Jump to content

AEW Rampage - 8 декември 2023


neshev

Recommended Posts

Danielson и Garcia ще направят добър мач. А вече незнам колко много ми е писнало от Cassidy. Интересен ми беше в началоато ама вече ми се драйфа от него. А тоя Danhausen пък пълен смотаняк. Защо изобщо го подписа Кан нямам никаква идея.

  • Upvote 1
Link to comment

Данхаузен поради някаква незнайна за мен причина се оказа тотален любимец на смарковете и даже беше излязла статистика, че мърчандайза с него беше в топ незнамсиколко за AEW. Хората си му се кефят, намерил си е гимикът човека. По принцип нямам нищо против малко комедийни сегменти в лоукарда, забавни са. 

Спомням си едно време в TNA имаше супер як стейбъл с Къримен, Шаркбой и не помня кой още - май Супер Ерик :D . Тъпички сегменти, тотално нелепи, но смешнички и приятни. И мачовете им бяха такива. 


Аз нямам проблем с това, по-скоро ми е странно, че Ориндж Касиди в тоя си гимик получи такъв фрапиращ пуш, но като му се кефят хората - що пък не. 

  • Upvote 3

 

Link to comment

Orange Cassidy е техния Roman Reigns.🤣 Все пак и той ползва Superman Punch само, че се казва Orange Punch 😂 Заради това и толкова дълго е шампион.

Link to comment

Orange Punch >>> Superman punch. Роман, колкото и да се мъчи, не може да го стигне. Да се надява да не го подпишат от WWE, че ще му секне рейна за има-няма седмица. То някакви мидкардъри като Коди и Пънк ги третират като МЕ, смятай ако дойде някой като Orange-а каква еуфория ще е при Хънтър - дават му титлата на секундата. 

  • Haha 1

 

Link to comment

Единственото интересено и яко беше мача между Danielson и Garcia. И те наистина направиха як мач. Но липсват промота, липсват други сегменти. Липсва развитие на някакви вражди. Иначе мачовете за турнира са страхотни. Има яко кеч, с яките спотове, хватки за предаване и т.н.. Само че липсват яките сегменти. Малко трябва да се замисли Кан над тия неща.

Общо взето като изключим мача от турнира, Rampage-а си е доста посредствен и скучен. В момента WWE  са доста напред и незнам дали изобщо ще може поне малко да ги настигне Кан в някакъв момент.

Edited by Xander Black
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...