Jump to content

UFC 296 "Edwards vs. Covington" - 16 декември 2023

Recommended Posts

Колби е супер кринджав маняк. Вече си го намери веднъж извън октагона, като нищо ще го изгърбят пак.

Ако Колбата изгуби пред Доналд Тръмп, трябва да се пенсионира 😁

Просто безкрайните извинения как реферът или съдиите са го преебали няма как да минават вечно и шансовете няма да валят повече.

Изгради си целия образ покрай Тръмп, това вече ще е финалът 😁

Edited by Jack Bauer

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Колби е нереален бастун. Трябва му категорична победа, но просто лежа върху Лион и накрая празнуваше, сякаш го е доминирал 5 рунда. Пълна шматка и като четат решението някакъв се цупи. Доста ялово представяне от него. Лион го доминира на крака. Колби се подлъгваше по всеки финт и Лион му вкарваше тежки удари в крака, с което го имобилизира допълнително. И вече дори в борбата и на земя, нещата бяха на кантар. Колби не успя да наложи темпото, за което е известен, тъй че може би дългото разстояние между битките си оказа влиянието. С нищо не показа, че заслужава шанс за титлата. 

Edited by neshev
  • Upvote 3

Време е за ПЪЛЕН АНАЛИЗ, моНчета :happy:

---

Ей тоя пич - Шамил Газиев - току виж се окаже стабилен претендент в тежката:
WhatsApp_Image_2022-08-04_at_4.20.22_PM.

Това му беше дебют в UFC и ми беше странно, че го изправят направо срещу Мартин Бъди. Вторият направо си мачкаше в дивизията последно време, беше 4-0 в UFC и не изглеждаше като боец, на който трябваше да се даде новобранец. Човек, Газиев го сгази - направо му пръсна кофата 🥺, цяло чудо е,че не го приключи още в първия рунд, а изкара до втория. Ще ми е много, много интересно какво ще направи от тук нататък. В тая точно категория набързо може да се издигне. Да не говорим, че е непобеден и това винаги звучи готино. Надявам се да го видя срещу дебелак като Бранет или някой такъв следващия път.

Tagir Ulanbekov е истински проспект до 125 - пичът се подхлъзна веднъж, но се случва на всеки. И снощи показа, че може да е поредния дагестанец, дето кърти из UFC, има всички предпоставки за това. Не знам що продължават да го държат из прелимките, като трябва да почнат вече да го хайпват лека по лека. 

1860937146.jpg

Cody Garbrandt се завърна много добре срещу Келър, но не знам защо и него го бяха тупнали в прелимките. Спокойно можеше този мач да е сред главните на някоя FN. Понякога наистина е много странен мачмейкинга на UFC. Коуди може и да е дърт, но още го бива и след това представяне се надявам да го видя в сериозен мач в тая категория. Поиска си Девидсън Фигуйредо - надявам се да се случи. :happy:

Джош Емет с ебати нокаута  :blink:

giphy.gif

На 38 пичът продължава да е един от най-добрите в може би най-конкурентната категория в момента. Жалко, че няма никакъв шанс за титла или дори за тайтълшот, не е шампионски материал, но е невероятен боец иначе. 

Пади Пимблет очаквано би Тони Фъргюсън с относителна лекота и доминация, обаче не показва нищо особено тоя пич. Харизматичен е и се продава лесно, англичаните много си го харесват, обаче си е просто един добър боец, средна ръка за стандартите на UFC и нищо повече. В момента, в който попадне на някой наистина елитен, не го виждам много, много. Според мен следващият му мач трябва да е МЕ в Англия, за да го издоят колкото могат и това е. 

Рахмонов спокойно може да е следващия шампион и ако живеехме в един справедлив свят, трябва да получи тайтълшот след като снощи на ходом сгази Уондърбой. Вече е 6-0 в UFC, всичките мачове ги спира преди последния сигнал и т.н., и т.н. Абсолютно заслужва следващият му мач или да е срещу Леон Едуардс, или поне да е срещу някое голямо име. 

Пантожа е голям боец и жалко, че е толкова скучен като човек. Поредният шампион на тая категория, който е тотално непродаваем. :( 125 така и не може да произведе някоя звезда след Сехудо и вечно ги бутат в други кардове, защото сами не могат да продават, то е ясно. Мачът беше много майсторски и Пантожа спечели с акъл, защото ако не беше правил тия тейкдауни когато трябваше, можеше и да глътне вода в един момент. 

МЕ беше супер скучен мач. Колби е ляляч, но няма топки да си изпълни образа и в октагона. И срещу Камару Усман беше насрал, и тука е така. Добър боец, но ще си остане като Чаел Сонън - вечния злодей, който да бият като бръшнян чувал  и това е. 

Какво толкова е казал за баща му на Едуардс?  

Тони му е време за пенсия, тоя пич вече за нищо не става и дори вече не е среден боец, а джобър, жалко, беше ми един от любимците в Ufc

За пръв път гледам и мач на Рахмонов. Добър е и скоро може би ще му дадат мач за титла. 

Колби е една лаеща кучка. Бях за него в тоя мач, защото Леон е по-скучен от Николаос Цитиридис, но Колбата просто се разходи из октагона, понесе малко бой и си тръгна със загубата и като ебана кучка каквато всъщност е. Дано скоро в следващите му мачове да му разбият кофата тотално. Ебахти и скучния мач бате....