Jump to content

AEW Dynamite - 3 януари 2024


Recommended Posts

Posted (edited)

Супер шоу, супер мачове! Правя ли го както трябва?

 

Тегаво ще е началото на The Undisputed Kingdom (доста оригинално). Adam Cole е контузен тъй че фракцията ще трябва да бъде износена от... Roddy Strong, Matt Taven, Mike Bennett и Wardlow? Не звучи особено надъхващо. Wardlow отново се връща в традиционната си роля да е нацепена батка в stable и още отсега намекват за неразбирателство между него и Бебето. Тегави месеци предстоят.

 

Хората чакаха Мерцедес Минет, получиха... Deonna? Пичката е кадърна на ринга, но досега не съм видял промо или работа с образа, който да ме надъха за нея. Но да видим все пак дали ще тръгнат нещата в женската дивизия или ще е поредното Барби на Тонката.

 

След сравнително добре приетият Continental Classic турнир, нещата доста бърз утихнаха. Още на Collision, Kingston ще се изправи срещу джобера Trent Barretta, което ясно сигнализира, че титлата е незначителна. Не разбирам фетиша на Тонката към титлите и защо е напълнил шоуто с толкова много мидкард титли.

 

За първото шоу на годината ми се стори доста слабо. Няма нещо, което да те надъха, по-скоро са в изчаквателен период, което се случва понякога, но когато конкуренцията ти вади Скалата, шансът, да бъдеш рязко издухан, се увеличава значително.

 

Edited by neshev
  • Upvote 3
Link to comment
Suffer-H

Тая седмица беше малко по-добре, но не без изгъзици. Започнаха със сегмент, който установи новата фракция на Адам Коул и постави основи за развитие на истории до Double or Nothing. Уордлоу се насочва там където му е мястото, в ME картинката. Може да изглежда като втора цигулка в момента, но нещата ще се променят ако вземе титлата. Вече кога ще се добере до мач за пояса е друг въпрос, но когато се случи, задължително трябва да я спечели и да се отцепи от групата, когато Коул поиска титлата за себе си. Ще е малко като изкопирано от Батиста и отделянето му от Evolution, но това е единственият начин да изградят машината Уоурдлоу на този етап. MJF пък вероятно ще си вземе дълга почивка и ще се завърне на Double or Nothing, за да градят вражда с Коул за All In.

 

Другият плюс беше Крисчън, който след мача с Острието, изглежда без конкуренция. Коя от останалите мърди заслужава да му вземе титлата? С кой може да направи някаква интересна вражда? С никой. Ясно е, че Лучазавъра в един момент ще го предаде, задето бива пренебрегнат, но на кой му пука за него?

 

Останалото е типичният леш! Скучни задкулисни интервюта, за да може Рене да получава ефирно време, плюс безсмислени мачове, които правят гледането на шоуто бързо и лесно, защото ги скипвам до един. Честно казано, не по различно от континентал класик малоумието, но поне сега няма да хабят ППВ калибър мачове по седмичните шоута без никаква история около тях. Какъв беше тоя малоумен МЕ? Дани Гарсия е абсолютен бездарник, забит е трета глуха, без образ и развитие, за какъв чеп ми го слагат да закрива шоуто. И тъкмо си мислех, че започват да осират и Суърв, след обещаващият му хийл търн, но ето че тъпият Каубой се завърна на кафяв кон. Нали уж я приключиха тая вражда? Сериозно, не мога да понасям Пейдж на този етап, просто е до болка изтъркан като фейс. Да го вкарват веднага в някакъв дългосрочен сторилайн, в който постепенно да се пречупи в лош чичко. И къде е логиката да напада Суърв сега след като за последно Undisputed Kingdom го ебаха?

  • Upvote 4
Link to comment
The Big Red Machine

Наистина ненужно връщат враждата между Суърв и Хангман. Каубоя се поизтърка доста, дано не спре плавното издигане на Суърв.

  • Upvote 4
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...