Jump to content

AEW Dynamite - 29 ноември 2023

neshev

Recommended Posts

За разлика от Рампейдж и Колижън, които ги местят като чеп из крачоли, Рампейдж последния месец е със супер стабилни рейтинги - под 800 хилки не са паднали. Ще е интересно колко ще направи тоя път. 

Като цяло регитингите не мърдат особено на кеч шоутата за тая година. Има някакви известни спадове на Дайнамайт и Смака, които са лесно обясними, и това е. Което само доказва теорята, че има един "басейн" с хардкор фенове и това е. 

Единствено не знам защо го бутат тоя маниак Крисчън Кейдж, при все че пичът за последно ставаше за нещо в TNA. Тотално безинтересен като образ, на ринга е ясно, че никога не е ставал за нищо. Аре да го скуошва там Дарби Алън и да спрат да му дават ефирно време най-накрая, че ми писнА да мъчи микрофона.

The Olimpic Hero
14 minutes ago, gboy said:

Единствено не знам защо го бутат тоя маниак Крисчън Кейдж, при все че пичът за последно ставаше за нещо в TNA. Тотално безинтересен като образ, на ринга е ясно, че никога не е ставал за нищо. Аре да го скуошва там Дарби Алън и да спрат да му дават ефирно време най-накрая, че ми писнА да мъчи микрофона.

Ей, Трол! Спри се. Не си интересен. Гимик=0/10 Харизма=0/10, Чувство за хумор= минус(-5)10! (Като отрицателните звезди на Мелцер). Толкова са ти несмешни смешките, че не заслужаваш и 0/10 за тях. :(

Трябва ти спешно ребрандиране и смяна на гимика.

Олимпик, ако разбираше грам от кеч ... даже милиграм ... нямаше да преебеш целия форум да залага на миналата мания на Коуди, при все, че и на малките деца беше ясно, че ще бъде бит, ебан и направен за посмешище. Аз не съм виновен, че ти от кеч изобщо не отбираш. По-добре ми чети мненията и понаучи нещо, барем да не се излагаш тука с прогнози като "Коуди е следващия шампион, давам ви хляб в ръцете". Аз, за разлика от тебе, знам кое е добро и кое е лошо в кеча и как трябва да бъдат нещата!

За тия маняци дето се чудят в каква връзка го казва това. Излезе информация, че Bryan е водил комитетът, който е решавал съдбата на Punk в AEW. И това го е казал на съблекалнята, когато им е съобщил, че Пънкича е аут. 

The Olimpic Hero

CM Punk ще си избърше сълзите с пачките от WWE, а вярвам, че ще спечели и най-големия хонорар през живота си на Кран Жул 2024, където ще направи щастливи хилядите арабски деца, които за първи път ще имат честта на живо да видят своя идол.

37 minutes ago, The Olimpic Hero said:

CM Punk ще си избърше сълзите с пачките от WWE, а вярвам, че ще спечели и най-големия хонорар през живота си на Кран Жул 2024, където ще направи щастливи хилядите арабски деца, които за първи път ще имат честта на живо да видят своя идол.

Прав си за много неща в този пост, но истинският идол на арабските деца е само един и всички знаем кой е той. Иначе нямам търпение за шоуто. Кога ще е точно? 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Браян направо е направил услуга на Пънк.А относно завръщането в WWE,четох че TNA са били готови развържат кесията и са били на косъм от подписване с Пънк,но щом WWE се намесили всичко приключило.Очакваше се новите собственици на WWE да си го приберат все пак Пънк е в доста добри отношения с тях още от времето когато беше в UFC.

Spoiler

1683447209_6970533.gif

1 hour ago, The Olimpic Hero said:

Арабите нали не разрешаваха на жените да се кечат на тия шоута там? :blink:

-----

1 hour ago, neshev said:

Излезе информация, че Bryan е водил комитетът, който е решавал съдбата на Punk в AEW. 

TITANиел Браян е човек на честта и естествено, че разни путьовци, дето ходят да се дръвчат на тоя ши на оня, ще ги изхвърли като мръсни котета 😎. Все пак той е голямото куче на AEW, а и на кеча въобще. 

3 hours ago, neshev said:

За тия маняци дето се чудят в каква връзка го казва това. Излезе информация, че Bryan е водил комитетът, който е решавал съдбата на Punk в AEW. И това го е казал на съблекалнята, когато им е съобщил, че Пънкича е аут. 

А навремето си спомням как малоумниците как бяха зад Браян и WWE едва ли не бяха принудени да го overpush-нат и след това последва най-голямото падение в историята на WWE от кечист. По принцип за него се смяташе, че е добряк и народен човек, но се оказа абсолютен боклук и егоманиак. До него се доближава единствено Амброуз по лицемерие.

Супер Dynamite. Страхотни мачове се получиха от  Golden League. Всички се раздадоха на макс.Добър коментар от Danielson.  Яки промото от MJF и Christian Cage. Adam Copeland ме кефи повече отколкото последния му рън в WWE.

Само да кажа,че ако не беше пайп бомбата, ако не беше и това че Пънк си тръгна и е говорил с шефовете да направят нещо с Даниел Браян и да му дадат момента, той нямаше да е в мейн евента на Кечмания, Даниел Браян или Браян  Даниелсън е неблагодарник!

7 minutes ago, hero28 said:

Само да кажа,че ако не беше пайп бомбата, ако не беше и това че Пънк си тръгна и е говорил с шефовете да направят нещо с Даниел Браян и да му дадат момента, той нямаше да е в мейн евента на Кечмания, Даниел Браян или Браян  Даниелсън е неблагодарник!

На кой му пука кой какъв е . Важното е да има яко кеч!

Някой може ли да ми даде над 3 минутно промо на MJF в което не споменава WWE? Ясно е, че се натиска да направи някакво впечатление на Хънтър, но на пича тавана му е AEW. Даже в CZW беше обикновен mid carder, който джобеше на Joey Janela и беше кучката на Penelope Ford. 

The Olimpic Hero

Крисчън е най-добрият образ за годината и най-добър хийл. Под това се подписвам. Отново страхотен сегмент с Острието, който бе изнесен на 90% от Крисчън Кейдж, макар че репликата, която накрая Острието върна на Крисчън си беше перфектен завършек на сегмента:"Go fuck yourself".

Това промо на MJF наистина беше абсурдно. Samoa Joe не е бил шампион в WWE, защото не му били дали шансове. Което не отговаря на истината, защото Joe няколко пъти е бил в мачове за титлата. Импликацията е, че Joe не е бил шампион, защото WWE така са решили. Демек просто сере на kayfabe и всичко, само за да нахрани WWE. 

За мен MJF е крайно надценен. Момчето има уменията на микрофона, но залита в грешни посоки и явно няма кой да му каже кога и къде има място за наредби по конкуренцията. 

Нешка, вие да не сте рода с  Джимбо Корнет? 

В подкаста си тоя пич за четири години не каза ЕДНА добра дума за AEW - каквото и да направят всичко е дъно, всичко е ужас, по-зле не е било в кеча. Дори като рейтингите са високи и се тръшка как не било възможно и как не можело да повярва :laugh: 

Не, че и аз не го слушам, щото е забавен, ама си личи, че е твърде, твърде нагласено. 

----

Иначе троленето в нета все повече започва да си казва думата и гледам, че все повече фенове започнаха да се обръщат срещу AEW и то точно за нещата, за които до оня ден ги възхваляваха. Общо взето само се потвърждава, че кеч феновете искат "нещо друго". Каквото и да им предложиш, те винаги са недоволни. Едно време плюеха WWE защо нямат хубави кеч мачове на седмичните шоута - сега плюят AEW що пък правели 5 звезди мачове на седмични шоута. Плюеха по WWE защо парт таймърите обират спота на големите турнири, сега AEW са криви, че си дават път на собствените звезди. Винс беше лош, че се държал като диктатор с ростъра си и не им давал възможност за изява, сега Тони Кан е виновен, че се държал прекалено меко с кечистите. WWE бяха хулени, че не признавали други федерации и се правели, че не съществуват, сега AEW кво ми викат някакви жълтури ... 

Всичсо в кеча е hot два - три месеца, после някой почва да го плюе и феновете се обръщат. Понякога си мисля, че Винс е прав, като грам не го ебе за смарковете и мнението им. Ей го и аз дойдох на @baikiro-вото. :( 

Феновете трябва да са доволни, че в момента има толкова много кеч. Можеш да си избереш какво да гледаш. За всеки вкус има по нещо. Ама те предпочитат да се оплакват и да мрънкат. Като не ти се гледа AEW гледай WWE, гледай TNA/IMPACT, MLW, NWA, NJPW или каквото си искаш. Не разбирам защо трябва да се плюе по която и да е компания. 

@Xander Black , псилютну! Никога не съм разбирал идеята да си фен на някоя компания, все едно е футболен отбор. Като правят нещо, което ти е интересно - супер, какво значение има коя компания са. Едно време много ме кефеше продукта на TNA и не пропусках шоЛ, сега не ме кефи - не гледам. Ако пак стане нещо, което харесвам, пак ще го гледам с удоволствие. Същото се отнася и за WWE - абсолютна боза ми е в момента, но щом направят нещо интересно - гледам го с кеф. Едно време примерно си гледах nXt с кеф, като бяха инди ориентирани (щото просто аз такъв кеч харесвам). 

----

Иначе срещу AEW има някаква брутална трол кампания и ще е интересно дали ще се окаже, че е наистина целенасочена както твърди Тони Кан или просто си мрънкЯт феновете. Допреди няколко години ми се струваше конспирация всичко това с трол фабриките, но все повече се оказват верни тия неща. Дори HBO признаха, че си има добствена трол армия и са ги пускали срещу критици на шоутата им. :huh: В политиката отдавна вече се разбра, даже и на локално ниво. Така че няма да ме изненада вече нищо, еле пък като какъв е темперамента в кеч средите и кви номера си погаждат от време оно. 

Корни е голям фен на MJF, тъй че няма как. :D Пичът е талантлив, но като face не става и често залита в грешна посока. В AEW не прави разликата, напротив, царуването му е доста посредствено като бизнес.

За трол фабрики не знам, недоволство има. То в самото AEW има разцепление, камоли сред феновете. Твърдите фенове на AEW не са доволни от по-ентъртейнмънт неща като историята с Toni Storm, Дявола, Ric Flair, който пак се е изцепил преди дни, и прочие. 

AEW имаха своя шанс да се възползват от стагнацията, налегнала WWE, но извадиха кофти късмет, че Вини се отдръпна, а Хънтър има много по-добро реноме. И вече провалите на AEW, и вътрешното разединение в компанията, са ясно документирани.

Има я теорията, че хората не търсят алтернатива, а търсят по-добро WWE. Сега, като го получават, AEW отпада. Има резон в това, но донякъде. За мен винаги има място за втора голяма компания, просто продуктът на AEW е крайно нишов и Тонката не може да прави конкурентен продукт.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...