Jump to content

WWE RAW - 4 декември 2023


Recommended Posts

50 minutes ago, MJ23 said:

Пънкаря тук ли ще е? Ще имаме ли ДВАДЕСЕТ МИНУТНО ПРОМО, @batistaheel ?

 

20 минути, това е времето за сегмент на Роман Рейнс, като 10 минути отиват само докато му изсвирят музиката и докато си довлачи гъза до ринга, 8мин. докато си намери микрифона и 2мин. за да каже acknowledge me и пак да засвири песента му. :D 

 

На Пънк за качествено промо и интеракции поне първия един час трябва да му отделят. :D 

Link to comment
2 minutes ago, batistaheel said:

На Пънк за качествено промо и интеракции поне първия един час трябва да му отделят. :D 

Той миналата седмица на петата минута беше пред инфаркт задъхан. Да не чуем скоро "Камбаните звънят"? 🥹

Link to comment
6 minutes ago, MJ23 said:

Той миналата седмица на петата минута беше пред инфаркт задъхан. Да не чуем скоро "Камбаните звънят"? 🥹

 

Тези ли? 

 

 

Надявам се не, предпочитам си biker Taker: 

 

 

 • Upvote 1
Link to comment
Just now, The Olimpic Hero said:

Обявиха го за SmackDown, така че по-скоро мисля, че няма да е на RAW.

Хънтър, кучко, чехльо, заврян зет, заради теб трябва да чакам още четири дни за поредното епично двадесетминутно промо на Пънк....

Link to comment

Очарователния последователен лонг търм буукинг на зетя в действие. Едната седмица тийзваме вражда на Пънк с Ролинс, на другата вероятно с Роман, въпреки че на Роман в същото време вече сме тийзнали и вражда срещу Ортън. :wank:

 • Upvote 1
 • Haha 1
Link to comment
12 hours ago, THE ENEMY said:

Очарователния последователен лонг търм буукинг на зетя в действие. Едната седмица тийзваме вражда на Пънк с Ролинс, на другата вероятно с Роман, въпреки че на Роман в същото време вече сме тийзнали и вражда срещу Ортън. :wank:Любимите ми вражди в WWE :happy: когИ единият кечист го няма и другия три месеца си го нарежда сам самичък в промо след промо. :laugh:

 • Upvote 4

 

Link to comment

Пънк е "свободен агент" - нормално да го поразкарат малко като циркаджиска мечка из брандовете. Ако го метнат и в НХТ поне за един пък няма да е лошо.

 

Коди и Накамура има някакъв потенциал да е интересно, ама да вземат да му лепнат един мениджър на жълтурчо, че не се трае така.

 

Кога най-накрая (отново) ще разкарат Ниа?! Кой иска да е гледа в мач и защо ще занимават Беки с нея?...

 

На Максин могат да и се изредят всички в сегмента дето го имаше и без това за друго не става.

 

Както бе става и за МЕ близнака Усо...

 

Link to comment

@The Olimpic Hero Го обясни промото на Пънк, защо така е направено да каже тези неща. Всичко е за да правят "филми" и ядосват определена група фенове.

 

Edit:

 

Не съм разбирал хейта никога по Ролинс и това че е шампион и защитава всяка седмица. Нема оправия. 

 

Не е ли по-добре така? титлата е нова и Трипъла каза, че точно това ще правят. Шампион, който ще защитава срещу всеки по всяко време.

Edited by Hachiko
 • Upvote 2
Link to comment

Не беше лош RAW-a. 

Сами и Дрю направиха доста добър мач. Не знам с тази контузия дето я симулираха дали няма да дадат малко почивка на Сами.

И мача на Ролинс и Джей беше супер. Вече наистина Дрю го обърнаха хийл. Да видим с кого ще има вражда. Ролинс ме кефи, но мисля ,че трябва малко да му направят образа по сериозен вече. 

Яки промото на Коуди и Накамура. Но нещо изобщо не съм инвестиран в тая вражда. 

Радвам се, че Пънк го нямаше. Може да е добре за бизнеса, че се върна, но аз не мога да го понасям.

Шейна и Ная са ми пълен отврат, направо ми се драйфа като ги видя. Аз толкова и гледам женски мачове, но тея като ги видя направо 🤢🤮

 • Upvote 1
Link to comment

WWE не са аматьори. Много ясно, че ще издоят Пънкаря максимално много. Миналата седмица се завръща, сега на RAW имаше реакции от ключови кечисти, другата седмица продължават с евентуална конфронтация между него и Rollins. Всяка седмица има причина човек да гледа. Тази седмица ще е на SmackDown, очаквам да има интеракции между него и "The Wiseman", с което да си постелят за евентуална програма между Punk и Reigns за по-нататък. Не мисля, че е непременно лошо един кечист да има мотивацията да враждува с няколко човека. В момента правят същото с Drew McIntyre, който враждува с Rollins, Zayn и Jey Uso едновременно. Drew е на на прага на нещо голямо. Толкова интересен не е бил скоро. Промотата му са на ниво, остава само да захвърли килта и меча, да си върне старата мелодия, и имаме голяма звезда в негово лице. За Punk доста залагат, че е една лицемерна жена, явно това ще е линията на действие. Ще е много интересно Punk какво ще извади, защото моментното WWE му е тотален антипод във всяко едно отношение. Но смятам, че ще измислят нещо поне интригуващо.

 

Nakamura продължава да ме кефи. Перфектно им обвързаха историите. Как и двамата спечелиха RR, но загубиха, когато имаше значение. Тук вече няма съмнение за коя титла Cody ще завършва историята и тази вражда е логичен преход към това.

 

Братята Creed просто радват. Dom и JD перфектните опоненти да блеснат. Julius Creed има потенциал да е голяма звезда за тях. Така трябва да процедира с пичовете от NXT. Братята не може да се каже, че са напълно готови, но ще се учат на място и засега се справят.

 

Ясно е, че Rhea срещу Becky ще е WM програмата, но трябва да протакат дотогава, няма как. Becky срещу Nia Jax имат история поне, но се вижда, че на Becky и грам не и се занимава с нея.

 

Jey май пое хурката, защото това YEET е било лицензирано от друг кечист и явно няма да може да го използва занапред. Кофти се получава, защото фразата беше доста популярна.

 

Добър беше RAW. Прилични мачове, силни образи. Толкова хора в ME, който са популярни и получават силни реакции, не са имали от много време. 

 

Edited by neshev
Link to comment

Макинтайър винаги ми е бил скучен, но последно време ми става все по-интересен. Този му образ сам срещу всички и лутане между фейсовете и хийловете е идеален за него. Дори в соц. мрежите си държи на образа и се прави на неоправдан от федерацията :D Не мислех че има някакъв шанс да ми стане интересен.

 • Upvote 2
Link to comment

Не е лош Дрю, но няма МЕ appeal докато не махне косата. Разбитите мечти е доста надценена тема и по-скоро не искам да се връща, а и не вярвам. WWE орязаха бюджетите за всякакви такива джунджорийки, вече кечистите нямат истински титантрони, а темите им ги прави шимпанзе на безплатно приложение от гугъл апс. При всички положения, поне оценявам, че се опитват да градят някакви интересни истории около него.

 

Шинске обаче е негледаем, Гюнтер е скука, Ролинс е скука... МЕ всъщност обаче не беше никак зле, а и като идея да има подобни мачове в седмични шоута не е никак лошо, дори интригата да липсва, стига качеството им да е добро. Обаче това не променя фактите, че Сет е скучен и незапомнящ се шампион и всеки следващ ден негово царуване превръща титлата в най-малко престижната сингъл такава. Да, дори Гюнтер ми е по-интересен от него, а за пичове като Логан Пол, Доминик и Роман просто няма какво да говорим.:wank:

 

 

 • Upvote 4
Link to comment

WWE притежават правата на песента, даже я ползваха миналата година в Clash at the Castle за видео пакета преди мача. Не я ползват за тема, защото не се вписваше в досегашния му образ. Но предполагам сега Drew ще ги натисне да му я върнат, след като вече е кажи-речи heel.

Link to comment

На Ролинс му е време също за промяна в образа според мен. Трябва му по сериозен образ за да може да се вдигне и престижа на титлата. Или ако не искат да му сменят образа да дадът титлата на друг с по читав образ.

Link to comment

На Ролинс му е време да загуби титлата. Ако има нещо, което може да ме откаже да гледам кеч това е липсата на промяна, когато въртят едни и същи шампиони с безкрайни дълги царувания. Всичко става прекалено еднотипно, предсказуемо. Ебете си майката WWE, няма да ви чакам миризливата КечМания за да видим някакви промени, където пак нищо не се случва. Кога Коуди, Джей, Ортън, Рицаря, Пънк, Дрю ще спечелят световни титли? Кога? След 10 години ли, когато наближава пенсията ли, или когато спре да ме ебе за тях ли? Кечът не се нуждае от дълги царувания, а качествени истории, предателства, изненадващи смени на шампионите. Преди няколко години когато Биги кешна върху омразния Лашли, беше едно от най-яките неща. В същото време той не държа титлата толкова дълго, че да ми писне от него. Сега напрактика гледаме само безкрайно дълги скучни царуавания във всички дивизии, а интересни претенденти не липсват.

 

Връщаш Пънк и после цяла седмица го държиш извън екран. Ебете са WWE, ебете са. 

Link to comment
41 minutes ago, batistaheel said:

Кога Коуди, Джей, Ортън, Рицаря, Пънк, Дрю ще спечелят световни титли? Кога? След 10 години ли, когато наближава пенсията ли,

Че Пънк след 10 години най - вероятно ще е разорена наркоманизирана утайка, каква ти пенсия 😂😂😂 Дрю, проскубаната плешива путка шампион? Пропусна да споменеш и другите звезди - Гюнтер, Грубер и Фон Кликерхофен. 

 

Пп - Кур за джобърите и харизматични дупки.

43 minutes ago, batistaheel said:

Връщаш Пънк и после цяла седмица го държиш извън екран. Ебете са WWE, ебете са. 

Тук вече съм съгласен. #Искаме20МинутноПромо.

Link to comment
1 hour ago, MJ23 said:

Дрю, проскубаната плешива путка шампион?

 

Заеби го Дрю, той сигурно вече е стегнал куфарите, дирекция кенефената федерация на Тонката. :D Ще го мъчат докато му изтече договора, подобно на Амбоуз. И като говорим за коси, никой ли не забеляза, че косата на Пънк изглежда мазна? Не знам, може да е просто гел. :D 

 

Не споменах Гюнта, защото той е от малкото топ шампиони, който, забележи, за разлика от Самоанския Вожд, си защитава титлата и е доминантен, и не разчита на помоща на хиляда братчеда за да я запази.

Link to comment
Todor Atanasov

И на мен са ми много омразни тия безкрайни царувания. В 80-те ли се върнахме та титли се печелят и губят само на Wrestlemania?

Иначе ме кефи как целият интернет е убеден, че тази година вече задължително и неизбежно Cody Rhodes ще довърши историята, въпреки че мачът дори още не е обявен. Интересно ми е как ще се реве, когато Roman отново го тушира и си тръгне от Мания с титлата.

Link to comment

Проблемът с тия дълги рейнове, особено от хора, които не се вясват често, е, че кара всички останали да изглеждат мега жалко. Така беше и с Брок Леснар едно време - няма кой да го бие и всички мязат на джобъри, като излезе той. Да де, ама той изиза един път в месеца, аз другите три седмици както да гледам - куп балъци в рандом мачове - не, мерси. 

Трябваше още миналата година Коуди да си вземе титлата от Рейнс и да си глидаме реални и нормални царувания, със смени и т.н. И Коуди щеше да е доста по-легитимен, и враждите около него можеше да са интересни. 

 • Upvote 4

 

Link to comment

Wrestlenomics reports that last night's episode of "Raw" drew 1.533 million total viewers, as well as a 0.49 in 18-49


Без Пънк толкова 😬

 • Upvote 2
Link to comment

Да продължават да игнорират R-Truth и да не го промотират и скоро ще паднат под милиона! С Дайнамайт ще стане директна войната :happy:

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...