Xander Black Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Пак се очертава як Dynamite. Яки мачове от турнира ще има. Да видим и покрай дявола какво ще стане. За мен AEW си е интересно и не разбирам защо толкова много се плюе по тях. Различно е от WWE и ме кефи. Ако беше подобно нямаше да е интересно със сигурност. А дали имат рейтинги пък изобщо не ми пука. Там Тони Кан да му мисли. Link to comment
nikolov933 Posted December 13, 2023 Share Posted December 13, 2023 Велик си Тонка ! Сигурен съм че след този пост вече Динамита ще удари 2 милиона рейтинг ! 😂😂😂 Link to comment
Xander Black Posted December 14, 2023 Share Posted December 14, 2023 Супер беше Dynamite-a. Супер мачове се получиха. Rush го пушват яко и има защо. Много е добър. Andrade също е супер. Най много се изкефих на мача между Moxley и Strickland. Направиха мач като за PPV. Края малко не ми хареса със "The Most Devastating Move In Sports Entertainment" - Roll Up!😂 Според мен турнира си е супер. Продължават с историята за Дявола, ама нещо вече омръзна. Да идва 30 Декември и да я приключват. Strong и Hangman направих също сносен мач. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.