Jump to content

Мафия 27 - хайп тема за новия сезон!

Jack Bauer

Recommended Posts

Вашия Кръстник официално се записва и тук в темата! Който не слуша ше има и бой и секс!

Jack Bauer

Обявената дата за старта на сезона е 18ти. Оставям още седмица за евентуално записване.

Изпратил съм лични покани на няколко потребители, които се надявам, че ще попълнят бройките.

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Jack Bauer

Ще има драфт, който ще започне около седмица преди сезона, затова е дадено повече време до старта. Надяваме се в следващите дни да се запишат още хора, за да може на 10ти да започнем с драфта на ролите.

Jack Bauer

Обновен списък:

1. The Olimpic hero

2. Lightone

3. neshev

4. StoneColdFan

5. kabakov

6. Хачислав

7. Jericho

8. hacky

9. Farest

10. Socki

11. BAITO6O

12. Price

13. Bobotsi

Търсим трима участници!

След дълго размишляване... не намирам смисъл да съм част от сезона, който дори няма да се проведе, защото няма хора вече 1 година.

Та, да, няма да играя.

The Olimpic Hero

Ей курви, не ми се лигавете. Ще ви еба и номерата. Ще направим як Коледен сезон. Да ви еба в троловете.

6 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Ей курви, не ми се лигавете. Ще ви еба и номерата. Ще направим як Коледен сезон. Да ви еба в троловете.

Намери 16 човека и ми се обади тогава. Благодаря!

Jack Bauer

Сезенот ще се проведе и с по-малко играчи, засега са се събрали достатъчно за да има игра. Датата на сезона е 18ти Декември. Седмица преди това ще има драфт нс ролите, в които вие ссами ще си ги изберете

Jack Bauer

Би било хубаво да сме поне 14 за да не счупи концепцията на сезона. Та ако приемем че се задържат всички записали се досега, ще търсим само още един. Идеално би било да имаме още трима, но каквото такова.

Аз със сигурност няма да играя, преди празниците и по време на тях съм зает.

The Olimpic Hero

Елате, за да потренирам малко с джобери преди влизането ми на Острова на Стоте гривни.

Jack Bauer

Драги играчи, Папата прави последни преговори с 3ма окончателни играчи, и след като научи тяхното решение, ще финализира броя на играчите и ще може да се пристъпи към гласуването, тегленето на номера и драфта!

Това ще стане до 1-2 дни, за да задействаме процеса по-бързо!

@The Olimpic Hero

@LightOne

@neshev

@StoneColdFaN

@kabakov

@Hachiko

@Jericho

@hacky

@Farest

@Socki

@BAITO6O

@Price

@Bobotsi

Казах, че няма да играя. Няма хората, не става. Отделно трябва да украсявам елхата и имам да бия един километър път да бера шишарки.

49 minutes ago, Hachiko said:

Казах, че няма да играя. Няма хората, не става. Отделно трябва да украсявам елхата и имам да бия един километър път да бера шишарки.

Чакам те в гората след час

След като папата лично дойде в моята резиденция Mar-a-Lago във Флорида и след дълги молитви и убеждаване от негово светейшество и след като ми изми краката, реших да се запиша в този велик и може би последен сезон. ДА НАПРАВИМ МАФИЯ ВЕЛИКА ОТНОВО !

Папата благодари на мирянина Дъдли!

С него имаме потвърдени 12 играча!

Драги съфорумници. За да се състои сезонът са ни необходими поне 14 играча. Папата промени оригиналният си план за 16, поради липсата на вероятност това да се случи. За да успеем да осъществим сезонът ще са ни нужни да потвърдят своето участие скоро двама играчи, от следните изброени:

@hacky

@Hachiko

@baikiro

@MJ23

@Himler

@ЧОТУДЕ

@OyeaH

@Brutalnia

@Smegma

ако това не се случи, то официално можем да потвърдим смъртта на Мафия във форума!

Много сме близо до осъществяването на сезона и Папата се нужда от вас!

Edited by Jack Bauer

Sources tell that OyeaH is glad he received the offer but still considers himself retired from Mafia.

One person close to him revealed that "Ibacha" felt he achieved everything in the game and could not be tempted to return.

Обновен списък!

1. The Olimpic hero

2. Lightone

3. neshev

4. StoneColdFan

5. kabakov

6. Jericho

7. Farest

8. Socki

9. BAITO6O

10. Price

11. Bobotsi

12.Dudley

13.damtihan

За да се проведе сезонът търсим само още ЕДИН участник! Давам срок да потвърди един от следните до утре  22:00, за да се започне подготовката на сезона! Ако решат да се запишат повече участници е добре дошло!

@MJ23, @hacky, @Hachiko, @baikiro, @Himler, @ЧОТУДЕ, @Smegma

Записвам се след апела на Бауър и Бобоци. Няма да съм активен, имайте го предвид. Ако някой от другите иска да играе активно, моля да ме смени.