Jump to content

Официалната история на гладиаторските битки в BWC!


THE ENEMY

Кого искате да видите на АРЕНАТА в бъдеще?  

2 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

logoto.jpg

 

Във времена в които империята БВЦ изживяваше дълъг период на благоденствие и просперитет, потребителите ликуваха заедно с модераторите, по улиците се пееха песни и се пиеше арония, млади девойки танцуваха полуголи по пилони в Дивас раздела и изобщо всичко беше един голям купон...

Но както знаем в историята, добрите времена създават слаби общества, а слабите общества създават лоши времена... И така главозамаяни модератори и администратори бяха започнали да злоупотребяват със своята власт под влиянието на магичен бял прах извличан от плантациите на Банановите острови, където покорни роби се трудеха денонощно под горещото слънце, без почивка и без право на оплакване, само за да могат техните васали да изпитват удоволствията на живота и да се забавляват в безкрайните римски вечери на грандиозните, красиви дворци, познати като The Barn.:wank:

 

В такива моменти историята ражда герои, тези които се усмеляват да застанат срещу статуквото, да излязат напред и да поведат тълпата в справедлива, макар и неравна борба за своите права срещу самозабравилия се елит, техните имена ще бъдат изписани със златни букви в историята!  ВИВА! И такива смели мъже се появиха в БВЦ, те бяха ценни потребители, които застанаха срещу властта в свирепа схватка, едно възстание, което шокира империята!

 

Леонардо де Ицо сглобяваше своя прототип на летателен апарат, с който планираше да избяга, ако тълпата успее да пробие портите на двореца, мъдрия Хайденрайх гледаше с тревога през прозореца как обезумелите тълпи горят и трошат всичко по пътя си, докато гвардията едва ги удържа, обърна се и видя пред себе си Олимпик, който чертаеше на масата, шмъркаше и после искаше да заложи срещу Лууп и нешев, кой ще бъде първия линчуван член на екипа, докато те правеха планове как да го пратят в рехаб от засвисимостта му към хазарт, без тълпата да го докопа и да го върне на диджейския плот в местната дискотека.

 

Тогава се появи сержантът от императорската гвардия, младия и неразумен ЕНЕМИ и съобщи:

- Патриции, завърших го!

- Кое си завършил?

- Колизеумът. Дайте на народът хляб и зрелища и той ще спре бунтовете!

 

"Следва винетка, като на WWE в която хайпват адската клетка, само че тук близки кадри показват красивите детайли на колизеума и как цялата тълпа от улиците вече се е прехвърлила по трибуните, очаквайки смелите гладиатори на АРЕНАТА да се сражват в зрелище за тяхно удоволствие, както и за собствения си живот."

 

Сержантът за целта бе събрал от улицата най-големите главорези, след което им проведе 2 седмици бърз лагер, състоящ се от почти денонощни тежки тренировки, смъртоносни изпитания и голямо количество анаболи, за да може да изглеждат достолепно като големи, едри, нагрухани мъже, а не като путьовци, а и за да ги превърне в най-добрите войни на империята за това грандиозно шоу!

 

И ето ги и тях:

 

336849601.jpg

Инъф – уличен пияница, който беше ограбил собствените си родители за да подкупи градската стража да го пусне от килията му. Един от най-митичните престъпници по улиците на БВЦ, много хитър и ловък с ножовете. Той трябваше да се изправи срещу...

 

61413809_605.jpg

Байкиро – Легендата гласи, че Байкиро не само е успял да пътува с викингите до Северна Америка, но и след това успешно да се завърне на земите на империята БВЦ, плавайки с малък сал! Роден някъде из балкана, той се е борил с мечка още като малък, като в даден етап е разбрал, че вместо да я бори от нея може да изкарва пари. Така той изобретил първата тануваща мечка в историята, с която обикалял на длъж и на шир, носейки слава на името си!:wank: Според някои хроникьори, мечката е пътувала с него за Америка и обратно на малкия сал, но според други, по-късно Бог-модераторът ЕНЕМИ я пленил и я вкарал в лагера си от дресирани животни които ще плечкосват гладиатори на АРЕНАТА, а байкиро предпирел пътуването си до Америка за да получи напътствие от индиански шаман как да си върне мечката.

 

mqdefault.jpg

Фарест – Единствения от гладиаторите с бекграунд в свободни улични борби преди да стъпи на АРЕНАТА. Фарест се е зиправил на последния турнир за улични битки на финала срещу собствената си жена, където успява да надделее над нея и с няколко туката да и покаже кой е мъжът в семейството. Славата му стига до дворците на ЕКИПА и така той е вербуван от сержанта като един от първите гладиатори на бвц!

 

nerd.jpg

ЙоДъРийл – Уличен бард, кръстосвал улиците на империята със своята китарка, но принуден да прекрати кариерата си скоропостижно, след като вместо с жълтици, публиката в един момент почва да го замяра с камъни. Следващото му амплоа е на хроникьор, критикуващ управата на БВЦ, но и там удря на камък, буквално, със собствената си глава, като някои интриганти лансират версията, че за този удар са му помогнали членове на имперската стража. Едно обаче е ясно, след този инцидент, Йо успява да изпроси финансиране от стария, богат търговец Сорос, който спонсорира негово възстание срещу империята. На една от срещите на тайната организация подготвяща бунта, внедрени агенти на сержанта обещават на Йоан, че са намерили леговището на един от неговите архиврагове – Асен Дибестий, известен земевладелец, плейбой, филантроп и милиардер, който многократно си е позволявал да критикува творчеството на младия бард/журналист. Когато обаче Йо е отведен на място, той се оказва не срещу Асен, а лице в лице срещу тигрите и лъвовете на АРЕНАТА и всичко се оказва един капан.:(

 

И така, след 2 седмици тежки тренировки, дългоочакваната галавечер вече е настъпила, многохилядната публика е заела местата си в колизеума, а гладиаторите чакат да вкусят от славата!

 

БИТКА 1

Инъф vs. Байкиро

 

Заря и фойерверки озариха колизеума и след като талантливия млад певец Бухала изпява химна, решетките в двата края на АРЕНАТА бавно се отварят и двамата гладиатори излизат. Инъф криволичи, като прави впечатление, че е въоражен само с ножка, а в другата си ръка държи шише. Байкиро е с щит и огромна брадва, той прави спринт към локацията на своя опонент и замахва с брадвата към главата на младото пиянде, но точно в този момент рефлексите на Инъф се събуждат и той се накланя като Нео от Матрицата и избягва острието! Байкиро успява в последствие поне да го изблъска със своя щит, след което отново се засилва още по разярен към Инъф. Публиката започва да съжалява пияницата, виждайки в него образът на симпатичното подкуче и надделяват скандиранията за Инъф! Байкиро този път успява да нанесе тежка рана в рамото на Инъф, като почти му отсича ръката в която е ножката и той пада на земята и реве, но в следващия момент тази рана зараства чудотворно от самосебе си, а Инъф си избърсва сополите, сълзите и л@йната и отново е на крака! Публиката обезумява, байкиро отново полита с брадвата към пияндето и изведнъж се заглежда към бутилката на своя опонент... Но тя не е алкохолна, на нея пише ХЕЛТ! Дали някой модератор му я е дал? Дали това е поредния капан на ХУНТАТА! Докато байкиро обмисля всичко това, той решава, че първо трябва да отсече ръката в която е бутилката, за да има някакъв шанс срещу Инъф, но в този момент той изпуска друго важно събитие. От модераторския сектор в колизеума е полетял гълъб, който се насочва към него и точно преди той да успее да отстрани едната ръка на Инъф, гълъба започва да го кълве по очите. Инъф се възползва от тази сцена, пие глътка от своята бутилка, след което бързо забива своята ножка в гърдите на Байкиро и свирепия викинг пада бавно и драматично на земята, като последните му чути слова са клетви отправени към Хунтата! Инъф печели тази битка с драматичен обрат, а санитарите отнасят трупът на байкиро, който не успява да изпълни своя куест и да си върне мечката.

 

Победител: Инъф

 

 

БИТКА 2

Фарест vs. ЙоДъРийл

 

Отново се отварят клетките в двата на края на АРЕНАТА и всички очакват опитния уличен боец Фарест да набие бързо и безпроблемно юношата Йо. И двамата този път са с голи ръце и Фарест посяга с тежкия си юмрук към Йо, но чавето предприема неочакван ход и вади от задника си китара, която забива право в главата на Фарест, което изненадва опитния боец и той бива нокаутиран! Каква вечер на тежки обрати на АРЕНАТА само! Публиката полудява, Йо ликува!

 

Победител: Реал

 

И тази великолепна галавечер в колизеума е закрита отново със зари, а публиката аплодира събитието, което ще остане паметно в историята на БВЦ!

 

2795.jpg

 

Това беше първи епизод от славната история на гладиаторските битки в БВЦ! Епизод 2 coming soon!:wank:

Link to comment

Харесва ми темата!

 

 

Spoiler

Ще ме питате пак за субстанции....

 

Spoiler

Нищо няма да Ви дам повече!

 

Link to comment
  • 4 weeks later...

Епизод 2: НЕКА ДА ДОЙДАТ ТИГРИТЕ!

 

Част първа: До Индия и назад

image.png

 

След главоломния успех на дебюта на гладиаторските битки, редът в империята беше възвърнат. Екипът отново се отдаде на кокаинова диета и забавления и голямото назъбено колело на системата продължи да мачка крехката психика на подтиснатите роби в Банановите острови.

 

На един от тези острови, живееше младия роб Хачико. Хачико беше прекарал известно време в здравни институции, след като си беше внушил, че е куче. Скоро и санитарите вдигнаха ръце от него, сложиха му осмирителната риза, качиха го на една малка лодка и с нея го закараха на въпросния робски остров, където смятаха те, Хачи щеше да бере банани за себе си и кока за модовете по цял ден и вероятно ще намери своето щастие там в простотата на това битие.

 

Но тежките условия на Банановите острови не се понравиха добре на младежката му психика, особено след като неговия надзирател веднъж се опита да го прегази със Ситроен (вид колесница). Робът успя да изготви успешен план за бягство от островите, като една вечер се скри в багажника на въпросната колесница, а след това я открадна, стигайки до бреговата ивица, той реши че ще успее да преплува морето и да се върне на континента БВЦ. Така 10 минути по-късно, наивния Хачико разбра че няма нужната стамина, но вече беше леко късно. Намираше се на 10 метра под водата и продължаваше да потъва, а въздухът вече не му стигаше, нито имаше сили да изплува. Точно когато младия роб пусна мъжка сълза в дълбините и беше готов да се сбогува със суровия свят и да премине към тунела с бялата светлина, нещо го бутна по гърба.

 

-          Приятел, нуждаеш ли се от помощ?

-          Брбррбрбр! – опита се да отговори Хачико, но под вода не можеше като събеседника си. А кой беше събеседника му? Събеседника му захапа Хачико за яката на тениската с щампа на Леонардо Дикаприо и го издърпа на повърхността.

Spoiler

dolphin-203875_960_720.jpg

-          Здравей, аз съм делфинът Набонид, приятно ми е!

-          Еба те у мотиралия звяр! Не бях виждал делфин да говори.

-          Аз съм делфин от старата школа, ние можем да говорим, макар да останахме малко. От новите нищо не става.

-          Благодаря ти, че ме спаси от удавяне. Може и да съм изпаднал в кома и в момента да халюцинирам преди окончателно да хвърля топа, но за всеки случай мерси.

 

И така Хачико започна да разказва на делфинчето цялата си история, двамата си допаднаха, оказа се че като малки са имали обща страст към колекциониране листчета с кечисти и това ги сближи още повече. Набонид предложи на Хачико да го закара обратно до земите на империята БВЦ и Хачико прие. Това което Хачико ще разбере малко по-късно е, че неговия приятел делфинът, не е много добър с ориентацията при пътувания на големи разстояния. Когато Набонид го оставил на сушата и двамата се сбогуват, като си махат, единия с перка, а другия с ръка, Хачико усеща, че е заобиколен от доста по-тъмни субекти, отколкото е свикнал да вижда около себе си. Когато почнал да ги разпитва за да разбере какви са, Хачико бива посрещнат от неразбиращи погледи, а хората му отвръщат само с възгласи „Харе Кришна“.

 

- Мамка му и делфин! Закарал ме е в Индия, НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

d3820a3c6d9d4709a8ec198466285b7a

(кадри от посрещането на бвц Хачи в Индия)

 

Скоро обаче наш Чико преодолява културния шок, приема реалността такава каквато е, независимо колко жестоко се е отнесла тя с него и живейки сред индийци, той самия възприема техните нрави и обичаи, като дори приема за религия Кришнарството. Чико станал първи помощник на местния духовен учител шри рави рави Шанкар. Така 7 години Чико ходи пя песни по планини и чукаци в прослава на великия Кришна.

 

image.png

(Чико пее с приятели)

 

Една сутрин той пожелал да се срещне със своя духовен учител шри шри Шанкар:

-          Млади ми Хачико, напоследък забелязвам твоята тревожност, сподели с мен какъв облак е надвиснал над главата ти и ще се помолим на Кришна да го разсее и отново слънцето да озари твоята душа.

-          Учительо, страхувам се, че самия Кришна ми се яви на сън и ми показа страшни неща случващи се в империята БВЦ, знаете че тя е моето родно място.

-          Да, разказвал си ми за жестоките модератори, които хранят силата си от сълзите на своите потребители.

-          Да. Сега там властва нов, още по-зъл Бог-модератор, който е построил дяволска постройка, нарича я АРЕНА, на нея той праща най-малоумните потребители и ги кара да се избиват за забавление на останалите.

-          Но това е толкова готино... тоест толкова ужасно! –поправи се шри Шанкар.

-          Да учительо, ужасно е! Кришна ми постави куест, тупна ме по рамото и ми каза, че е моя съдба да отида и да счупя робските вериги, превръщайки се в освободител!

 

Учителят се потърка по брадичката и направи гримаса, с която имитира тежък размисъл.

-          Моето мнение е, че от край време злоупотребяваш с магическите ни гъби, казвал съм ти че не ти понасят добре. Ето, пак си почнал да халюцинираш. Казвал съм ти, стой си мирно на гъза, прави се на ентусиазиран. Виждаш всяка година тук се изсипват една камара балами богаташи от Европа и Америка, които ни зариват с пари, скоро ще мога да си построя свое имение Плейбой тук с харем от целия свят, ти се занимаваш с простотии и ме ядосваш! Аман от фанатици! Мама ви долна наркоманска! Щом си решил да се махаш, изчезвай и повече да не съм те видял.

Завърши последното изречение Шри и се изхрачи звучно пред Хачик, след което стана и гневно напусна помещението.

На следващия ден Хачико се беше натоварил на малък кораб, който обаче беше добре претъпкан, като хора висяха по мачтите, по платната и дори на въженца стърчащи от него. Цяло чудо беше как това съоражение не потъва под цялата тежест.

 

40b3e7db2b3298ae776e4324bb215d2c6b3d3b29

Link to comment

Много добро, по -добре от първи епизод.

Учителят-кришнар изкърти,много мъдрост е събрал.

Много добро, въпреки че авторът е леко неграмотен (усмелява,мотирал), ама кой ти гледа.

 

Link to comment
  • 3 weeks later...
THE ENEMY

Епизод 2: НЕКА ДА ДОЙДАТ ТИГРИТЕ!

 

Част втора: Тигрите на ЕНЕМИ

 

-          Аз пропътувах океани и морета върху една малка лодка, бях един от малкото оцелели след бурите и морските вълнения. Отраснал съм на банановите острови, но се освободих от робските окови и сега съм тук за да донеса свободата на всеки един ценен потребител в империята БВЦ! Аз съм Хачико и с помощта на вездесъщия Кришна ви обявявам за свободни, себе си за Император, а БВЦ за зона без модератори!

Екзалтираната тъпла започна да крещи името на своя спасител Хачико, докато той победоносно вдигна високо отрязаната глава на ЕНЕМИ....

....

-Ставай, ставай!

- Какво става, чакай че празнувам коронацията...

 

Изведнъж Хачико осъзна, че е легнал, а над него стои мургав индиец, който явно го буди. Чико се огледа и забеляза, че лодката се е разбила в брега и оцелелите корабокрушенци лежаха досущ като него, изпаднали в несвящ по пясъка.

- Значи всичко е било само сън – изхълца през сълзи Чико, щом осъзна че само е бленувал победата си над Бог-модератора. – Но някой ден ще я превърна в реалност, ще видите!

 

Няколко дена индийците се криеха в гората, докато измислят начин някой да ги закара в столицата на БВЦ без да бъдат хванати от местните стражари и пратени на Банановите острови, все пак повечето бяха доста отличаващи се като външност, заради цвета на кожата си и заради дрехите и щяха да будят съмнение ако тръгнат да се разхождат свободно.

Хачико обичаше да размишлява върху своите проблеми, като се разхожда из гората. Веднъж дилемата как да стигне незабелязано до своя архи-враг, така го беше вглабил, че той не осъзна колко километри измина, изведнъж се оказа до някаква ВИЛА, от която се чуваха силни звуци, като от порно. Хачико се престраши да приближи вилата и погледна през един от прозорците. Вътре той видя множество голи курви да се разхождат, а после видя как някакъв брадат, дългокос левент прави тройка с русокоси близначки на едно легло, като левентът беше зает по време на акта да се оглежда в близкото огледало пъчейки мускули, досущ като Патрик Бейтман от онази сцена в Американски психар. На Чико веднага му просветна, че на Банановите острови му бяха разправяли за младия олигарх Дибестий и това вероятно е точно той.

 

082910_2054_theamerican1.jpg?w=840

 

Оказа се прав. Това беше Дибестий, когото вече сме споменавали за кратко още в първи епизод на сагата.Той се запозна с нашия гладиатор, след което двамата дълго и широко се надлъгваха един друг за своето битие и житие. След като много чаши с вино бяха обърнати, стигаме до тази част от разговора им, която касае нашата история:

-          И аз ще отида там и ще му прережа главата, ще освободя всички роби и ще се провъзглася за Император! Но първо трябва да намеря начин да напусна шибаната гора с индийците...

-          Хачико, ако си сериозен в своето начинание, аз мога да ти помогна. Моята детска мечта е да заема място на кръглата маса на доблестните модератори и може би ако успееш да убиеш един от тях наистина, ще се отвори възможност за мен. Ето какво ще направим.

Оказа се, че Дибестий има връзки и познанства във властта, с което успя да уреди Хачико да стигне безнаказано почти до самия палат на ЕНЕМИ. Пред неговите порти обаче охраняваха личните му тигри и това беше известен проблем, на който обаче Чико и Дибестий бяха измислили заедно решение. Дибестий даде шише с приспивателни хапчета на Хачико и той трябваше да втрие хапчетата в пържоли, с които да нахрани котките. Чико хвърли пържолите и зачака, но след като тигрите ги изядоха, не само не заспаха, а станаха дори още по-настървени и го подгониха, като Чико вече си виждаше живота на лента, когато го спаси личната охрана на ЕНЕМИ, които го арестуваха точно преди да бъде разкъсан.

На следващия ден съдбата му беше решена. Той бе обвинен в опит за покушение, а наказанието му беше да се изправи на АРЕНАТА срещу самите тигри на Бог-модератора!

 

Когато Хачико стъпи вътре в колизеума, пред цялата публика, той забеляза в далечината на първия ред неговия другар Дибестий и бързо се приближи до него.

-          Хапчетата ти не струват, защо ми погоди такъв номер, защо?

-          Хапчетата ми са си супер, проблемът е, че съм объркал опаковката.

-          Как така? – попита объркания Хачик.

-          Вместо приспивателни, съм ти дал от виаграта с която еба на вилата. Съжалявам приятельо. - Дибестий потупа по главата Чико и се оттегли навътре в тълпата.

 

И така в следващите минути, разплакания Хачико дочака да пуснат срещу него тигрите на ДИ ЕНЕМИ, които освен разярени и гладни, този път бяха и натопорчени.

 

28040672-8289685-image-a-36_158870289824

 

Ето така Хачико беше бит, нахапан и ебан от тигрите пред многохилядната аудитория в Колизеума! Цяло чудо е как той оживя в крайна сметка. Остатъците от кипърския бард бяха отнесени от вещи медици, които се бориха за живота му, за да може той отново да се труди на плантацията в Банановите острови за своите модератори!

if-the-emperor-sunk-his-thumb-the-victim

 

 

...Но с това не приключва нито историята на Гладиаторските битки в БВЦ, нито на гладиатора Хачико!

 

Следва продължение....

 

ОЧАКВАЙТЕ ЕПИЗОД 3!

Link to comment
The Olimpic Hero

Най-добрият епизод от сагата. Двата най-култови момента бяха вилата на Дибестий и надървените от виаграта тигри, които освен, че разкъсаха Чико и го наебаха, хахаха.

  • Haha 2

               

Link to comment
  • 3 weeks later...
THE ENEMY

Епизод 3: КРАЛ НА АРЕНАТА!

 

Част първа: Бог-модераторът прави организация

event-6-nov-magasin-iii.png

 

След злощастните събития сполетяли го на АРЕНАТА, Хачико едва беше съхранен жив от най-добрите медицински екипи в империята, за да може все пак да не се губи ползата от него като роб на Банановите острови. Възстановяването, физическото и психическото такова, отне почти година. Най-модерни нанотехнологии и чипове от Илон Мъск бяха използвани като Хачико, който беше пратен по DHL като опитно зайче влабораториите на Мъск, след което беше върнат обратно на островите с безплатен шипинг. Прекара известно време и в лудницата и макар че в крайна сметка го изписаха от нея, докторите бяха наясно, че той никога повече няма да бъде същия Хачико.

 

1*hnHyMN5M-JKbWVvbUkE5aA.jpeg
Докато работеше на плантациите в дългите горещи дни, той винаги беше дистанциран от останалите роби, винаги с мрачно изражение, изразяващо сякаш омразата му към целия свят след преживените травми. Вглабен и леко плашещ, така го определяха неговите някогашни другари сред робите, с които той беше прекъснал напълно общуването си. Малкото си свободно време, в късните часове на деня, след като надзирателите разпускаха робите, Хачико прекарваше на един хълм, където оставаше сякаш сам с мислите си. Никой не смееше да припари до него.

7qzeyjo7fmaydbriccfp413h95l.jpg

 

Един ден на плантацията, едно малко чаве все пак успя да избяга от погледа на родителите и реши да задоволи любопитството си, като си проби път до Хачи и го попита защо е толкова странен. В този момент всички роби които бяха наблизо, спряха работа и се втренчиха, настъпи гробно мълчание и само един от робите се престраши, все пак да издърпа чавето на безопасно разстояние. Чико гледаше в една точка, след което сякаш обмисли нещо, бавно и безисразно се завъртя в посока на чавето, последва кратък стеърдаун между двамата. В един момент Чико придоби мрачна гримаса, слюнка изфръкна от устата му и той се развика:

-          ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО Е УСЕЩАНЕТО ДА ТЕ ДЕРЕ И СЛЕД ТОВА ЕБЕ ТИГЪР? КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ, ГЪЗЪТ ТИ СИ ОСТАВА ОТЗАД! И НЕ МОЖЕШ ДА ИЗБЯГАШ! ....ПРЕД 50 000 ПУБЛИКА!

 

В следващия момент, вече усетилия се родител беше дотичал до мястото на събитието и грабна чавето си и избяга надалеч с него, а Хачи просто се строполи на колене от безсилие при травмиращия спомен и започна да плаче, после внезапно да се смее, но съвсем скоро санитарите се появиха, явно извикани от някой зяпач, биха му успокоителна инжекция и го отнесоха в покоите му да си почива.

 

ДЪ БАРН – Столицата на империята БВЦ

Vittorio%2520Emmanuele.jpg

 

В хола на двореца, модераторите и администраторите бяха насядали на големи, кожени кресла и разцъкваха някаква бойна игра, някои хроникьори казват че е Текен, други че е Мортал Комбат.

Хайденрайх – На чичо малкото олигофренче, пак те претрепах, да те еба в олигофрена прост. Така не съм бил даже некадърия си син Олимпик, да го еба в кавала.

Енеми – Ти ползваш някакви чийтове, не може така да ни пердашиш всичките на тая игра, ЩЕ ТЕ РАЗСЛЕДВАМЕ!

Рейч - Да те еба в олигофрена, да те еба, чийта ми е, че си нескопосан дрисльо, да те еба! Ако не ме забавляваше така с тези тигри и гладиаторски бити, щях отдавна да съм ти СЕЦНАЛ ДУПАРАТА! Я кажи сега, имаш ли планове за нова гала вечер там, крайно време е пак да дадем на ценните потребители хляб и зрелище?

Енеми - ...Всъщност имам нещо предвид.

 

ЛАБОРАТОРИЯТА НА БВЦ

c99a7d6d03283c9c01e8c9d8aa86aa90.jpg

Група учени бяха събрани от всички краища на империята, за да съставят списък с най-закоравелите типове в БВЦ, които да бъдат селектирани за новото издание на ГЛАДИАТОРСКИТЕ БИТКИ. След дълго пресмятане на статистики и събиране на данни, бяха извадени три отличаващи се имена:

 

НОМЕР 1 – ХБК ФОРЕВЕР

leftero.jpg

Познат още и като адвокат Лефтеров, този на пръв поглед обикновен гражданин на бвц, някога наистина е бил съвсем нормален адвокат, с добре развиваща се кариера и добро възпитание, което поздравяваше всички съседи и никой нищо лошо за него не можеше да каже. Но животът крие необикновени обрати и никой не е застрахован от ударите на съдбата. Ежедневието на ХБК беше разтърсено от неговото влюбване в млада дама с псевдоним Вели. Тази изпепеляваща любов даде нов смисъл на живота на Лефтеров. Той беше купил дори годежен пръстен и една вечер почука на вратата, готов да предложи брак. Вратата не се отвори, но беше отключена, а странни звуци се чуваха вътре, та ХБК реши да влезе. Гледката която завари го пречупи завинаги, така казват запознатите със случая. Вели беше хваната на калъп с 3-ма мъже, като от едната и дупка стърчеше и любимата отвертка на Лефтеров. От тогава той стана агресивен, коварен  подъл адвокат, който защитава престъпници в Съдебен спор, а нощем се напива от мъка и беснее по улиците.

 

НОМЕР 2 – Сиикстах

sekstah.jpg

Някои твърдяха, че той е индиго дете, отгледано в мазетата на КГБ и пратено на територията на империята да громи капитализма, други просто казваха, че той е наркоман. Каква беше истината, ние не знаем. Знаем само, че той ставаше и лягаше с химна на мада Ръша и по цял говореше само за своя идол – митично блатно джудже обитаващо териториите на Кремъл. Сиикстах често изпадаше в маниакални епизоди, в които го избиваше на насилие, поради което всички го смятаха за особено опасен.

 

НОМЕР 3 – ИНЪФ

336849601.jpg

Стар познайник от първите гладиаторски битки. Помним този митичен уличен пияница и побойник, който върти ножовете умело. Той беше победил американския викинг Байкиро, след нечестна помощ от ХУНТАТА. След победата си в битките, той се отдаде на това да позлва славата си за нови улични битки и затвърди репутацията си на тотален пропадняк.

 

ДЪ БАРН

Vittorio%2520Emmanuele.jpg

ЕНЕМИ беше събрал ИКИПА в заседателната зала и им пусна пауър пойнт презентация с която да представи новия си проект. Първия слайд показа логотата на Кинг оф дъ рин, Мортал Комбат, Американска нинджа, Роки и на Гладиаторските битки. После от телефона си той пусна темата на Мортал Комбат, както се казва за атмосфера.

 

-          Дами и господа, представям ви ТРИЛОГИЯТА, тоест третата гала вечер в колизеума – КРАЛ НА АРЕНАТА! Екип от учени е избрал най-закоравелите копелета на нашата територия, които ще се изправят един срещу друг в елиминационен турнир, като накрая победителя ще бъде само един!

Следващия слайд показа тримата избрани участници и тяхно кратко био.

 

Рейч – Струва ми се добра идеята, да те еба на чичо в изчадието, но с математиката си знаех, че трябваше да те пращаме на частни уроци. Как ще правиш елиминационен турнир с 3-ма гладиатори, да те еба в идиотчето?


ЕНЕМИ – Имаме и четвърти гладиатор...

 

БАНАНОВИТЕ ОСТРОВИ

8503873-OPRGPDLU-7.jpg

Вечер. Хачико стои сам на хълма, дълбоко замислен, нищо необичайно. Изведнъж на близкия бряг акустира голям кораб съз знамето на БВЦ и Модераторски символи по платната. Любопитството на робите надделя и макар от разстояние, се струпаха големи тълпи зяпачи които искат да разберат какво ще се случи? А какво всъщност се случи...

 

21646295-handschrift-auf-tafel-fortgeset

Link to comment
THE ENEMY

Епизод 3: КРАЛ НА АРЕНАТА!

 

Част втора: Мортал Комбат

1oR3PHNaqXdGb7BLJCJz--1--9gtiu.webp

...

 

БАНАНОВИТЕ ОСТРОВИ

8503873-OPRGPDLU-7.jpg

...Вечер. Хачико стои сам на хълма, дълбоко замислен, нищо необичайно. Изведнъж на близкия бряг акустира голям кораб съз знамето на БВЦ и Модераторски символи по платната. Любопитството на робите надделя и макар от разстояние, се струпаха големи тълпи зяпачи които искат да разберат какво ще се случи?
От кораба слезе голяма свита, с гардове, обикновени патриции, курви, търговци, шутове и най-накрая обикновени потребители от свитата. Те в редица се насочиха към хълма на Хачико. Отпред излезе Бог-модератора ЕНЕМИ и той заповяда на антуража си да ги оставят насаме. В този момент на половината запячи сред робите, лайната им настръхнаха. Хачико и ЕНЕМИ остават сами на четири очи след цялата история по между им!

Хачико беше седнал на земята, ЕНЕМИ се наведе и коленичи на един краг пред него, след което му подаде плик с писмо, след което двамата размениха напрегнати погледи за кратко и ЕНЕМИ му каза:
- Финиш дъ стори!

 

Бог-модераторът се изправи, обърна се и се присъедини обратно към свитата си, след което се обърна за кратко и извика:

-          Имаш време да мислиш до утре сутринта.

След което те се отправиха обратно към кораба. Корабът не отплава, остана явно да чака решението на Хачико.

 

На сутринта всички бяха втренчени в хълма на Чико, той слезе бавно, четейки листа от плика който ЕНЕМИ му беше дал, след което погледна към плантациите, погледна към кораба и каза – Ебал съм му майката! - Сложи своя подпис и се качи на кораба, след което отплава за империята заедно с ЕНЕМИ!:wank:

 

След пристигането си обратно на територията ба БВЦ, той беше поздравен от сержанта и получи следното промо:

-          Ти взе правилното решение. Тази игра се играе до края. Сега ще бъдеш корпоративният участник в турнира който организирам и зад теб ще стои най-добрия тренировъчен екип. Докато другите баламурници тренират по скали и чукаци, ти ще имаш на разположение най-модерните фитнеси, екип от математици ще изчислява постиженията ти и ще ти дава препоръки как да се подобриш, медици всеки ден ще те боцкат с най-модерните анаболи и стероиди, преди всяка тренировка ще шмъркаш и ще си като Иван Драго, само че в реалния живот Роки е преебан от един некадърен зет и дори не участва, а при нас още няма бейбифейсове. Така че ти ще получиш своята редемпшън арка, защото подписа този договор и си продаде душата на дявола, тоест на ИКИПА и защото ЕНЕМИ е по-добър буукър от зетя! Сега следва да се потопиш в светлината на славата и да станеш КРАЛ НА АРЕНАТА!

 

Хачико тренира за голямото събитие. Кадри:

 

 

И така стигаме до ТРЕТИТЕ ГЛАДИАТОРСКИ БИТКИ НА БВЦ!

Грандиозно откриване пред многохилядната екзалтирана публика с пиро, след което виа сателит публиката е подгряна с ънплъгд изпълнения на Уаскоп и на 18 процента сиво.

Появяват се трубадури, които дават сигнал за начало!:wank:

 

КОЛИЗЕУМА

11936445233_f1db8152ce_b-1-600x300.jpg

 

 

Полуфинал 1

ХБК ФОРЕВЕР vs. Сиикстах

 

Първи излиза Сиикстах развяващ руското знаме под бурни освкирквания. Малко по-късно и адвокат Лефтеров се появява на АРЕНАТА! Адвоката си поразмести очилата, взирайки се в своя опонент, осъзнавайки че той май всъщност го познава:

-          Сикстах, копеле! Аз съм те представлявал в дела заведени от ИКИПА към теб ве! Помниш ли ме?

-          Ееееее, Лефтерче! Ти ли си бе, папагал сладък!

Двамата опоненти за учудване на тълпата в колизеума, се затичаха един към друг с отворени ръце за прегръдка.

Сиикстах - Ела тука да те гушна, къкчето ми!

 

Тъкмо да се прегърнат двамата хубосници, ХБК почуства как нещо го пробожда в гърба. Сикста беше извадил швейцарски нож от ръкава си и се опитваше да прободе адвоката, но нещо не се получаваше. Вместо на ножката, Сикстах беше отворил отварачката и само побоцкваше силно адвоката без никакъв ефект. Щом се осъзна Лефтеров го отблъсна и превключи отново на режим зъл адвокат:

-          Ах ти, мизернико, толкова пъти съм ти спасявал задника от бан, а ще ми забива нож, така ли? Добре че си тъп и не можеш дори с една швейцарска ножка да оперираш!

След което адвоката взе куфара си и започна да млати с него Сикста по лицето с такава ярост, че втория падна окървавен, изпадайки в кома с тежки травми по главата. Скоро ХБК се осъзна и прекъсна побоя малко преди окончателно да убие своя доскорошен клиент. ХБК Форевър беше обявен за победител!

HBK – Не ми стига, че онази пача ми заби любимата ми отвертка в сърцето, а тоя ще ми забива и нож в гърба, мамицата ви! – това бяха последните думи на триумфиралия адвокат, докато напуска АРЕНАТА в първия полуфинал.

Победител: ХБК Форевер

 

Полуфинал 2

Хачико vs. Инъф

 

Вече опитния Инъф излезе с хладнокръвие и самочувствие на АРЕНАТА, под аплодисменти на част от публиката, която го припозна като ветеран, но и под освирквания от тези, които помнеха как ХУНТАТА го избута до победата, както ФИФА Меси за Златната топка.

Но кармата е кучка. Сега бившия фаворит на ИКИПА щеше да срещне новия им проект – КОРПОРАТИВНИЯ ЧИКО!

finaldrogohachi.jpg

(Чико след тренировъчната програма на ЕНЕМИ)

 

На АРЕНАТА излезе назобания като животно ХАЧИКО, на когото даже очите му светеха в червено от презобване с анаболи! Той си сложи бавно гладиаторския шлем, вдигна огромния меч, който сам сигурно тежеше килограмите на Инъф и с бясна скорост се впусна срещу Инъфката, който само се прекръсти, глътна последна глътка ракия за кураж и прие смирено съдбата си. Две секунди по-късно главата му лежеше отделена от тялото, а Хачико беше вдигнал победоносно меча си, под аплодисментите на потребителите!

 

ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ

ХБК Форевър vs. Хачико

 

Адвокат Лефтеров беше наясно, че шансовете му не са особено добри срещу назобания Чико, поради което се опита с хитруване да изравни везните в тази битка. Той беше подкупил лицата работещи в лагера на Чико да скрият меча му точно преди битката и така Хачо бе принуден да излезе без оръжие. В следващия момент и други поставени лица в публиката се опитваха да разсейват корпоративния Чико като го замяраха с камъни, като ХБК се възползва от създадената възможност за да атакува замахвайки с меч, но Хачико залегна като Нео от матрицата и избегна удара, след което само с един контраудар нанесе тежък нокаут на Левтеров, след който адвоката лежеше и се давеше в собствените си кръв и сополи. Едва събрал сили да отвори очи, все пак адвоката се изправи първо на колене, а след това и на краката си и си избърса лицето. Той гледаше мрачно към своя враг и сякаш искаше да го пита нещо:

ХБК – Хачико, ти беше един от нас, ти беше ЦЕНИН ПУТРИБИТЕЛ! Защо предаде потебителите на БВЦ, защо мина на страната на ИКИПА, защо изостави нашите идеали и цели и загуби вяра че нашата свобода е възможна?

 

Хачико погледна бездушно към ХБК

Чико – Нашата свобода? Лефтеров, нашата свобода е утопия. Светът не може да живее в хаос. Искахме и се борихме за премахване на робството, но истината е че този вакуум рано или късно щеше да бъде запълнен от нова диктатура и от ново робство.

ХБК – Това са някакви заблуди пред съвестта ти. Ти си предател Чико, ПРЕДАТЕЛ! Никой не заслужава да е роб на плантациите!

Хачико – ХБК, ние с теб сме просто хора. Ние не можем да се борим срещу боговете. ЕНЕМИ е Бог-модератор. Единствения ни избор е дали да бъдем върху наковалнята, или да бъдем чукът в техните ръце. Аз избрах да бъда чукът... и сега ще те смажа!

Последва още един тежък удар от страна на десницата на Чико, който окончателно прати ХБК в царството на сенките. Медицински лица нахлуха за да изнесат останките му.

 

Така Корпоративния Хачико, експеримент на учените на БВЦ, екип ръководен от гения Ицо, и тениран лично от Сержанта, смаза цялата конкуренция в този турнир и триумфира, финиширайки историята си на АРЕНАТА успешно!

Лично Бог-модераторът ЕНЕМИ слезе и окичи на главата му лавров венец, докато над тях гърмеше пиро и комфети.

 

Hashiko.jpg

И така Чачико стана КРАЛ НА АРЕНАТА!

 

........

Тази трета гала вечер на Гладиаторските битки се случи и най-успешната не само откъм посещаемост и ППВ покупки, но и откъм значение и попкултурен импакт. В следващите дни стотици запалени фенове на битките обсъждаха мачовете и гладиаторите изправили се в тях, а мнозина дори сами изявиха желание да влязат в тяхната роля. Стигна се до такава мания, че гладиаторските битки придобиха култовия статус на един форумен Боен Клуб и потребителите масово се предизвикваха на АРЕНАТА, когато имаха спорове от какъвто и да е характер. Независимо дали са се скарали заради нечия обида, заради спорт или заради Батман, винаги се стигаше до пожелание да се срещнат и разрешат този спор в ГЛАДИАТОРСКА БИТКА!

 

В ролите:

fullroster.jpg

 

 

Written 

&

Directed by

Quentin

ENEMENTINO

 

Благодаря на всички 3-ма човека които прочетоха тази тема

Очаквайте скоро новини относно бъдещето на франчайза!

:wank::wank::wank:

 

  • Upvote 2
  • Haha 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...