Jump to content

AEW Dynamite - 20 декември 2023

neshev

Recommended Posts

Пак се очертават яки мачове от Continental Classic. Да видим как ще се развият и нещата с Дявола. Ще е интересен Dynamite.

Както и предполагах Dynamite-a беше супер. Супер се получиха мачовете от турнира. Поразвиха и още малко историята около Дявола. Тройния мач между Moxley, Swerve и Jay White  ще е доста интересен.

До 40-тата минута шоуто беше негледаем бълвоч. Както винаги, започват ми без стартов сегмент, с мач от умрелия турнир, за който на никой не му пука. Единственият по-лош вариант щеше да ако бяха сложили оная безполезна, бездарна отрепка, Ориндж Касиди да открива пак. Първият сегмент в шоуто е някакъв лигав криндж в който Джерико пожелава бързо възстановяване на Кени Омега... окей, няма лошо, но не може това да ти е първия сегмент в шоуто. Това ли трябва да задържи зрителите до края? Следва преден безполезен мач от турнира и накрая, след повече от половин час, виждаме някакво развитие около основната история в компанията. Малоумно буукнато шоу. Промото на Джо и MJF трябваше да открие шоуто, а останалите сегменти свързани с дявола (плюс Уордлоу) да бъдат пръсняти около средата и  преди МЕ-та, който естествено беше пореден тъп мач от турнира. Фалита е близо, ако продължават така.

Аз не разбирам когато на някой нещо не му е интересно защо изобщо го гледа. Но това си е мое мнение. 

1 hour ago, Xander Black said:

Аз не разбирам когато на някой нещо не му е интересно защо изобщо го гледа.

феновете на бокса:

gettyimages-459467890-8c8bc5a75831d84c02

1 hour ago, Xander Black said:

Аз не разбирам когато на някой нещо не му е интересно защо изобщо го гледа. Но това си е мое мнение. 

Аз не разбирам защо някой, като не може да приеме чуждо мнение, въобще си прави труда да чете и отговаря на чужди постове? Но това си е мое мнение. Ако ще ме адресираш, по-добре избягвай такива малоумни клишета като "щом не ти харесва, що гледаш?", защото са ми под нивото. Как не осъзнахте, че така отоварят само тъпаците, които нямат какво друго да кажат, за да защитят мнението си? Дори няма да коментирам, че всеки пост ти е един същ от месеци - във всяка тема пишеш само "яко шоу тази седмица" в едно изречение и това ти е цялата активност. Кой мислиш се интересува от такива кухи коментари, които не казват абсолютно нищо за шоуто? Аз съм повече фен от теб, защото на мен поне ми пука за това което ми сервират, а не като тебе, сляпо да повтаряш "яко шоу" на някакви тотални лайна, всяка седмица. Пишеш ми като някакво чаве (каквото вероятно си), вземи се стегни малко и си използвай мозъчето като гледаш кеч.

Нещо което гледам за кеф, няма да коментирам задълбочено. Не съм чак такъв "фен". Като ми харесва нещо казвам че ми харесва. А дали утре няма да ги има вече и WWE, AEW, Impact и т.н. не ми пука честно казано.  Няма смисъл да задълбавам в нещо което е просто за забавление. А ти си бъди фен и прави каквото ти е кеф. Псувай, коментирай, квото ти душа сака.

1 hour ago, Suffer-H said:

Аз не разбирам защо някой, като не може да приеме чуждо мнение, въобще си прави труда да чете и отговаря на чужди постове? Но това си е мое мнение. Ако ще ме адресираш, по-добре избягвай такива малоумни клишета като "щом не ти харесва, що гледаш?", защото са ми под нивото. Как не осъзнахте, че така отоварят само тъпаците, които нямат какво друго да кажат, за да защитят мнението си? Дори няма да коментирам, че всеки пост ти е един същ от месеци - във всяка тема пишеш само "яко шоу тази седмица" в едно изречение и това ти е цялата активност. Кой мислиш се интересува от такива кухи коментари, които не казват абсолютно нищо за шоуто? Аз съм повече фен от теб, защото на мен поне ми пука за това което ми сервират, а не като тебе, сляпо да повтаряш "яко шоу" на някакви тотални лайна, всяка седмица. Пишеш ми като някакво чаве (каквото вероятно си), вземи се стегни малко и си използвай мозъчето като гледаш кеч.

Нещо което гледам за кеф, няма да коментирам задълбочено. Не съм чак такъв "фен". Като ми харесва нещо казвам че ми харесва. А дали утре няма да ги има вече и WWE, AEW, Impact и т.н. не ми пука честно казано.  Няма смисъл да задълбавам в нещо което е просто за забавление. А ти си бъди фен и прави каквото ти е кеф. Псувай, коментирай, квото ти душа сака.

Единствен интерес имам само към основната история,най-вече как емжейефката са го подгонили от всички фронтове. По петите са му Самоа-та, маскирания,титли на двойки има да защитава,плюс за финал Уордлоу( не изключвам и той да е дявола с маската,съдейки по размерите му).

Финалното шоло ще е в Лонг Айлънд, дома на MJF,по-скоро очаквам някакъв суърв,ама не Стрикланд,отколкото героично запазване на колана.

Другото,което е задължително да се отбележи, е ролята на Крисчън, супер хийлска роля, няма да се учудя, ако излезе майката на оня малкия келеш, да върти кавали на Крисчън на ринга, показвайки защо е преебала Острието.

Последно, по значение, супер че се заформи троен мач в златната лига, за определяне на финалиста.Не искам да е Моксли, всеки един от другите двама ми е ок.

3kuoda.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...