Jump to content

AEW Collision - 23 декември 2023


neshev

Recommended Posts

Гледам го в момента и отново не мога да повярвам колко е трагично положението. Тия хора сами си погребват компанията, нямат нужда от WWE, да им показва колко са зле, те сами си го правят. Браян срещу Клаудио е хубав мач, но е похабен в тъпия турнир. Между другото, защо те откриват шоуто, а в МЕ слагат клошара Еди Кингстън срещу Андраде? На кой му пука за тия двамата? Кингстън никога няма да е МЕ материал, изглежда малоумно когато го градят наравно с титани като Браян. Андраде пък не знае къде се намира откакто е подписал с тая компания, никакво развитие и история около него, същата работа като Малакай Блек. Само защото ги слагаш да ти закрият шоуто, не значи че тия хора автоматично ще станат значими, това няма как да стане без истересни истории и сегменти, каквито в тая компания липсват.

Това ме връща в началото на шоуто... Защо отново няма никакви сегменти в първият час? Първото интересно нещо е Крисчън, но идва чак в 58-ата минута, преди него пък ми слагаш тъпата овца, Тони Сторм, с малоумният й гимик. А, да забравих и презаписаното промо на Кук, където кой знае колко дубъла е направил, преди да извади нещо допустимо, но все пак крайният резултат беше пълен дроп, с паузи след всяка втора дума - бездарен келеш!

Какво става с тая компания бе? Не мога да си го обясня, преди две години не бяха такъв леш, а сега все едно забравиха как се буукват шоута. Прекалено много безсмислен кеч без развитие и прекалено малко сегменти и истории, това е проблемът!

  • Upvote 3
Link to comment

Да успокоя Съфърката. Тони Кхан ще продължи с турнирите и безсмислените мачове, защото рейтингите били нагоре и смарковете са доволни. :D

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...