Jump to content

PFL vs. Bellator - 24 февруари 2024


Recommended Posts

Като цяло, това е най-интересното нещо, което може да се направи извън UFC. Което общо взето доказва и че при Динята са не само най-добрите във всяка категория, но и следващите, и по-следващите, и по-следващите ...

Импа Касанганай, колкото и да ми е симпатичен, беше боец с променлив успех в прелимките и нямаше никакви изгледи да стане нещо повече. Тука е шампион. 

За Райън Бейдър на 40 години и с последен мач отпреди година срещу Федор, чуек ... 🙄

Йоел Ромеро - Тиаго Сантош е голям мач, но доста извън времето си.

Като цяло интересен ивент, но се вижда, че има причина ММА и UFC за много хора да са синоними. Ако Динята си пусне бойците от последните редици в ранглистите тука, със сигурност ще оберат победите. 

 

Link to comment
  • 1 month later...

Типично по Мемейски, картата претърпя сериозни промени и от четири битки, шампион срещу шампион, сега останаха с две. Шоуто е тази събота.

 

image.png

Link to comment

Очаквано, Bellator спечелиха почти всички битки.

 

Хенан Ферейра ги отстрами. Разликата в размерите и килограмите беше брутална, и успя още в началото да контрира Бейдър в нокдаун. Бейдър си даде гърба и последваха едно 4-5 брутални удари в тила, които реферът не отрази, та даже после Биг Джон обясняваше как понеже Ферейра го е свалил, едва ли не може да го удря където си иска, което е пълен булшит. 

 

Интересното е, че Нгану дори не влезе в клетката, за да промотират мача му с Ферейра, което поставя под въпрос дали въобще ще видим Нгану в MMA битка отново. Боксовите пари са супер сладки, а в MMA, Нгану винаги е искал битката с Джон Джоунс, който беше на това шоу и даже коментираше случилото се по едно време. Естествено, докато Джонката е под договор с UFC, това няма как да стане. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...