Jump to content

MAFIA 26 - Група А

baikiro

Recommended Posts

Добре дошли в група А! Може да пишете единствено и само в тази тема!

Начало на Ден 1!

Активни участници 8/8

@StoneColdFaN

@hacky

@Bobotsi

@Price

@LightOne

@The Olimpic Hero

@Hachiko

@Himler

За елиминация са нужни 5 гласа. Дневната фаза ще приключи в 22:00 на 19.12.2023. Моля гласувайте с удебеляване. Успех!

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

The Olimpic Hero

Интересно, че в нашата група няма нито един дебютант, щеше да ми е забавно да играя с новите, но да се надяваме, че и това ще се случи, ако стигна до обединението.

Иначе ако ще ми играете така, няма много смисъл. Тези гласувания, без никаква обосновка, на случаен принцип, в първи постове, какъв им е смисълът?

Тук ще кажа нещо много важно. Понеже сезонът е на neshev и baikiro, рандом генераторът е реален, тоест наистина мафиот може да е всяко едно име и няма да се филмираме с букинг на Водещите. Тоест бих обърнал внимание на абсолютно всеки.

Неактивни директно ще ги гоня, защото няма да оставя още един Loop да печели или неактивен/трол, тип играта на baikiro от преди няколко сезона, когато бе оставен да спечели като мафиот по този начин.

Предлагам в ден едно да гоним или доказан "атлет" или човека, който най-много прилича на най-слабия мафиот. Така или иначе играем в ден 1 на сляпо.

Кой искате да махнем The Olimpic Hero или Hachiko?

1 minute ago, The Olimpic Hero said:

Иначе ако ще ми играете така, няма много смисъл.

Това ме издразни, като казахте, че се отписвате. Ше играете ли или пак? - "Ма пих на дедо ракията".

Интересно е, че тая група има повече стар пауар от другата.

Тук ще кажа нещо много важно. Понеже сезонът е на neshev и baikiro, рандом генераторът е реален, тоест наистина мафиот може да е всяко едно име и няма да се филмираме с букинг на Водещите. Тоест бих обърнал внимание на абсолютно всеки.

Аз пък с тия водещи съм сигурен, че някой мод или бивш мод е избран за мафиот неслучайно. Ти и Соки спадате към тая група. Отделно и Енеми е свидетел, който също е мод

2 minutes ago, Himler said:

Аз пък с тия водещи съм сигурен, че някой мод или бивш мод е избран за мафиот неслучайно. 

Нагласено е.

Just now, Hachiko said:

Нагласено е.

Преди 2 седмици когато байкиро ме навиваше ми каза, запиши се, споко, ролите ще ти ги наглася.

The Olimpic Hero
1 minute ago, Himler said:

Интересно е, че тая група има повече стар пауар от другата.

Аз пък с тия водещи съм сигурен, че някой мод или бивш мод е избран за мафиот неслучайно. Ти и Соки спадате към тая група. Отделно и Енеми е свидетел, който също е мод

Човек, обяснявам ти го, за да го разбереш. Единствените, които в момента правят истински жребии в играта, са baikiro, Socki и neshev, евентуално и Енеми. Също и аз в последния ми сезон. Радокс е ясен, за ЧОТУДЕ и price не съм много сигурен, но имам моите съмнения. Обаче ти гарантирам, че нешев не наглася сезоните. Познавам го най-добре.

4 minutes ago, Hachiko said:

Това ме издразни, като казахте, че се отписвате. Ше играете ли или пак? - "Ма пих на дедо ракията".

Кви отписвания. Ще ми кажеш, че не различаваш тролнята ли. Просто написах пост, за да си изтегля номер. Ти изпи ли си хапчетата и ще си способен ли да играеш нормално или да те махаме още от днес?

6 minutes ago, hacky said:

Предлагам в ден едно да гоним или доказан "атлет" или човека, който най-много прилича на най-слабия мафиот. Така или иначе играем в ден 1 на сляпо.

Кой искате да махнем The Olimpic Hero или Hachiko?

А ти хаки, на какъв принцип ще гониш? Просто ей така? Защото аз тук съм на мнение, че поради интересния формат и само 8 човека в групата, в началото никой не може да се скрие и би трябвало вотовете ни да са по-обосновани.

Just now, The Olimpic Hero said:

Човек, обяснявам ти го, за да го разбереш. Единствените, които в момента правят истински жребии в играта, са baikiro, Socki и neshev, евентуално и Енеми. Също и аз в последния ми сезон. Радокс е ясен, за ЧОТУДЕ и price не съм много сигурен, но имам моите съмнения. Обаче ти гарантирам, че нешев не наглася сезоните. Познавам го най-добре.

Кви отписвания. Ще ми кажеш, че не различаваш тролнята ли. Просто написах пост, за да си изтегля номер. Ти изпи ли си хапчетата и ще си способен ли да играеш нормално или да те махаме още от днес?

А ти хаки, на какъв принцип ще гониш? Просто ей така? Защото аз тук съм на мнение, че поради интересния формат и само 8 човека в групата, в началото никой не може да се скрие и би трябвало вотовете ни да са по-обосновани.

от 8 тук има поне един мафиот, аз знам ,че не съм, хачи ми прилича на радокс и ще е забавно да го махнем в ден 1 и да е мафиот, ти си доказан добър мафиот и предпочитам от сега да те махна.

The Olimpic Hero
Just now, hacky said:

от 8 тук има поне един мафиот, аз знам ,че не съм, хачи ми прилича на радокс и ще е забавно да го махнем в ден 1 и да е мафиот, ти си доказан добър мафиот и предпочитам от сега да те махна.

Изобщо не ми харесва как тръгваш. "Доказан добър мафиот". Еми аз съм и "доказан добър мирен гражданин". По същата логика и ти имаш много победи като мафиот. Да те гоня ли, защото си "доказан добър мафиот".

4 minutes ago, hacky said:

Преди 2 седмици когато байкиро ме навиваше ми каза, запиши се, споко, ролите ще ти ги наглася.

И този тип "тролни" също не ме кефят. Защото това за мен са тролни. Другият подобен е Хачико.

Ето го...

6 minutes ago, Hachiko said:

Нагласено е.

Ако ще ми играете така, бих метнал всеки един от вас.

Mного трудно ще ти повярвм такa лесно, след 1000 режисирани филма от вас. Но пък топката е в твоте ръце  да ме убедиш.

3 minutes ago, hacky said:

И аз мисля така, особено ако нищо друго подозрително не излезе през този ден.

Добър вечер.

Колко да е нагласено, когато Ледения получи каквото пожела - обща група с Олимпик. 👀

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

The Olimpic Hero
Just now, Himler said:

Mного трудно ще ти повярвм такa лесно, след 1000 режисирани филма от вас. Но пък топката е в твоте ръце  да ме убедиш.

Как според теб да те убедя. Просто си познавам хората, знам кой наглася и кой не наглася. С neshev хиляда пъти сме обсъждали как нагласените жребии развалят играта. Не бих казал, че е фатално да нагласиш жребий, но ме кара да търся определени тенденции, което повлиява на самата игра. Ако нещо странично, извън самите играчи, ще ми влияе на мисленето в играта, значи има нещо сбъркано. Та така. Със сигурност е по-добре с честен жребий.

Жребият също ми изглежда нагласеня В другата група са буквално само новаци и джобъри.  Само Соки са сложили за цвят, колкото да има нещо за заблуда. 

Това изглежда забавно, но  пък задачата на мафията в група Б изгледа твърде лесна.😐

Айде Химлер. подавам ти ръка, този сезон може би ми харесва как започваш, Олимпик обича да оплита, доказан е полезен мафиот и вреден гражданин? Какво имам предвид? Понякога до толкова си вярва, че е гражданин, че играе в стратегии, които подлъгва гражданите с измислени роли, или играейки със стратегии, които до край се чудем дали да не го гласуваме и размиваме вота към истинските мафиоти. Полезен мафиот е ясно, играе силно в ролята си. Затова смятам, че трябва в ден едно да го махнем, за да не си навречем беди в бъдеще. Аз съм посредствен играч и всички знаете, че ще ме хванете ако съм мафиот в средата на сезона.

The Olimpic Hero
3 minutes ago, hacky said:

Аз съм посредствен играч и всички знаете, че ще ме хванете ако съм мафиот в средата на сезона.

Тотално, тотално вече не ми харесва как започваш. Говориш някакви тотални глупости. Не те знам, гимик ли е, роля ли е, мафиот ли си, който се опитва да ни пусне по течението, но за мен е тотално грешно това, което правиш. И буквално вече си слагаш голяма мишена, която отива направо в графата: "Мафията ще те държи ако си жив, защото си прекалено съмнителен" и единствено Шериф би те изчистил, друг начин не виждам.

Глас за hacky на този етап.

14 minutes ago, Himler said:

Жребият също ми изглежда нагласеня В другата група са буквално само новаци и джобъри.  Само Соки са сложили за цвят, колкото да има нещо за заблуда. 

Това изглежда забавно, но  пък задачата на мафията в група Б изгледа твърде лесна.😐

Не си вярвайте чак толкова, Дъдли, Соки, Фарест, Кабаков и Джак Бауър са играчи с много сезони, далеч от новаци.

The Olimpic Hero
1 minute ago, hacky said:

От сега четата Дъдлито, че е гражданин, помнете ми този пост.

Дъдлито е в другата група. Ей, играя с пиян човек (hacky) и с надрусан (Hachiko). Лошо, много лошо. :( Не е хубаво аз да съм най-адекватният тук.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...