Jump to content

UFC on ESPN "Dariush vs. Tsarukyan" - 2 декември 2023


Recommended Posts

Надявам се Мишето да спечели, ама предвиждам да загуби и да се пенсионира окончателно

Jack Bauer- CTU World Heavyweight Champion!

Link to comment

Определено достави картата.

 

Тсарукян вкара доста мазна комбинация на Дариуш, на който май тежки striker-и са му криптонит. Не, че Тсарукян е някакъв отявлен striker, но комбинацията наистина беше качествена. Пичът тепърва ще се развива и очаквам в даден момент да е претендент, а защо не и шампион в дивизията. Все пак дебютира с малко предизвестие и даде стабилен отбор на Махачев, тъй че реваншът би бил интересен. Сега може би ще му дадат битка с Поайе, съмнявам се Гейчи да е навит, но кой знае. За Дариуш са кофти нещата с тези две поредни загуби, но така е в UFC, беше набрал супер инерция, но така и не дочака шанс за титлата.

 

Джейлин Търнър срещу Боби Грийн беше тотална издънка от страна на реферите. Грийн беше проснат по корем, едва се движи, но реферът го остави едно 30 секунди да поема балтии в главата. Доста дроп и вероятно му съкрати кариерата допълнително вече изтичащата кариера. Но все пак стабилна победа за Търнър, който отново се бетонира като топ 15 боец и би трябвало да получи още шансове да влезе твърдо в десятката.

 

Фиги доста добре се вписва в bantamweight дивизията. Роб Фонт е качествена победа отвсякъде и дава доста сериозни заявки. Мисля, че доминира битката и се би доста калкулирано. Да го пускат на Ян и да става мазалото.

 

Мишлето срещу Холи Холм е естествено продължение на кариерите и на двете. Даже таймингът би съвпаднал добре с UFC 300.

 

В прелимките имахме цели два нокаута след сламове. То е рядкост да видиш един, камоли два в едно шоу. Като излизат на път, а не са в тъпия Apex, нещата се получават доста по-добре. 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...