Jump to content

До колко време утайката Пънк ще започне да хленчи като малко путе и ще си бие шута от WWE?


HeaDMaKeR™

Попитахме 100 хора  

50 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Темата е ясна:

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

 

John Green, Looking For Alaska

Link to comment

Очаквам да просъществува това партньорство.

 

Първо, че съблекалнята на WWE е много по-професионална и организирана. Има ясна структура и шеф, който останалите уважават и следват. Всичко е по сценарий и няма да има опасност някой да го храни, без това да е съгласувано с него. Няма го извращението, активни кечисти да заемат ръководни позиции. WWE е една добре смазана машина в това отношение.

 

По-важната причина е, че това е последният шанс на Пънк да направи сериозни пари от кеч и да си бетонира старините. Позицията му е такава, че ако и тук се разпърдят нещата, няма кой да му плаща големи пари. Според мен Пънк го осъзнава това и ще прави нужните компромиси.

 

И третият момент е, че просто Пънк ще иска да покаже, че за случилото се в AEW не е виновен той, а е бил подстрекаван.

 

Тъй че очаквам Пънк са си изкара договора, без драма. Надеждите са, че някъде по пътя ще си надъха отново, защото сега ми изглежда прекалено скован.

Link to comment

Пънк ще покаже, че не задник в случая и ще прави това което прави най-добре, чакахме този момент 10 години, да не мислите, че сега ще се издъни, когато Си Ем Пънк беше в компанията и я представляваше е правил всичко, каквото му се каже , дори да не е бил доволен от ръководството, сега това е чисто ново управление  и Пънк ще се постарае да помогне на компанията, да затвърди че наистина е велик!

 • Wank 1
Link to comment
The Olimpic Hero

Няма да хленчи този път. Идва да е професионалист, да направи пари и да си изчисти името. В един момент че обърне heel и по история ще е дразнител, което е перфектно за него. 

 • Upvote 3

               

Link to comment
1 hour ago, The Olimpic Hero said:

Утайка се пише, а не "отайка". Поправям ти заглавието.

 

Ако не бяхте изгониЛИ Радокс и Парцалесте, нямаше да ти направи впечатление :) .

 

По темата:

 

Пънк ще се задържи няколко години. Никакъв шанс този път да се изложи.

 • Upvote 2
Link to comment

Договора на Пънк сто проценат от страна на WWE е супер железен, за да се застраховат от всякакви поведения, които може да се случат в гимнастическия салон на AEW, то тук няма как.
Пънк ще е лоялен, не му остава много време активна кеч кариера и трябва да натрупа кинти. :)

 • Upvote 1
Link to comment

5-8 месеца ми е смелата прогноза. Ще изкара до след Мания, дано не му дадат Ръмбъла. Където е текло,пак ще тече. Рано или късно ще ще скара ако не със Зетя, то с някой от лакеите му.

 • Upvote 3

3kuoda.gif

Link to comment
Rise of Thunder

CM Pussy отдавна се е доказал като измекяр и отрепка като човек. В момента, в който загуби на 2-3 PPV-та, ще ревне, че WWE го пренебрегвали. Тоест ще се обяснява кат путка. Да го духа тоя шизофреник. 

Link to comment

Ако чистачът на Мелцер е прав и имаме клаузи за поведение, ще е към края на договора му. Естествено, някакви търкания ще си вървят преждевременно, но очаквам Пънкаря да преглъща спермата, ако наистина осъзнава, че ще му се отрази на банковата сметка.:wank: Неминуемо вече като е наясно, че му изтича договора, ще почнат курвенските номера, то просто няма как. Веднъж курва, цял живот курва.:wank:

Link to comment
Todor Atanasov

Още не знаем какви програми са му приготвили. Ако му дадат ръмбъла и да победи Rollins в главния мач на Нощ 1 на Манията не вярвам да е недоволен. Другият вариант, който срещам на няколко места вече е мач с Ледения. Но Остин изобщо намекнал ли е някъде да се върне за още един мач или са само спекулации. Аз лично щях да се изкефя много на една среща между тях преди 10 години. Сега не знам дали не са прекалено ръждясали. Но Austin се представи добре срещу Owens, така че могат и да направят нещо добро. Ако имат възможност нека го осъществят този dream мач, мен лично ме е яд че към 2009,2010,2011 не успяхме да видим Сина срещу Хоган.

Link to comment

Гласувах за 8-12 месеца, въпреки че ми се иска да е по-рано. Но очаквам да има добри програми до/за Мания, за да изцоцкат каквото могат от него докато могат, и едва ли ще е недоволен от нещо. По-скоро ако го направят jobber на мейн евентърите (първо) и мидкардърите (впоследствие) след Мания очаквам да почне да се изявява в съблекалнята и някъде да стъпи накриво.

Link to comment

Много зависи. Ако е осъзнал, че е един класически неможач и боклук, който не става за абсолютно нищо - провал в комиксите, бит и употребен в ЮФС, та ако е осъзнал това и джоби като кучка и е доволен, прибирайки чека... В противен случай очаквам до към лятото да изтърпи.

 • Upvote 2
Link to comment
The Olimpic Hero
5 minutes ago, Jack Bauer said:

Чакаме дебюта на Мики Гал!

 

Напълно в стила на WWE е да го наемат, за да джоби на Пънк. Спомняте ли си Кейн Веласкес.

               

Link to comment

^ Най-голямата жалкарщина в историята. В истински мач Веласкез преби Брок, но в скриптиран го накараха да падне :laugh: . Леснар, ако имаше някаква останала чест, трябваше да откаже, ама то каква чест да търсиш у хора, продали се на WWE и Винс/Трипси. 

 • Upvote 4

 

Link to comment

Има доста дрийм мачове, който трябва да видим - CM Punk vs Roman Reigns, CM Punk vs Seth Rollins, CM Punk vs Stone Cold, CM Punk vs Drew McIntyre

 

и моя фаворит:

stmr8if.png

който много искам да се проведе в Саудитска Арабия!

Link to comment
Todor Atanasov

^Принизяват? Щото Owens беше по-голям опонент ли?

Около WM 29 Punk vs. Austin беше доста голям дрийм мач. Пък и в последните 15 години винаги съм искал да видя Ледения срещу точно трима човека - Cena, Orton и Punk.

 • Upvote 1
Link to comment

Причината Ледения да имаше мач точно с KO e, че вторият е един от най-добрите кечисти in-ring и може да изнесе читав мач с много реакция дори от тотално потрошен човек като Остин. И по-важното - без да го дотроши до живот. И човекът си се справи перфектно. 

 • Upvote 6

 

Link to comment
Just now, Xander Black said:

Прав си. Обаче Пънк не съм сигурен, че може да изнесе читав мач.

 

Относително. Може, вече дали ще си даде зор е друг въпрос. Работи му се с хора, които са добри на ринга, а не да се раздава на макс.

 

Тялото му е потрошено и до "мечтаният" Main Event на Мания едва ли ще стигне.

 • Upvote 3
Link to comment

@Hachiko, нов си още и не си гледа много кеч, личи си. Като прекараш малко време във форума, ще ти се отдаде тая възможност.

---

Пънк вече не го бива на ринга. Казвам го като човек, който го гледа от ROH още. Той беше един от най-добрите в това отношение - изнасяше много добри мачове и като психология и като движения. Видя се в AEW, че вече не може да понесе някакви кой знае какви бъмпове, нито самият той да прави кой знае какво като движения. Разчита повече на добър сторителинг и разни похвати от време оно, които си ги ползват всички олд скуул кечисти, за да правят мачовете си интересни. Но като цяло вече не може да направи нищо запомнящо се на ринга.

Това не е причина да не участва в големи мачове, но със сигурности интересното около него са разните сегменти, промота и прочее, а не това, което ще направи между въжетата. И честно казано не го виждам срещу Роман Рейнс какво ще прави ,при все че самата им физика на двамата предполага Рейнс да го мята насам-натам като парцал. Виж, със Сет Ролинс е друго. Сет е феноменален на ринга и съм сигурен, че ще изнесе с Пънк прилично мачле, ако не и повече. Мисля, че това е и една от причините да го сложат срещу него в началото. 

 

Link to comment
8 minutes ago, gboy said:


Пънк вече не го бива на ринга. Казвам го като човек, който го гледа от ROH още

 

Не е истина, и аз гледам ROH:

 

 

 • Upvote 1
Link to comment
 • 3 weeks later...

Как силно се преиначават няколко шамара, които едни джабронита са отнесли, понеже са били големи МЪЖЕ и всеки се връзва на неща от изкукалия Мелцер без да се чуе ответната страна - в случая Пънк, на който явно така или иначе му е през к*ра за AEW и техните последователи. Пичът определено си се забавлява и изживява всеки момент в момента - дори и да не е активен кечист пак може да допринесе много за WWE и самите те го знаят - дали ще е коментатор, агент или дори сценарист - показал е, че тези неща ги умее и няма смисъл да си вкарва автогол със скандали, а и честно казано не виждам някой от roster-a на WWE, който е разглезен пикльо като Бъксовете и онова другото пишлеме. Пънк е шибана легенда и се надявам да остане колкото се може по-дълго. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...