уби нещата. По-добре да го бяха дали на Кип Сейбиън, той барем щеше да дръпне някоя промо и да направи някой маймунджилък накрая ,че да стане интересно. 

Трябва да се отбележи и мега силното промо на Еди Кингстън :beer: Тоя човек на микрофона е невероятен. 

-----

И пак големият проблем - умрялата публика. Тия навъсени погледи на първия ред и супер апатичната публика скапват тотално атмосферата. :( В Импакт може да са 50 човека, ама са някакви мега екзалтирани и просто ти е кеф да гледаш всичко. Тука е точно обратното - дори да има нещо готино, просто се скапва от киселяците. 

Няма да е зле AEW малко да усилят шума от феновете, щото и това дразни. Чуват се от далече и се създава едно усещане за тишина, което за подобно шоу е тъпо. 

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...