Jump to content

AEW Dynamite - 10 януари 2024

neshev

Recommended Posts

"Последният мач" на Sting, на Revolution 2024 (3 март 2024), ще бъде Sting и Darby Allin срещу The Young Bucks.

Постно шоу, наблъскано в таг мачове. Единствено ми хареса,че оставят Суърв Стриклнад все още в картинката. Печката е много добър на ринга,има образ, читав ентранс, може да изнася програми с други МЕ играчи. Странно ми е защо все още Хенгман му се вре в шамарите, явно искат да стане резултата 0:3 между тях,тогава може би ще кротне. 

Джо също добре показа,че не го ебе за нищо и никой,дано не му е безлично царуването. Не знаех,че Хук е син на Таз...

Нелошо шоло,както казах,ама без големите риби се усещата липсата на заряд, очакването за нещо по-интересно.

Ако това ще е "последен" мач на Стинг, кур за традициите, предпочитам да победи, Бъксовете няма да им навреди изобщо,ако загубят.

3kuoda.gif

The Big Red Machine

Ква беше тая зала, малко се чуваше както когато бяха през ковида.
Ще ме извиняват, ама докато конкурентите вадят Скалата, Пънк и прочие, тука да навират накъв си Хуук в картинката за Световната титла, си е направо жалко. Иначе Джо изглежда добре като шампион, заслужаваше да запише един рейн. Суърв очаквам вече да го издигнат на следващо ниво, само трябва да се отърве от Хенгмана. 
Стинг ако ще се бие с бъксовете ще си е гавра. Такава икона трябва да бъде изпратена с много голям мач. Джерико например би бил добър вариант за последен опонент. Ясно е че чисто като кеч нямаше как да е читав мач, но откъм емоция щаха да го докарат.

On 1/11/2024 at 5:41 PM, The Big Red Machine said:

Ква беше тая зала, малко се чуваше както когато бяха през ковида.

Мен ме кефи тая зала, хубаво е от време на време да има шоута в нещо различно от типичната американска спортна арена. Явно обаче акустиката е много зле в Daily's Place... което AEW, ако не бяха такива аматьори напоследък, щяха да коригират с микрофони в публиката или каквито там магии се правят при такива ситуации. Впрочем, in ring микрофоните също звучаха ужасно и промотата не се чуваха добре. Върнаха ни в дебютните им шоута, в които аудиото също беше зле.

7 hours ago, neshev said:

Глупав спот на седмицата. :D

Кърт Енгъл от небостъргач ли е трябвало да скочи, че да му дадът 5 звезден мач? Тоя дето дава звездите май много го е яд, че не го допускат в бекстейджа на WWE и заради ей такива глупави спотове оценява високо мачовете в AEW.

5 minutes ago, gboy said:

Друго си е Брок Леснар да направи суплес 😎

Друго си е, а не да върви с ръцете в джобовете.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...