Jump to content

Мафия 27 - хайп тема за новия сезон!

Jack Bauer

Recommended Posts

Драги съфорумници, споменавал съм вече, че имам желание да водя сезон и моментът настъпи!

За жалост, нямаше истински "коледен сезон" както се беше оформила традицията през последните години, исках аз да го направя този път, но карай.

Решил съм да предоставя максимална свобода на играчите, като отново ще има драфт, в който всеки сам ще може да избере ролята си! Идеята на Нешев тогава много ми хареса и аз ще съм следващият, който ще я приложи!

Освен драфта, преди сезона ще проведа анкета сред записаните участници дали искат ролите да се изписват при отпадане или не! С две думи участниците сами ще оформите облика на сезона!

И надявам се още от трейлъра преди Нова година разбрахте правилно - СЕРИЙНИЯТ УБИЕЦ прави своето завръщане след Сезон 7! Още от началото когато реших да водя сезон, исках използвам тази изключително интересна роля, защото първия път когато я имаше ме хвана много яд, че беше опропастена така и на практика почти не участва в сезона 

Също така, това ще е първият сезон, в който предварително ще се знае колко и какви роли ще има. Това е така, защото...

В сезона ще може да бъде избирана точно по 1 роля от следните групи:

1. Разузнавателни роли - Една измежду ШерифНеаполитанецДетектив. Това са роли, които могат да правят проверки на играчи и действията им през нощните фази.

2. Предпазващи роли - Една измежду ДокторТъмничарАдвокат. Това са роли, които могат да спасяват от елиминация други играчи през нощните или дневните фази.

3. Двойни роли - Една измежду МасонСвидетелПрокурор. Това са роли, в които двама участници играят заедно и трябва да градят стратегията си около това.

4. Еднократни роли - Една измежду РенегатЛовецАнгел. Това са роли, които имат еднократно нощно умение - убийство или възкресяване на друг участник.
5. Силни граждански роли - Една измежду 
ПрезидентМедиумКомандос. Това са най-силните граждански роли, които са участвали досега в сезоните. Те имат много ключови и специфични умения, които могат да решат изхода на целия сезон.

6. Обикновен гражданин без роля

Не е сигурно колко точно роли ще имат гражданите. Възможно е да има по една роля от всички 5 групи, възможно е и да са 4 или дори само 3. В зависимост от това какви роли са избрани до момента и как се оформя баланса на отборите, ще бъде решено колко от групите ще участват в сезона. Единственото сигурно е, че от всяка група в сезона ще бъде допускана само по една от трите роли и когато бъде избрана, останалите 2 ще бъдат автоматично извадени от списъка. Това може да доведе до доста логически разсъждения кои роли и защо ги има или ги няма по време на самия сезон.

7. Силни мафиотски роли - Една измежду КръстникКилър. Това са най-силните мафиотски роли, които могат да осигурят една фаза аванс на мафията.
8. Блокиращи роли - Една измежду 
БлокировачТъмничар. Това са мафиотски роли, които могат да блокират Граждани или Убиеца.

9. Поддържащи роли - Една измежду ШпионинЗаглушител. Това са мафиотски роли със специфични умения, които могат да са много полезни за мафията.

10. Врачка = ако остане място!

11. Обикновен мафиот без роля

При мафиотите също не е сигурно колко роли ще участват. Може да са 2, може да са и 3. В зависимост от това как се оформя баланса на гражданите, ще бъде решено колко и кои роли от мафиотите да отпаднат. Същото важи и за врачката. По принцип ще я има в списъка, но ако не се избере първа, най-вероятно ще отпадне, за да има място за по-важните мафиотски роли.

12. Неутрална роля - Играещият сам срещу всички Сериен убиец! Това е единствената роля, която на 100% ще присъства в сезона.

Търсят се 16 участника за сезона! Моля ви, запишете се, важи и за легендарни играчи, които отдавна не са играли - Prince10, ЧОТУДЕ, baikiro, Loop и т.нЩе настоявам ако трябва на ЛС на всеки един от вас, доакто не се запише! Ще се постарая да направя максимално интересен и непредвидим сезон. И ще чакам колкото е необходимо, докато не се съберат хора. Не ми е проблем сезонът да е и след месец.

Давам старт на записването!

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Записвам се и аз, колкото и да не съм фен на гимика със серийния убиец.

Дано не се налага да се молиш като путка на ценнити путрибитили цял месец. :happy:

26 minutes ago, Himler said:

Аре. Пиши ме обикновен мирен, плс. 

Наци, очаквам да си сериозен в тоя сезон, не да се скатаваш и да пишеш един пост в 21:58!

Серийния убиец беше добро попадение, но бай киро насра тогава сезона, иначе можеше да се получи доста интересно. Този път трябва да имам повече свободно време , така че се записвам. 

• Upvote 2
  • Facepalm 1

@baikiro имаш шанс да се отсрамиш, както неведнъж казах бих искал БАЩАТА на Мафията да бъде участник в моя сезон, заповядай в каста на Мафия 27!

Скоро ще направим първата крачка по пътя към КечМания и като себеуважващ се парт-таймър е редно да направа едно тримесечно завръщане, преди да изчезна пак.

Метам се.

Записани дотук:

1. Price

2.neshev

3. Himler

4.Dudley

5.Jericho

6.Kabakov

Търсят се още 10 ЦЕННИ ПУТРИБИТИЛИ

Предполагах, че заради Вярата напъваше да има християнски Коледен сезон.

Очаквам новия сезон да се проведе за Великден.

Затова в християнския дух няма да те оставя в нужда, братко. 

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Още една легенда на играта!

Благодарности на @LightOne, че се записа, надявам се още легенди на играта да се включат!!

Търсят се още 9.

Човекът който въведе Серийният Убиец идва да вземе своят реванш!

I'm In! :wank:

Записани дотук:

1. Price

2.neshev

3. Himler

4.Dudley

5.Jericho

6.Kabakov

7.LightOne

8.Bobotsi

9.baikiro

Търсят се още 7 играча!

Призовавам всички доказани и не толкова доказани играчи да се запишат за сезона, който ще се постарая да ДОСТАВИ!

Драфт, сериен убиец и драма!

Ще изчакам още един два дни преди да започна с перосанлните покани!

ЧОТУДЕТА, МОТУДЕТА, идвайте да ви разкривам един последен път и да закриваме кочината. :wank:

Edited by neshev
  • 1 month later...
On 1/29/2024 at 5:46 PM, neshev said:

Къде сте, къде сте, хиляди екзалтирани фена на форумния хегемон МАФИЯ? 

Нямат вече СТРАСТ КЪМ СПОРТА. :(

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Братя мои,

търсим още 10 човека за сезона. Нека се съберем заедно и сътворим един истински сезон с благословията на Господ Бог!

Амин!

• 7 months later...

Аз също съм да се заформи едно малко коледно чудо.

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...