Jump to content

AEW Collision - 9 декември 2023


Xander Black

Recommended Posts

Супер беше Collision-a тази седмица. Мачовете от Continental Classic бяха много добри за пореден път. 

Claudio и Eddie  направо се спукаха от бой. Същото стана и в мача на Andrade и Bryan. Надявам се че на Bryan му няма нищо. 

Ethan Page и Kenny Omega  също направиха сносен мач.

Link to comment

На Кук трябва да му издействат ограничителна заповед от микрофона! Смятай братче, да си в сегмент с джобъра Уийлър Юда от всички възможни люде и пак да изглеждаш като тотален аматьор в сравнение с него. Въобще за какъв чеп е все още там това връзкарче? Дебютира преди две години и не е показал никакъв прогрес оттогава. Нито в истории усчаства, нито нищо. Вместо това само разнася тая измислена, неофициална титла, сглобена от вестник и плюнка и скуошва всеки опонент който му сложат... Защо бе?

 

Collision-a беше говна с лайна! И тая седмица никакви истории и развитие, само умрели мачове без никакъв смисъл в тръпия ТNA Series wannabe турнир. Както си очаквах, турнирът се оказа ужасна идея и абоминацията е на макс. Единственото интересно нещо в шоуто беше Уордлоу и бруталната му демонстрация на физическа сила. Жалко само че не му дават нищо откъм истории. Ако той се окаже дяволът зад маската, спечели световната титла и стартира някакъв доминантен стейбъл, компанията ще има бъдеще.

Не знам какво правят и с Браян Титаниелсън напоследък. Играе го пребито куче с това око и не мога да го гледам така.

  • Upvote 1
Link to comment

Не е тайна, че Bryan от години мечтае да участва в G1 турнира на NJPW, тъй че това е шанс на Тонката да го ощастливи, защото е ясно, че няма как да го прати за толкова дълго време в Япония. Другата причина е, че Тонката иска донякъде прекрати недоволството от феновете на AEW, че компанията залита прекалено към entertainment частта, и затова пуска турнир, където преобладава кеча.

 

Самият тайминг не е особено добър, защото обвързва компанията. При конкуренцията, Punk и Orton се завърнаха, а AEW нямат нещо голямо, с което да ги контрират, а сега са обвързани с въпросния турнир и историята покрай Дявола. 

 

За КУКАТА, слуховете там са, че баща му, Taz, го иска в WWE. Тъй че може би затова AEW не му дават по-сериозен пуш или развитие. Не искат да го градят, защото WWE ще ги прилапат. 

 

Edited by neshev
Link to comment
On 12/10/2023 at 6:06 PM, neshev said:

За КУКАТА, слуховете там са, че баща му, Taz, го иска в WWE. Тъй че може би затова AEW не му дават по-сериозен пуш или развитие. Не искат да го градят, защото WWE ще ги прилапат. 

 

То хубаво не го развиват умишлено, ама защо пък тогава погребва всичко живо което му сложат за опонент? Уийлър Юда, че е джобър, джобър е, но защо пък трябва да бъде скуошнат от безличникът Кук, с едничката цел втория да трупа безсмислени победи? Като баща му го иска в WWE, да го пускат да си ходи и толкова. Да го сложат да джоби до пролетта и след това да му бият шута. Ясно е, че не е стока, щом му дават по две-три думи на сегмент и пак успява да ги осере.

  • Upvote 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...