gboy Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Днеска ми донесоха новата книга за Дан Колов, написана от една дама, която работи в местния музей в Севлиево : https://www.facebook.com/profile.php?id=100080653622282 Аз лично не знаех за тая книга и ми попадна съвсем случайно във фейса, та се съгласиха да ми я пратят с еконт. Десет лева е, тъничка е и като текст не мога още да кажа как е, но като снимков материал е топ Пълно е с в всякакви снимки, намерени за Дан Колов. А най-интересното беше, че отзад в източниците е споменат блога на Фил @nWoHulkster - Не знам дали той знае и защо не се е похвалил, но ето - аз вместо него Link to comment
nWoHulkster Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Знаех за книгата и я споменах (тук и във фейсбук), но не знаех, че ме е споменала вътре. Мерси, че каза. 👍 Link to comment
ShwN Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Фил, работата ти се оценява на много места, не знам дали ти си се замислял за книга, все пак си хвърлил огромен труд. Link to comment
ivoc66 Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 От каде мога да поръчам книгата? Все пак тва е Дан Колов няма как да пропусна. Ето какво са направили американците за този велик българин.А какво е направено в България? Spoiler Link to comment
gboy Posted December 14, 2023 Author Share Posted December 14, 2023 На мен ми я прати ето тази жена: https://www.facebook.com/profile.php?id=100080420421273 Пиши й, мисля, че ще ти свърши работа. Link to comment
nWoHulkster Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 1 hour ago, ivoc66 said: От каде мога да поръчам книгата? Все пак тва е Дан Колов няма как да пропусна. Ето какво са направили американците за този велик българин.А какво е направено в България? Прати имейл тук museum_sevlievo@abv.bg. Това е имейла на музея, а авторката е директор на музея, така че най-вероятно ще получиш отговор от нея. И между другото, тази снимка, която си я пуснал е готина, ама две забележки: това е Канада, не САЩ. И по-голямата забележка е, че Дан и Дон са двама различни човека. "Най-добрият промотер в света, другаря Стю Харт!" Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.