Jump to content

AEW Dynamite - 27 декември 2023


neshev

Recommended Posts

Ебах го в тъпото шоу! За поредна седмица пълна излагация. Свинята Кингстън да бие Браян е срам за цялата кеч индустрия! Добрата новина е, че малоумният турнир е към края си, лошата новина е, че вероятно клошарската свиня ще го спечели. Някой да ми припомни каква е наградата от тоя турнир, защото е толкова безличен, че не помня за какво се биеха през изминалите месеци. Дано само не е мач за световната титла, щото ще ги отсвиря вече, ако ми набутат тая смрад в МЕ-та.

И тази седмица никакви качествени сегменти и промота. Колко шоута станаха вече? Единственият по-сериозен in ring сегмент, беше този със стейбъла на Дон Калис, за който решиха да ни пропомнят, щото през последните седмици ги нямаше никакви. И за какво беше цялата работа? За какво обърнаха Сами Гевара преди няколко месеца, само за да го съберат пак с Джерико и пак да го направят фейс, какъвто в тази роля е напълно безполезен. Направо си признаха, че не знаят как да го развият този сторилайн, затова направо го затриха, а Дон Калис и ко. вероятно ще се покрият пак за няколко седмици/месеци, щото Джерико и Сами ще се бият за отборните титли сега, а другите нямат какво да ги правят.

Въобще, тотални лайна е положението, дългосрочният буукинг в тая компания е пълен ташак! Единствената обещаваща история е тази с дявола и всички странични играчи там, ама да видим какви ще ги изсерат накрая. Родерик Стронг е най-забавното нещо в тая компания и за съжаление краткото му интервю е едно от малкото положителни неща в това шоу. Рейтингите пак ще са в клозета.

Link to comment

Тази седмица за мен Dynamite-a беше от добрите шоуто тази година.

 

Continental Classic: Gold League Final: Jon Moxley vs. “Switchblade” Jay White vs. Swerve Strickland
Тримата направиха доста добър мач. Хвърлиха си як бой. Имаше яки спотове. Очаквах Strickland да вземе победата, но не съм разочарован, че я взе Moxley. И се радвам че не я взе Jay White защото ми е много антипатичен.

 

След мача Swerve от нищото казва, че иска мач срещу Keith Lee. Което беше доста глупаво според мен, но поне те имат някаква история зад гърба си и има поне малко логика да имат мач.

 

Промото на Miro беше добро както винаги. Само че тоя мач пак от нищото срещу Andrade е доста тъпо букинг решение. Поне малко история да имаше нямаше да е лошо, но поне Miro ще е на PPV.

 

Don Callis Family - доста глупав стейбъл според мен. Нищо интересно. Чудиха се участващите кво да ги правят и ги набутаха в тъпия стейбъл. Гевара се връща и отново е фейс и приятел с Jericho. Нали търсеха партньор на Jericho за мача за таг титлите. Само че по късно се оказва че ще бъде 8 Man Tag Team Match за PPV-то - Guevara, Jericho, Sting и Darby срещу Starks, Big Bill, Hobbs и Takeshta. Пак мач от въздуха измислен.Тъп букинг!

 

Continental Classic: Blue League Final: ROH World & NJPW Strong Openweight Champion Eddie Kingston vs. “American Dragon” Bryan Danielson

Добър мач си спретнаха тея двамата. Яко бой си хвърлиха. Имаше яки спотове и тук. Яко chopp-ове като във всеки мач на Kingston.Не очаквах че той ще вземе победата и бях малко разочарован.

Хубавото е че поне има история между Kingston и Moxley. Макар и да няма нищо общо с турнира.

 

Adam Copeland и Christian Cage си спретнах супер добрия brawl което ми хареса. Понадъхаха за мача си на PPV-то. Естествено тази история можеше и по добре да я развият, но все пак е добра и така.

 

Ring of Honor World Tag Team Championship Match: AEW World & ROH World Tag Team Champion MJF & Samoa Joe vs. The Devil’s Masked Men

Започва яко с това че Samoa Joe  е нападнат преди да излезе. MJF тръгва сам в мача. И супер бързо се оказва че вече не е таг шампион на ROH. Тъпо, много тъпо.
И все пак Joe се добра до ринга и то само за да нападне MJF  в гръб със стол. След като на екран се появи Дявола разбира се. Дано на PPV-то да приключи тая история с Дявола защото вече започна да става супер тъпа.

Edited by Xander Black
  • Upvote 1
Link to comment

Само един лайв евент в Мадисън Скуеър гардън е по-добър от това шоу, колко беше ясно. че Адам Кол ще е дявола!

Link to comment
6 minutes ago, hero28 said:

Само един лайв евент в Мадисън Скуеър гардън е по-добър от това шоу, колко беше ясно. че Адам Кол ще е дявола!

То за теб да дадат Пънк в кенефа пак ще ти се вижда по хубаво от всичко.

  • Haha 2
  • Facepalm 1
Link to comment

Естествено, че Samoa Joe ще работи в комбина с Дявола и неговите нинджи. Естествено! Лонгтърм буукинг. Истинските фенове помнят!

 

 

Link to comment

За нещастния, но смел и храбър ъндърдог, който го прецакват и публиката е зад него, не мога да припозная Шкемби. Да, допусках, че след като си заложи коланте ще го добута до полуфинал поне, добре изпипаха историята в краткосрочен план, още повече, че беше на път да отпадне безславно. Ама ще е лесна хапка за МЖФ, ако изобщо го пуснат през Моксли.

Моксли, на когото също не симпатизирам изобщо, даже се чудя как Рене си ляга с тоя, ама знаем, че в путкинското сърце влезеш ли един път- ти си човека. Той им беше 1 от задължителните финалисти, заради рейтинги, разпознаваемост и прочие.

Останалото е слабо и пълнеж. Като гледам колко мачове са обявили, спокойно ще идат на 3 часа и половина, ама не се оплаквам, ще има и за гледане, ще има и за скипване.

3kuoda.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...