Jack Bauer Posted January 17, 2024 Share Posted January 17, 2024 Драги съфорумници, споменавал съм вече, че имам желание да водя сезон и моментът настъпи! За жалост, нямаше истински "коледен сезон" както се беше оформила традицията през последните години, исках аз да го направя този път, но карай. Решил съм да предоставя максимална свобода на играчите, като отново ще има драфт, в който всеки сам ще може да избере ролята си! Идеята на Нешев тогава много ми хареса и аз ще съм следващият, който ще я приложи! Освен драфта, преди сезона ще проведа анкета сред записаните участници дали искат ролите да се изписват при отпадане или не! С две думи участниците сами ще оформите облика на сезона! И надявам се още от трейлъра преди Нова година разбрахте правилно - СЕРИЙНИЯТ УБИЕЦ прави своето завръщане след Сезон 7! Още от началото когато реших да водя сезон, исках използвам тази изключително интересна роля, защото първия път когато я имаше ме хвана много яд, че беше опропастена така и на практика почти не участва в сезона Също така, това ще е първият сезон, в който предварително ще се знае колко и какви роли ще има. Това е така, защото... В сезона ще може да бъде избирана точно по 1 роля от следните групи: 1. Разузнавателни роли - Една измежду Шериф, Неаполитанец, Детектив. Това са роли, които могат да правят проверки на играчи и действията им през нощните фази. 2. Предпазващи роли - Една измежду Доктор, Тъмничар, Адвокат. Това са роли, които могат да спасяват от елиминация други играчи през нощните или дневните фази. 3. Двойни роли - Една измежду Масон, Свидетел, Прокурор. Това са роли, в които двама участници играят заедно и трябва да градят стратегията си около това. 4. Еднократни роли - Една измежду Ренегат, Ловец, Ангел. Това са роли, които имат еднократно нощно умение - убийство или възкресяване на друг участник. 5. Силни граждански роли - Една измежду Президент, Медиум, Командос. Това са най-силните граждански роли, които са участвали досега в сезоните. Те имат много ключови и специфични умения, които могат да решат изхода на целия сезон. 6. Обикновен гражданин без роля Не е сигурно колко точно роли ще имат гражданите. Възможно е да има по една роля от всички 5 групи, възможно е и да са 4 или дори само 3. В зависимост от това какви роли са избрани до момента и как се оформя баланса на отборите, ще бъде решено колко от групите ще участват в сезона. Единственото сигурно е, че от всяка група в сезона ще бъде допускана само по една от трите роли и когато бъде избрана, останалите 2 ще бъдат автоматично извадени от списъка. Това може да доведе до доста логически разсъждения кои роли и защо ги има или ги няма по време на самия сезон. 7. Силни мафиотски роли - Една измежду Кръстник, Килър. Това са най-силните мафиотски роли, които могат да осигурят една фаза аванс на мафията. 8. Блокиращи роли - Една измежду Блокировач, Тъмничар. Това са мафиотски роли, които могат да блокират Граждани или Убиеца. 9. Поддържащи роли - Една измежду Шпионин, Заглушител. Това са мафиотски роли със специфични умения, които могат да са много полезни за мафията. 10. Врачка = ако остане място! 11. Обикновен мафиот без роля При мафиотите също не е сигурно колко роли ще участват. Може да са 2, може да са и 3. В зависимост от това как се оформя баланса на гражданите, ще бъде решено колко и кои роли от мафиотите да отпаднат. Същото важи и за врачката. По принцип ще я има в списъка, но ако не се избере първа, най-вероятно ще отпадне, за да има място за по-важните мафиотски роли. 12. Неутрална роля - Играещият сам срещу всички Сериен убиец! Това е единствената роля, която на 100% ще присъства в сезона. Търсят се 16 участника за сезона! Моля ви, запишете се, важи и за легендарни играчи, които отдавна не са играли - Prince10, ЧОТУДЕ, baikiro, Loop и т.н. Ще настоявам ако трябва на ЛС на всеки един от вас, доакто не се запише! Ще се постарая да направя максимално интересен и непредвидим сезон. И ще чакам колкото е необходимо, докато не се съберат хора. Не ми е проблем сезонът да е и след месец. Давам старт на записването! Bobotsi 1 Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted January 17, 2024 Share Posted January 17, 2024 Записвам се и аз, колкото и да не съм фен на гимика със серийния убиец. Дано не се налага да се молиш като путка на ценнити путрибитили цял месец. Jack Bauer 1 Link to comment
Himler Posted January 17, 2024 Share Posted January 17, 2024 Аре. Пиши ме обикновен мирен, плс. Jack Bauer 1 Link to comment
Jack Bauer Posted January 17, 2024 Author Share Posted January 17, 2024 26 minutes ago, Himler said: Аре. Пиши ме обикновен мирен, плс. Наци, очаквам да си сериозен в тоя сезон, не да се скатаваш и да пишеш един пост в 21:58! Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Dudley Posted January 17, 2024 Share Posted January 17, 2024 Серийния убиец беше добро попадение, но бай киро насра тогава сезона, иначе можеше да се получи доста интересно. Този път трябва да имам повече свободно време , така че се записвам. hacky, Jack Bauer and baikiro 2 1 Link to comment
Jack Bauer Posted January 17, 2024 Author Share Posted January 17, 2024 @baikiro имаш шанс да се отсрамиш, както неведнъж казах бих искал БАЩАТА на Мафията да бъде участник в моя сезон, заповядай в каста на Мафия 27! Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Jericho Posted January 17, 2024 Share Posted January 17, 2024 Скоро ще направим първата крачка по пътя към КечМания и като себеуважващ се парт-таймър е редно да направа едно тримесечно завръщане, преди да изчезна пак. Метам се. Jack Bauer 1 Link to comment
kabakov Posted January 18, 2024 Share Posted January 18, 2024 Що пък да не осерем още един сезон. Пиши ме. Jack Bauer 1 Link to comment
Jack Bauer Posted January 18, 2024 Author Share Posted January 18, 2024 Записани дотук: 1. Price 2.neshev 3. Himler 4.Dudley 5.Jericho 6.Kabakov Търсят се още 10 ЦЕННИ ПУТРИБИТИЛИ Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
LightOne Posted January 20, 2024 Share Posted January 20, 2024 Предполагах, че заради Вярата напъваше да има християнски Коледен сезон. Очаквам новия сезон да се проведе за Великден. Затова в християнския дух няма да те оставя в нужда, братко. Jack Bauer 1 "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
Jack Bauer Posted January 20, 2024 Author Share Posted January 20, 2024 Още една легенда на играта! Благодарности на @LightOne, че се записа, надявам се още легенди на играта да се включат!! Търсят се още 9. Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Bobotsi Posted January 22, 2024 Share Posted January 22, 2024 Човекът който въведе Серийният Убиец идва да вземе своят реванш! I'm In! Link to comment
Jack Bauer Posted January 22, 2024 Author Share Posted January 22, 2024 Записани дотук: 1. Price 2.neshev 3. Himler 4.Dudley 5.Jericho 6.Kabakov 7.LightOne 8.Bobotsi 9.baikiro Търсят се още 7 играча! Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
Jack Bauer Posted January 23, 2024 Author Share Posted January 23, 2024 Призовавам всички доказани и не толкова доказани играчи да се запишат за сезона, който ще се постарая да ДОСТАВИ! Драфт, сериен убиец и драма! Ще изчакам още един два дни преди да започна с перосанлните покани! Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
neshev Posted January 23, 2024 Share Posted January 23, 2024 (edited) ЧОТУДЕТА, МОТУДЕТА, идвайте да ви разкривам един последен път и да закриваме кочината. Edited January 23, 2024 by neshev Link to comment
neshev Posted January 29, 2024 Share Posted January 29, 2024 Къде сте, къде сте, хиляди екзалтирани фена на форумния хегемон МАФИЯ? HEIDENREICH 1 Link to comment
baikiro Posted March 15, 2024 Share Posted March 15, 2024 On 1/29/2024 at 5:46 PM, neshev said: Къде сте, къде сте, хиляди екзалтирани фена на форумния хегемон МАФИЯ? Нямат вече СТРАСТ КЪМ СПОРТА. Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
Jack Bauer Posted March 21, 2024 Author Share Posted March 21, 2024 Братя мои, търсим още 10 човека за сезона. Нека се съберем заедно и сътворим един истински сезон с благословията на Господ Бог! Амин! baikiro 1 Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion! Link to comment
yaripim Posted November 10, 2024 Share Posted November 10, 2024 Нещо предпразнично ще се заформя ли или тая година пропускаме? LightOne 1 Link to comment
LightOne Posted November 12, 2024 Share Posted November 12, 2024 Аз също съм да се заформи едно малко коледно чудо. "Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр - - Да живеят бъговете! Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 12, 2024 Share Posted November 12, 2024 Айде, да ви надиграя за 30-и път. Link to comment
Recommended Posts