Jump to content

UFC Fight Night "Ankalaev vs. Walker 2" - 13 януари 2024


Recommended Posts

Забавна карта.

 

Анкалаев срещу Джони Уолкър беше леко безсмислен реванш. Джони Уолкър ми е един от любимите бойци, но просто фундаментите му са зле. Не е нормално да имаш такова предимство като размах и да нямаш работещ прав удар. Добра победа за Анкалаев, би трябвало да му осигури шанс за титлата. UFC 300 няма ME, Джамал Хил е спорно дали ще е готов за това шоу, тъй че това е най-логичното. 

 

Супер е, че Джим Милър взе победата и походът му към UFC 300 става все по-реалистичен. Той вече се е бил на 100 и 200, би било готино да се бие и на 300, дори да е в прелимките. Джим Милър срещу Пол Фелдър звучи доста логично и предполагам ще го направят.

 

Марио Батиста с най-доброто си представяне досега. Темпото, което поддържаше три рунда, беше брутално. Някой като Роб Фонт би бил логичен следващ съперник, с който да се опита да пробие в топ 10.

 

Фил Халс, колкото пъти съм го гледал, все са го нокаутирали зверски. Просто няма никаква брада и не мисля, че има място в UFC вече.

 

Дори не знаех, че Арловски се бие още. Все си мисля, или по-скоро се надявам, че най-накрая ще се пенсионира, защото не ми се чини да гледам някакви торби как го бият, още повече да го трош толкват. HW дивизята продължава да е пълен дроп за гледане.

 

От прелимките бих отличил Фарид Башарат. Брат му също е в UFC. И двамата са непобедени и очаквам скоро да ги класират в ранкинга. 

 

Edited by neshev
Link to comment

Гледайки снимката му в BoxRec, същият е. Не знаех, че се е боксирал професионално. 

Link to comment

Срещал съм му името. Джобър на ниско ниво, макар че има победи срещу Данте Стоун и Кингсли Ибе, което не е зле. Но явно в емемея е по-добър.

Link to comment
1 hour ago, VSB said:

Но явно в емемея е по-добър.


По-скоро в ММА-я е по-лесно да се пробие, защото мачовете не се уреждат на принципа на бокса. 

 

Link to comment
On 1/14/2024 at 2:11 PM, neshev said:

Фил Халс, колкото пъти съм го гледал, все са го нокаутирали зверски. Просто няма никаква брада и не мисля, че има място в UFC вече.

 

Ако става въпрос за Phil Hawes - той беше страхотен проспект. Много добър атлет, с много добри умения и вървеше стремглаво нагоре до злополучния си мач с Къртис :( . 

Крис Къртис си беше обикновен боец от малките федки и го извикаха на пожар, доколкото помня. Никой не очакваше нищо от него и по време на мача Hawes си доминираше без проблем, когато от нищото беше изпраскан с една левачка и цуна пода. От тогава не е същото и губи мач след мач. :( Тука същата работа - има уменията, но просто вече няма брадичката за да издържи на мощта отсреща.  Брун Ферейра е добиче, дето има причина да му викат Хълк. Много тежък нокаут беше това.

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...