Jump to content

AEW Rampage - 8 декември 2023

neshev

Recommended Posts

Danielson и Garcia ще направят добър мач. А вече незнам колко много ми е писнало от Cassidy. Интересен ми беше в началоато ама вече ми се драйфа от него. А тоя Danhausen пък пълен смотаняк. Защо изобщо го подписа Кан нямам никаква идея.

• Upvote 1

Данхаузен поради някаква незнайна за мен причина се оказа тотален любимец на смарковете и даже беше излязла статистика, че мърчандайза с него беше в топ незнамсиколко за AEW. Хората си му се кефят, намерил си е гимикът човека. По принцип нямам нищо против малко комедийни сегменти в лоукарда, забавни са. 

Спомням си едно време в TNA имаше супер як стейбъл с Къримен, Шаркбой и не помня кой още - май Супер Ерик :D . Тъпички сегменти, тотално нелепи, но смешнички и приятни. И мачовете им бяха такива. 

Аз нямам проблем с това, по-скоро ми е странно, че Ориндж Касиди в тоя си гимик получи такъв фрапиращ пуш, но като му се кефят хората - що пък не. 

Orange Cassidy е техния Roman Reigns.🤣 Все пак и той ползва Superman Punch само, че се казва Orange Punch 😂 Заради това и толкова дълго е шампион.

Orange Punch >>> Superman punch. Роман, колкото и да се мъчи, не може да го стигне. Да се надява да не го подпишат от WWE, че ще му секне рейна за има-няма седмица. То някакви мидкардъри като Коди и Пънк ги третират като МЕ, смятай ако дойде някой като Orange-а каква еуфория ще е при Хънтър - дават му титлата на секундата. 

• Haha 1

Единственото интересено и яко беше мача между Danielson и Garcia. И те наистина направиха як мач. Но липсват промота, липсват други сегменти. Липсва развитие на някакви вражди. Иначе мачовете за турнира са страхотни. Има яко кеч, с яките спотове, хватки за предаване и т.н.. Само че липсват яките сегменти. Малко трябва да се замисли Кан над тия неща.

Общо взето като изключим мача от турнира, Rampage-а си е доста посредствен и скучен. В момента WWE  са доста напред и незнам дали изобщо ще може поне малко да ги настигне Кан в някакъв момент.

Edited by Xander Black