neshev Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Berbatov and Xander Black 2 Quote Link to comment
Xander Black Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Тоя Rampage с тия таг мачове все едно е букнат от Теди Лонг 😱😂 Berbatov 1 Quote Link to comment
gboy Posted December 1, 2023 Share Posted December 1, 2023 Време е Хуук да се заяви като МЕ ЗВЕЗДА, каквато е! Berbatov 1 Quote Link to comment
Xander Black Posted December 2, 2023 Share Posted December 2, 2023 Долу-горе се получи добър Rampage. Малко по интересно от последните. Orange Cassidy, Hook, Danhausen & Trent Beretta vs. Daddy Magic, Cool Hand Ang & Dark Order - добър мач направих. Hook се представи на ниво. Мач без история, но се опитват някаква интрига да вкарват с шапката на Hager. И уж билдват някаква вражда межу Hook и Yuta. Ама много слабо от към истории. Куцат ми тия работи на Кан. Женския мач го скипнах. Скуоша на Don Callis Family също. Bryan Cage & The Workhorsmen vs. Penta El Zero Miedo, Komander & El Hijo Del Vikingo - як мач спретнаха. С яки спотове. Допадна ми. Общо взето що годе добро шоу. Quote Link to comment
Recommended Posts