gboy Posted January 21 Share Posted January 21 За тези, които не знаят, Дайна винаги са надъхва за юбилейните ППВ-та на UFC и винаги прави някакви изродски кардове, като гледа почти всеки мач да е някакъв легендарен. Досега имахме UFC 100 (което си остава и най-великото според мен): И UFC 200 (което беше тотално фиаско, ама айде - пак сглобиха кард откъм star power) --- Сега предстои UFC 300 и отново очакванията са за някакви големи боеве. Шоуто е на 13 април в Невада, в залата T-Mobile Arena. Побира 20 000 зрители и е една от топ залите в САЩ. --------- За мачовете: Досега за обявени следните срещи: Women's Strawweight: Zhang Weili (c) vs.Yan Xiaonan Това може и да ви се струва странен мач, но Уейли Жанг и Ян Ксяонан са звезди в Китай, което трябва да ви говори достатъчно. Иначе и двете заслужават, Жанг е легенда в женската дивизия, не просто шампион. Подобен мач вероятно е голяма работа за UFC, що се отнася до Азия. Lightweight Justin Gaethje (c)vs.Max Holloway Това ще е за оня нелеп BMF колан . Но като изключим тая подробност, това си е топ ТОП мач. Легенди са и двамата, любимци на публиката и определено бих ги гледал навсякъде и по всяко време. Отделно, че има потенциала да е невероятен мач, като се има предвид стила им. Аз съм много доволен от тая среща. Lightweight Charles Oliveira vs.Arman Tsarukyan Тука очевидно липсва star power, но трябва да ви кажа, че като качество мачът е страхотен. Чарлс Оливейра е един от най-добрите бойци последните години. Не е звезда, няма го това в себе си, но като боец е невероятен. Арман Цакурян победи Дариуш и това говори много. Ако вземе победата тука, може да отиде и на титла даже. За запалените фенове е страшно голям сблъсък, за кежуълите предполагам е просто ОК, защото Оливейра беше все пак шампион и го знаят. Light Heavyweight Jiří Procházka vs.Aleksandar Rakić Тука е горе-долу същото - не са топ имена, но Жири все пак е бивш шампион. Ракич е малко странен избор за опонент, защото загуби последния си мач и не разбирам защо го изправят срещу Прохазка. Така или иначе това е голям мач за дивизията и като се има предвид, че е просто в мидкарда, си е супер. Featherweight Calvin Kattar vs.Aljamain Sterling Тука не виждам как мога да се оплача. Алджемайн е бивш шампион да 135 и сега се качва в горната дивизия. Катар е ултимативният гейткийпър, но пък и е 0-2 последните си два мача, та му е много важен този. Перфектен мачмейкинг за мен. Middleweight Bo Nickal vs.Cody Brundage Тука малко разяснения за хората, които не знаят кой е Бо Никал. Пичът е сред топ проспектите на UFC. Страшно силен борец и то на много високо ниво. Малко му остава да отиде на олимпиадата 2020, но губи от Дейвид Тейлър, който впоследствие взима и медала в Токио. Никал има страхотни успехи в борбата и като колежанин (120-3 ), и като представител на Щатите (световен шампион до 23) и т.н. - говорим за топ ниво, не просто някой с такъв бекграунд. В ММА-ят е 5-0, всичките мачове приключени в първия рунд. Включително ветерана Джейми Пикет. Любопитно е, че има и мач в граплинга срещу най-добрия граплър в света Гордън Раян. Та тоя пич се очертава засега поне като много любопитно име. Тоя мач вероятно ще е на прелимките, но е ясно, че и там ще е лудница. Надъхан съм. За съжаление опонентът на Бо е някакъв джобър, което е разочароващо. Коуди Брундадж (или както се чете това) има доста мачове в UFC, но с доста променлив успех. Аз дори не го знам, което говори достатъчно . Виждам, че е записал две поредни победи - предполагам, че му е като награда. Bantamweight Deiveson Figueiredo vs. Cody Garbrandt Ох, Котьоооо ... Легенди са и двамата, отново - страхотен мачмейкинг. Lightweight Jim Miller vs.Bobby Green Този мач май не е обявен официално, но има доста резон да се случи. Той е по-скоро любопитен, отколкото, че е толкова важен сам по себе си. Джим Милър има участие на UFC 100 и UFC 200 и ще е култаж да има и на 300. С Боби грийн двамата са от онези бойци, дето така и никога не постигнаха кой знае какво като успехи, имат си доста загуби и прочее, но са любимци на феновете, щото са корави копелета и някак си се бият цяла вечност. Доволен съм и от този мач. Ясно е, че чакаме МЕ, но какъв ще е , ще видим. Засега е повече от стабилно. Bobotsi, HEIDENREICH and Rock 3 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 21 Share Posted January 21 Ако няма 20-минутно промо на Конър Макгрегър в мейн ивент сегмент, по-добре да не се провежда това шоу. gboy 1 Quote Link to comment
neshev Posted January 21 Share Posted January 21 Все се надявах, че Конър и Чандлър ще ги преместят на UFC 300, но май няма да се случи. Шоуто е кажи-речи ясно вече. Очаквам да сложат Перейра срещу Джамал Хил или Анкалаев и Дю Плеси срещу Адесаня или реванша със Стрикланд, като Оливейра и Царукян да открият PPV частта. Тъй че ще е една от най-епичните им PPV карти последни години, както си подобава. Quote Link to comment
gboy Posted January 21 Author Share Posted January 21 Могат да направят Перейра - Изи 3 Все ми се струва, че Динята ще иска нещо по-специално от Перейра - Анкалаев. Нещо като Джон Джоунс, Конър, Изи ... някой от тоя ранг. Вече дали ще успее е друг въпрос. Quote Link to comment
Glam4o Posted January 21 Share Posted January 21 Добре бе, тая тежка категория за нищо ли я нямат, че ме могат да сглобят някой добър мач за UFC 300? Иначе за сега ми бие на средно силно PPV, нищо особено за ивент от такъв калибър. Quote Link to comment
neshev Posted January 21 Share Posted January 21 Какво да сглобят, като Джонката е аут с контузия и настоява да се бие с Миочич. Няма да се изненадам, ако се пенсионира след тази битка, защото видимо няма мераци да се бие с Аспинал. Quote Link to comment
gboy Posted January 21 Author Share Posted January 21 И аз мисля, че му е за последно 20 и да мееее-ка после. Сред тежкарите звезди в момента няма, уви. И това донякъде е заради тъпия начин, по който я градиха тая дивизия. Сума ти време DC и Миочич си правиха мачове. После Нгану си тръгна. После Джонката Джоунс ... И сега в момента никой не ги брои топ имената. Нещо като MW както я бяха засрали преди с Биспинг и преебаха цяло едно страхотно поколение. Иначе може да сглобят нещо "тежко" за 300, от кумова срама, ама няма да е кой знае какво. Quote Link to comment
Jack Bauer Posted January 21 Share Posted January 21 След победата на Дю Плеси снощи, очаквам мача с Адесаня почти на 100%. Изи беше насрал след мача със Стрикланд и тролна, че няма да се бие до 2027, ама наскоро даде на задна че ще го видим скоро. говореше се за мач с Къмшот Чимаев, но при сегашното положение предвиждам да е татйтъл шот, реванш със Стрикланс нямаше да направят за 300, но с Дю Плеси ще се бият за титлата за ВОЖДА на Африка. Имаше някакви спекулации за Алекс Перейра срещу Аспинал за временната титла при тежките. Аз лично ще се надъхам доста за такъв мач. Перейра е граден и с основание за огромна звезда на UFC. Ако победи стар пауъра ми ще нарасне още повече и дори смятам че Джонката би се бил с него преди да се пенсионира. Мисля че определно има какво да извадят UFC за този кард. Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted January 24 Share Posted January 24 (edited) Тука ли вече е темата за UFC 300 новини? Динята обяви, че UFC са подписали двукратната олимпийска шампионка в джудото и доскорошна състезателка на PFL, Кейла Харисън. Тя ще се изправи в дебюта си за компанията срещу Холи Холм на UFC 300. Нямаше как да минем без леля Холи, любимката на Динята, и на това шоло. Edited January 24 by neshev Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted January 24 Share Posted January 24 Дъщерята на проповедника! xelzing 1 Quote Link to comment
gboy Posted January 24 Author Share Posted January 24 Кайла Харисън си е звезда, аз съм доволен Мацката е два пъти олимпийски шампион, един път световен и има още 1000 отличия като джудока. В ММА-я е 16-1, като всичките и мачочве са в PFL, а пък те са си сериозна организация, не са някаква малка инди компанийка. И тоя мач е екстра, според мен. Quote Link to comment
neshev Posted January 26 Share Posted January 26 Още една пиш пауза: Джесика Андраде срещу Марина Родригес. HEIDENREICH and Jack Bauer 1 1 Quote Link to comment
Jack Bauer Posted January 26 Share Posted January 26 2 hours ago, neshev said: Още една пиш пауза: Джесика Андраде срещу Марина Родригес. Кой предвиждаш за МЕ на този етап? Quote Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
gboy Posted January 27 Author Share Posted January 27 Ясно е, че не съм надъхан грам за Андраде - Родригез, но пък, ако трябва да сме обективни, мацките се водят топ 10 в категорията. Така че, за прелимка, не е толкова зле. Още повече и двете идват от победа ... има някакъв смисъл. Другият мач, който е обявен, е Sodiq Yusuff vs. Diego Lopes, за него вече съм по-хайпнат, макар че на кежуъл феновете едва ли има говори нещо. Юсуф трябваше да победи Барбоса в един МЕ и да стане сериозно име, но той яде хурката. Така че това му е много, много важен мач, защото от изгряваща звезда ще стане много бързо залязваща, ако загуби и тука. На Диего Лопес съм му фен, това е много голям мач за него. Явно е спечелил уважението на Дайна, щом го бууква тука. Ако бие, излита нагоре - гаранция. Много ме кефят мачове, които са на живот и смърт, каквито са тия. Най-тъпи са ми тия срещи, дето и да бият, и да загубят - нищо няма да се промени в статута на бойците. За щастие такива от UFC правят рядко. Тука и двата мача са за оцеляване и ще са яки битки. Единствено Лопес, ако загуби, няма да е фатално за него, но пак ще е сериозен сетбек. А има слухове за Билал - Едуардс, което не е точно дрийм срещата за МЕ на такова събитие. Quote Link to comment
Beks Posted January 31 Share Posted January 31 (edited) Тигри, от край време се каня да попитам защо Дейна така упорито ни ръга в очите Джесика Андраде? Edited January 31 by Beks Quote Link to comment
neshev Posted February 1 Share Posted February 1 Нечовекът, Динята, беше обявил, че Дъстин Порие ще се бие срещу Беноа Сен-Дени на UFC 299. Сега се оказва, че договор въобще не е подписван и битката няма да се състои. Да не би Порие да се бие с Конър на UFC 300? Това ли ще е филмът? Quote Link to comment
neshev Posted February 14 Share Posted February 14 Динята твърди, че ще обяви ME на пресконференцията след PPV-то тази седмица. Работите май сериозно са се сговнясали и е много вероятно Макс и Гейчето да бъдат промотирани в ME, а за Co-ME да обявят защита на Едуардс. Quote Link to comment
Beks Posted February 14 Share Posted February 14 Стига Нешка.. Ще се бръкнат малко по-дълбоко в джобовете и ще имаме по-ГОЛЯМА БИТКА за МЕ. Quote Link to comment
neshev Posted February 18 Share Posted February 18 И ME на UFC 300 e... Перейра срещу Джамал Хил. Честито на печелившите. HEIDENREICH 1 Quote Link to comment
baikiro Posted February 18 Share Posted February 18 9 minutes ago, neshev said: И ME на UFC 300 e... Перейра срещу Джамал Хил. Честито на печелившите. Who? После gboy пак да разправя как UFC били в пика си. Farest and gboy 1 1 Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
gboy Posted February 18 Author Share Posted February 18 10 hours ago, baikiro said: Who? После gboy пак да разправя как UFC били в пика си. Боли го кура Динята какво казвам аз, ти или бурята*95 - ценин путрибитил на форума najkoravitemmaci.net . Цифрите говорят сами за себе си и миналата година бяха рекордни. Включително се говореше, че до септември им е стигнало за да бъде най-успешната година, другите три месеца са им били бонус. --------------- Иначе МЕ е очевидно доста разочароващ. Какъвто щеше да е всеки друг мач извън Конър, Джон Джоунс и Изи (като последният е с уговорки). UFC в момента нямат други имена, които да предизвикат такъв интерес и е нормално да се очакваше някой от тях да е в UFC 300. Не се и съмнявам, че са направили всичко възможно за тях, ама просто, като не може - не може. Иначе и в момента кард-а е брутален, така че аз съм ОК. Трябваше му наистина голям МЕ, за да го "затапят" както си трябва, но и така е добре. Като цяло 298, 299 и 300 са уникални ивенти и трите. Quote Link to comment
Recommended Posts