neshev Posted December 23, 2023 Share Posted December 23, 2023 itzo1994, Berbatov, Xander Black and 2 others 5 Quote Link to comment
Suffer-H Posted December 24, 2023 Share Posted December 24, 2023 Гледам го в момента и отново не мога да повярвам колко е трагично положението. Тия хора сами си погребват компанията, нямат нужда от WWE, да им показва колко са зле, те сами си го правят. Браян срещу Клаудио е хубав мач, но е похабен в тъпия турнир. Между другото, защо те откриват шоуто, а в МЕ слагат клошара Еди Кингстън срещу Андраде? На кой му пука за тия двамата? Кингстън никога няма да е МЕ материал, изглежда малоумно когато го градят наравно с титани като Браян. Андраде пък не знае къде се намира откакто е подписал с тая компания, никакво развитие и история около него, същата работа като Малакай Блек. Само защото ги слагаш да ти закрият шоуто, не значи че тия хора автоматично ще станат значими, това няма как да стане без истересни истории и сегменти, каквито в тая компания липсват. Това ме връща в началото на шоуто... Защо отново няма никакви сегменти в първият час? Първото интересно нещо е Крисчън, но идва чак в 58-ата минута, преди него пък ми слагаш тъпата овца, Тони Сторм, с малоумният й гимик. А, да забравих и презаписаното промо на Кук, където кой знае колко дубъла е направил, преди да извади нещо допустимо, но все пак крайният резултат беше пълен дроп, с паузи след всяка втора дума - бездарен келеш! Какво става с тая компания бе? Не мога да си го обясня, преди две години не бяха такъв леш, а сега все едно забравиха как се буукват шоута. Прекалено много безсмислен кеч без развитие и прекалено малко сегменти и истории, това е проблемът! hero28, itzo1994 and Razor-Ramon 3 Quote Link to comment
kabakov Posted December 28, 2023 Share Posted December 28, 2023 С прекалено хора под договор, които не знаеш какво да ги правиш - това се получава. Berbatov 1 Quote Link to comment
neshev Posted December 28, 2023 Author Share Posted December 28, 2023 Да успокоя Съфърката. Тони Кхан ще продължи с турнирите и безсмислените мачове, защото рейтингите били нагоре и смарковете са доволни. gboy 1 Quote Link to comment
Recommended Posts