baikiro Posted January 24, 2024 Share Posted January 24, 2024 Това КАМЕННИЯ ПИТБУЛ ли е срещу Острието? Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 24, 2024 Share Posted January 24, 2024 Кирчо? Какво правиш в кеч темите, моето момче? Нали знаеш, че ти забранихме!? Link to comment
gboy Posted January 24, 2024 Share Posted January 24, 2024 Сузуки - Edge си е дрийм мач. А и Копланд се раздава на ринга откато е в AEW (пък и винаги, човекът си е профи). Не знам обаче доколко на обикновения фен в САЩ му дреме за Сузуки, пък и пак е без никаква история срещата. Link to comment
gboy Posted January 24, 2024 Share Posted January 24, 2024 5 hours ago, baikiro said: Това КАМЕННИЯ ПИТБУЛ ли е срещу Острието? Копеле, днешните деца никога няма да разберат каква ЛЕГЕНДА всъщонсто е Сузуки. Това е един от най-коравите хора на света изобщо Първия му ММА мач е ... 1989-та година! Тогава ММА изобщо не съществуваше, бе, дейба, тоя има записан мач. Даже дъртак като мене е бил бебе тогава. https://www.youtube.com/watch?v=kSXgDtztPkw Пред 90-те създава веригата Pancrase, което е реално днешният ММА, ама го водят тогава Hybrid Wrestling. И това преди изобщо да се появи UFC и да се заговори за такъв спорт. На практика това тяхното е някаква смесица между правилата на кеча и реалните бойни спортове и някаква нечовещина. Минору има сума ти мачове в организацията си и даже е шампион. Бил се е с хора като Бас Рутен, Кен и Фран Шамрок и прочее. Официално има 50 мача в ММА!!! 30-20 статистика. И то не се е бил с някакви джобъри, а има срещи с едни от най-добрите. Освен това се е състезавал в SUbmission grapling wrestling и дори има някакъв мега култов кикбокс мач с Морис Смит. С него предполагам са имали нещо като фюд, щото имат по една размененена победа в ММА и са решили, че ще играят и по кикбокс правила Смит естествено го нокаутира в първия рунд. А в кеча е ясен - голяма звезда и в AJPW и NJPW, има всякакви там титли, петзвездни мачове, мачове на годината и всякакви такива. И като имаш предвид и в момента какви неща прави на ринга и че ще навърши 56 тая година. Евала му на пича. Link to comment
neshev Posted January 24, 2024 Author Share Posted January 24, 2024 Демек, трябва да ни ебе за Острието срещу някакъв дядо? Какво стана с младите, перспективни остриета на Антъни Кхан? Link to comment
gboy Posted January 24, 2024 Share Posted January 24, 2024 Човек, обещах вчера, че спирам да троля и наистина спирам да троля. Абсолютно цялият кард на шоуто е пълен с хора в пика си - The Acclaimed, Swerve, Пента, Пейдж, Уордлоу ... Това е просто един дрийм мач между големи звезди от 90-те и първите години на 21 век. Не му дават титлата на Сузуки или нещо такова. Link to comment
Bobotsi Posted January 24, 2024 Share Posted January 24, 2024 Мисля че трябва да се затворят кеч темите за хора които не гледат кеч. Но ако все пак гледат, нека го докажат: Spoiler Link to comment
Suffer-H Posted January 25, 2024 Share Posted January 25, 2024 Какво ще кажете, Куката промо БОГ ли е? Link to comment
The Big Red Machine Posted January 25, 2024 Share Posted January 25, 2024 Бате все едно слушам Божинката, ама даже е по зле, щото Божинката ми е забавен. Link to comment
gboy Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 На мен ми хареса шоуто, добро филърче беше. = Джо определено still got it. Много добро промо и много добре стои с титлата. Поодъртял е, вярно, но още има това усещане за мощ и злоба в него. Хуук е убавец мамин и публиката му се кефи, но момчето е много дървено на микрофона и ще трябва да се развива там. Само до един момент можеш да го играеш "мълчалив и готин", все някога ще трябва да си отвори устата. Засега е лоукардър в моите очи и нищо повече. = Уордлоу е звяр, много ме кефи как го градят. Типичен мидкард пауърхаус, който винаги може да се ползва и в голям мач при нужда. = Дарби си стана утвърдено име покрай Стинг и нечовешките сик бъмпове. Винаги съм му бил фен. И на микрофона става все по-добър. Хубаво промо. = Тони Сторм и в тоя гимик ми е тъпа за гледане . Женската дивизия е дроп тотален на AEW и не виждам как ще се оправи. Иначе сегментът беше добре буукнат, ама просто не става, бе, деа ... = Пента vs. Пейдж и Харди vs Суърв бяха много добри ТВ мачове. Наистине на резбирам хората, които се оплакват от кеча в AEW. = Сузуки и Edge реално беше МЕ на хартия, просто от уважение към Сузуки и изобщо за идеята на такъв dream match. Реално МЕ си беше срещата за триос титлите. ---- Много е жалко как операторите правят нечовешки усилия да не показват празните места и да изглежда, че шоуто е пред пълна зала. Публиката си личи, че вече се е надъхала срещу компанията - няма много тениски на AEW, няма чантове, повечето си мълчат със скръстени ръце и свъсени погледи ... Тонката трябва да направи нещо, за да обърне тренда. Макар че аз не виждам при тоя хейт (и особено ако е платена тролня наистина) какво може да направи. Ясно е, че винаги можеш да се подиграваш на всичко. Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 6 minutes ago, gboy said: Много е жалко как операторите правят нечовешки усилия да не показват празните места и да изглежда, че шоуто е пред пълна зала. Публиката си личи, че вече се е надъхала срещу компанията - няма много тениски на AEW, няма чантове, повечето си мълчат със скръстени ръце и свъсени погледи ... Тонката трябва да направи нещо, за да обърне тренда. Макар че аз не виждам при тоя хейт (и особено ако е платена тролня наистина) какво може да направи. Ясно е, че винаги можеш да се подиграваш на всичко. Като изключим гимика ти, сериозно ли вярваш, че за пропадането на компанията за виновни хейтърите и троловете в интернет. Това е абсурдно оправдание и залъгване на собствения ти мозък, че Тонката няма вина за случващото се. Приеми, че просто е слаб промоутър, който не знае как да прави големи шоута, големи моменти и да буква звезди, и толкова. Link to comment
gboy Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 Не ми е гимик, съвсем сериозно си ми е мнението. И не е само в кеча, и друаде съм го писал. За мен в момента токсичния интернет тотално ебава майката на всичко - книги, филми, сериали и прочее. А за AEW - ако следиш малко повече нещата покрай фендъма, блоговете, влоговете и т.н., ще видиш, че има тенденции, които нямат общо с шоуто. Link to comment
neshev Posted January 26, 2024 Author Share Posted January 26, 2024 И как точно работи цялата схема? WWE плащат на троловете да серат по AEW и горкия AEW фен не може да приеме това унижение, и спира да гледа компанията? Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 @gboy, защо тогава WWE не са пострадали и бизнесът им процъфтява? То ако има компания, която е най-критикувана през годините, е точно WWE. Как правят ужасен продукт, как кечистите са потискани и нямат грам свобода, изкуфелия дъртак и т.н. и т.н. Хиляди подкасти и критики към WWE през интернет ерата. Да виждаш да им е срината компанията? Link to comment
Smegma Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 58 minutes ago, The Olimpic Hero said: Като изключим гимика ти, сериозно ли вярваш, че за пропадането на компанията за виновни хейтърите и троловете в интернет. Това е абсурдно оправдание и залъгване на собствения ти мозък, че Тонката няма вина за случващото се. Приеми, че просто е слаб промоутър, който не знае как да прави големи шоута, големи моменти и да буква звезди, и толкова. Естествено, че хейта към AEW генерира най-много кликове, дори и топ имена от кеч платформите го споменават доста често. Jim Cornette стана номер 1 кеч канал в ютуб точно заради рантовете му срещу The Elite и компания. Абсурдното е последното ти изречение което е откровена лъжа и неистина. Link to comment
kabakov Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 Тонката трябва да остави букинга в ръцета на хора които знаят какво правят, а не той да се бута там и да оставя бъксовете и подобни некадърници да се опражняват. Докато не спрат кечистите да се бъркат толкова дълбоко в букинга няма да стане работата. Едно е да имат мнение и да дават идеи, друго е да се изявяват като Вини Мак уона-би-та... Link to comment
gboy Posted January 26, 2024 Share Posted January 26, 2024 Сега, дали е WWE и дали има наистина трол атака - не знам и не съм твърдял такова нещо. Но трол атаките са си нещо реално и отдавна доказано, какво толоква ви изненадва? Абсолютен факт е, че хората са конформисти и ако преобладава дадено мнение в социалните мрежи, хората са по-склонни да го приемат. Това отдавна не е въпрос вече Има си включително така наречените трол-фабрики и отдавна не е тайна как точно работят - с фалшивите профили, с определени послания, интензитет на коментари и т.н. В сферата на любопитното - цяла книга примерно е написала една финландска журналистка за трол-фабриките на Русия в тяхната страна. Съвсем наскоро си признаха от HBO официално, че си плащат точно за такава услуга - като пуснат шоу и някой критик напише нещо лошо, да ходят да тролят коментари, че шоуто е яко и да се подиграват на въпросния критик. И това те си го признаха офциално, вероятно неофициално всяка една по-голяма компания си има подобна армия тролове. Дори за партиите в България се призна подобна политика - че всяка си има група и там се пускат линкове, които да ходят организирано да тролят, хвалят и т.н. ________ В случая с Кан и AEW не знам какъв е, но тренда в нета е очевиден. И тоя тренд е сравнително от скоро. Компанията не се е променила особено, но отношението към един и същ продукт очевидно се измени. И доколкото помня от самата организация официално излязоха с инфо, че са направили разследване и в действителност са установили, че има такива фалшиви профили. Иначе факт е, че има хора, които от самото начало просто усмиват компанията без абсолютно никакво значение какво се случва. Тоя пример с Корнет е много точен - той за 4 години едно нещо не хареса в тая компания. Те правят по 5 часа ефир на седмица, с един куп спешъл ивенти и ППВ-та и за тия години за него нямаше ЕДИН сегмент, който да не е най-лошия на света и един мач, който да не е най-слабия мач изобщо някога случвал се на ринг. Включително, ако някой каже нещо положително за AEW (примелно Мелцер) - той абсолютно е най-големия балък и тъпак в целия свят и нищо не разбира. Видя се, че тоя тренд срещу AEW си го наложиха в някакъв момент. И е смешно, че реално никой не се оплаква за нещо конкретно - един не харесал някакво изказване на Кан, друг не харесал че компанията вече нямало толкова кеч (което е нелепо), трети решил, че без CM Punk вече никой нямало да гледа (рейтингите не са мръднали) и т.н. Но нещо реално да се каже - не виждам засега. Единствено майтапи и подигравки, които реално можеш да парвиш винаги и с всичко - това не е аргумент. В същото време, ако гледате влогове, които правят ревюта на шоутата, винаги оценките на Дайнамайт са големи - мачовете са хубави, не са някакъв бълвоч да минава времето, повечето сегменти са добри ... Откъде идва тоя хейт, никой не може да ти обясни точно. За мене, повтарям се, интернет в момнта е абсолютно токсично лайно и всяко нещо, което се хайпва, задължително после се залива с лайна. ------------ @The Olimpic Hero - WWE си обърнаха тренда с Triple H. Имаше време, когато всяко шоу им беше тролено, феновете в залата задължително им псуваха фейсовете и правеха всеки сегмент дроп. Роман беше нереално солен докато не каза, че има рак. Батиста беше псуван, Сина беше псуван - всеки, който се опитваха да пушнат, беше насиран моментално. Просто Triple H си изми имиджа с nXt и хората го посрещнаха добре, като се разбра, че той ще е на власт в WWE, а не Винс (на който пък всеки разбирач даваше акъл онлайн). Според мен и това ще е до време, просто сега на мушката е Кан. Link to comment
gboy Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 January 24, 2024: 837,000 viewers Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.