Jump to content

MAFIA 26 - WORLD CUP (Хайп тема + записване)

baikiro

Recommended Posts

Ето, че дойде време да пробваме една нова и малко по-различна концепция на играта Мафия в БВЦ за да раздвижим малко играта и да видим как ще се получи. Заедно с @neshev ще хоустваме Световното Първенство по Мафия. Постепенно ще разкриваме механиките на сезона и с какво се различава от традиционните сезони на Мафия. Сега само ще разкрия, че ще има групова фаза от където и идва идеята за Световно Първенство като име на сезона. За да може да се осъществи този сезон ни трябват минимум 16 човека. Записвайте се!

Участниците ще бъдат разпределени в 2 групи от по 8 души. Всяка група ще си има отделна тема за дневните фази. Човек от група А няма да има право да пише в темата на група Б и съответно обратното. Дните и нощите в двете групи ще вървят паралелно и всичко ще се развива едновременно. 

Дните ще се развиват по нормалния начин на Мафия сезоните досега. Гражданите ще елиминират един от тях чрез вот. Във всяка група ще има минимум 1 мафиот, но може и повече. Броят на мафиотите няма да се знае предварително. 

След две дневни и две нощни фази ще дойде краят на груповата фаза. В началото на ден 3 ще има обединение и всички заедно вече ще пишат в една тема. 

Това е засега. Очаквайте още ъпдейти! 

Записани играчи засега: 

1. Dudley 

2. Bobotsi 

3. LightOne

4. Farest

5. Jack Bauer

6. kabakov

7. The Invisible

8. The Olimpic Hero

9. Hachiko

10. StoneColdFaN

11. Glam4o

12. hacky

Edited by neshev

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Можеше поне в първия пост да дадеш малко повече инфо за сезона. :D Реално кой човек ще се запише при инфо - ще има групова фаза, трябват ни 16 човека, записвайте се...

Разчита на това, че е БАЩАТА на Мафията във форума, явно.

Иначе на мен ми сподели концепцията и има потенциал, особено за тези, които търсят по-бърза игра, която няма да се проточи две седмици. 

13 minutes ago, MJ23 said:

Можеше поне в първия пост да дадеш малко повече инфо за сезона. :D Реално кой човек ще се запише при инфо - ще има групова фаза, трябват ни 16 човека, записвайте се...

На всеки записан участник ще се дава малко повече инфо! Да имате стимул да се записвате хахаха. 

2 minutes ago, Dudley said:

Аз се записвам със Саудитска Арабия 

От сега си фаворит за спечелването на сезона! 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

0000590303-article2.thumb.jpg.8e626ff103c765051188992759fc9253.jpg

Видяхте ли че докарах България до Световно, а вие не ми вярвахте!?

Бобоци Михайлов избира България! :wank: 🇹🇯 :wank:

И с инфо и без инфо, все тая.

Suuuuuuu!

🇵🇹

"Пред моя зов смъртта не е преграда. И нека този, който ме надуе за слава да не мисли, а само за спасение."- Рогът на Валийр

- efed.jpg.ba5d419d86c3333dd5bbbb23c3ce5b45.jpgДа живеят бъговете!

On 12/1/2023 at 7:09 PM, neshev said:

Разчита на това, че е БАЩАТА на Мафията във форума, явно.

Ментето на мафията.

Just now, hacky said:

Ментето на мафията.

Вместо да се правиш на интересен и да тролиш се пускай.

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Записвам се, за да се съберем хора по-скоро за да може на 22 да започне КОЛЕДНИЯ СЕЗОН!!

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

The Invisible

Ако ви трябват играчи и приемате новобранци бих искал да се запиша. :) Декември ми е свободен месец и мога да чета, пиша и участвам всеки ден. Изчел съм няколко предишни сезона, знам за играта в живия живот и знам какво се очаква. 

32 minutes ago, The Invisible said:

Ако ви трябват играчи и приемате новобранци бих искал да се запиша. :) Декември ми е свободен месец и мога да чета, пиша и участвам всеки ден. Изчел съм няколко предишни сезона, знам за играта в живия живот и знам какво се очаква. 

Това е много хубаво и с радост приветстваме новите играчи. Проблемът е че с това темпо с което се записват хора ще се играе май другия декември. :D

• Upvote 1

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

The Olimpic Hero

@neshev ме накара да подкрепя Мафия и да се запиша, макар и да не ми се играе точно веднага, но хайде пък, може да се надъхам. А и не съм като курвичката @baikiro. Киро, курво, като търсехме хора за ALL-Stars сезона на @Socki, който няма да се състои, ти какво ми каза, помниш ли. Че си приключил с Мафия, не си искал да играеш в BWC, и останалите ти тролни. Така, че си кавал и курвичка!

2 minutes ago, The Olimpic Hero said:

@neshev ме накара да подкрепя Мафия и да се запиша, макар и да не ми се играе точно веднага, но хайде пък, може да се надъхам. А и не съм като курвичката @baikiro. Киро, курво, като търсехме хора за ALL-Stars сезона на @Socki, който няма да се състои, ти какво ми каза, помниш ли. Че си приключил с Мафия, не си искал да играеш в BWC, и останалите ти тролни. Така, че си кавал и курвичка!

1. Видяло се е че няма да се играе веднага, защото се съмнявам да съберем хората в скоро време.

2. Нищо не се е променило. Аз като играч няма да играя отново. 

3. Опитваме се да направим нещо ново заради това, че явно играта в нормалния си формат е омръзнала на повечето хора. Но като типични българи дай да серем и да не даваме шансове на нещо ново. Още помня как за първия сезон се дърпаше и гледаше негативно на цялата Мафия и чак след като видя какво представлява се записа за Сезон 2. 

4. Няма никакви тролни. Просто изпитвам носталгия към Мафията и затова реших да пробвам нещо ново. Чувствата ми към Хунтата са си все същите. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

Киренце, защо така саботираш форумната игра?

Иначе вече се събраха хора за едната група. Чакаме още 8 човека. Спестете ни унижението да ви се молим като путки, а се записвайте. :) 

Записвайте се за сезона! Отдавна съм признал байкиро освен за бащата на мафия в бвц, също така за най-добрия водещ в чиито сезон съм участвал. А и винаги гимиците и разчупените правила добавят стойност към играта, особено както е в бвц, играем едни и същи хора всички сезони, това е единствения начин да се поддържа някаква тръпка и да се разнообрази. 

Ако бях убеден, че ще мога да влизам през всички дневни фази, може би и аз щях да изляза от retirement, но за съжаление едва ли ще мога дори да влизам в бвц всеки ден скоро, не ми остава нищо освен да рекламирам сезона. Освен това се е записал вече Олимпик, а какво по-забавно за Коледа от това да го разкриете като менте за пореден път? :wank: 

Преди 18 декември няма как да участвам. Ако сезончето започне след това, бройте ме и мен. 

Кирчо ме направи на кайма, не ме остави намира, докато не пропиша в тая тема. 000000,02 секунди, след като съм влязал у форума, той ме засича кат скенер на Летище София и ми вика "влизай".

Хубаво, тъй да е. Тъкмо ВРАЧ ОЛИМПИК се е метнал, отдавна имам нагон да го разкрия.

Edited by StoneColdFaN
  • Like 1
  • Haha 1

Не е много трудно да играете. Дори да имаш по едно мнение там за статисиката, стига.

Никога не забравяйте какво е чуството (поне при мен), да надъхаш първи ден да елиминираш мафиот Radox.

• Thanks 1
  • Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...