Jump to content

WWE RAW - 27 ноември 2023


neshev

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Очертава се огромно шоу! Радвайте се, момчета, изгубеният втори блуден син CM Punk се завърна у дома си (първият блуден син беше Коди). Помъдрял и осъзнал прегрешенията си от миналото, също като Коди. Злата и нечестива AEW къща бе победена и вече CM Punk и Cody Rhodes стоят до топлото огнище в бащината къща! А сега баща вече е добрият и също помъдрял Трите Хикса, а не лошият и проклет дядо от миналото Винс. Така че, нека всенародните празници започнат сега!

               

Link to comment

Очаквам Пънк да направи 20 минутно промо.

 

Залата да се срути от силните чантове „CM Punk“, „CM Punk“, „CM Punk“...

 

Да бъде прекъснат от Джъджмъните и после Пънк ще ги закопае вербално. Ще бъде много яко ако Доминиканската република напомни за този болезнен сегмент от детството си: 

 

 

Което да доведе до мач между двамата за вечерта. 

 

Ако ще имат вражда с Ролинс, Ролинс задължително трябва да търне, защото като фейс е скучен, а като хийл доставя. Ще е интересна динамиката между двамата. Макар че аз си имам своите съмнения, че поведението на Ролинс не е работа (work), а че си има реален хийт от страна на Сетката. За това не е сигурно, че ще пуснат Пънк веднага в мач за Титлата в Тежка Категория. 

 • Upvote 1
Link to comment

Путкаря ще реве ли като путка, че иска айс крийм барове и вибратори с вмирисания му лик, или ще го играе блудния завърнал се син? 😂😂

 • Upvote 2
 • Facepalm 1
Link to comment

Тотално непознаване на аудиторията. Няма да дадеш на завърналата се суперзвезда R-Truth да направи едно промо и да надъха публиката на МАХ :wank:, а промотираш някакви насраняци, за които никой не го ебе от десет години :laugh:

 

Link to comment

Това ще e втория най чакан RAW след АfterMania за годината. Mисля и аз да го гледам live. Не помня от кога съм нямал търпение да видя така шоу. Така трябва и да бъде. Само промото на Пънк да не е нещо такова като в АЕW. :D

 

406149899_746646144169684_174106519390612673_n.jpg

Edited by Devil
Link to comment

Очаквам АРХИТЕКТА да излезе и да го пречука тоя Chicago Magnet за лайна! Така искам да му потроши канчето че да го върне чак у 2005-та в ROH, да мяза отново на гнусен наркоман неял от 6 дена, когато е напуснал по негови думи професионалния кеч! После пак да реве на некой насран подкаст при некой приятел който ще го съди след време колко зле са се държали с него, тва заслужаваш майка ти деба! 300 потни негъра да го сложат на жена ти докато Архитекта ти го слага в устенцата!

 

2014 I left sports entertainment, 2023 I come back to get anal penetration щот съм продажна курва за правилната сума ;(

spacer.png

Edited by Sashundera

cody-rhodes-on-wrestlemania-40-main-even

 

Link to comment

Мисля че сега е момента да върнат Ryback за една яка вражда с CM Punk. За да може след това Ryback да се пенсионира спокойно.🤣😂

 • Upvote 2
 • Haha 1
Link to comment

Първата вражда на Пънк ще е с Свещенника. Ще се изгаври с него и ще му вземе тъпото куфарче и ще го кешира върху Сет Путката😂

Първо от мен сте го чули.

Link to comment

Миналата година Райбак псуваше дядо Вини и майка му в постове в Туитър, хайде малко по-сериозно. Пънк до там не стигна.

 

Ако Райбак го върнат след тия му действия, трябва да вкарат убиеца Крис Беноа в HOF. Смисъл, за какво ми говорите изобщо?

 • LMFAO 1
 • Confused 1
Link to comment

Уникално 20 минутно промо, настръхнах!!! В никакъв случай не беше 5 минути жалване като путка - вкъщи съм, не трябваше да напускам, принадлежа на WWE 😂😂😂 Още ли сте превъзбудени от торбата с говна и 20 минутите епични промота? 😂😂 Иначе харесва ми, че ще го градят около "Best in the world", дано го пушнат леко, преди Вожда да го изнасили, както Леснър - Сина, преди да бъде забит в мидкарда за вражди с Миз.

Edited by MJ23
Link to comment

Ама то всеки, който се върне, приказва едни и същи лаври - тук съм заради вас, най-накрая съм вкъщи и други глупости. Все едно Острието и Коуди не са ги приказвали подобни.

 • Upvote 3
Link to comment
2 minutes ago, StoneColdFaN said:

Ама то всеки, който се върне, приказва едни и същи лаври - тук съм заради вас, най-накрая съм вкъщи и други глупости. Все едно Острието и Коуди не са ги приказвали подобни.

СМ Пънк не е всеки!!! Той е машина за 20 минутни уникални промота!!!

Link to comment

Може на някои хора промото на Пънк да звучи корни или както искате да се изразите, но той го каза чеувсатва се у дома, управлението е друго, след глупостите които станаха в другата компания, смятам че е осъзнал доста неща наистина доста неща, та той има толкова много наследство в wwe, и този момент настъпи!

Така че за мен наистина СМ Пънк се върна у дома!

Страхотен рау, нямаше такава емоция, публиакта беше леко скучничка защо ли се чудя, но пак шоуто беше все с друго чувство, но факта че дадоха на Пънк само 5 минути ме дрзни!

О И Ейприл май скоро ще я видим у дома също :)

F_1o2LKXMAAU7bv.jpg

Edited by hero28
 • Upvote 2
Link to comment
The Olimpic Hero

Хахаххахахахахахахахахахахахахахаха. Аз казах ли ви!? Разбира ли ги Олимпик нещата? Каза ли ви, че Пънк ще каже, че се е прибрал у дома и се чувства супер щастлив от всичко това!? Култово промо на CM Punk от курвенска гледна точка. Звучеше почти като John Cena. "Обичам ви, липсвахте ми". Евала, признавам го. Човекът е шибан гений, който идва надъхан за да си осигури старините и да си напълни джобовете с милиони, и този път ще играе по правилата. Ще го видим и на шоуто и при арабите, сигурно е вече след това промо. Култово, култово промо на CM Punk. :D

 

И вече другият вариант е това промо умишлено да е било направено по този начин, за да подготви евентуален heel/tweener turn на CM Punk. Защото това наистина не звучеше като истинския CM Punk. Или поне не до финалните му думи, когато вече му пуснаха музиката: "Аз не съм тук, за да правя приятели, аз съм тук, за да правя пари". Тези финални думи вече може би наистина загатват, че цялото това промо може да е част от някакъв сторилайн, при който в началото CM Punk ще се прави на луд и ще го играе все едно вече е доброто момче, което обича феновете и се радва, че е у дома.

 

Останалото от шоуто. Randy Orton изглежда адски надъхан, видимо се радваше, че се е завърнал. Човекът е в топ, топ форма. Промото му беше добро и яко изкефи при заигравката си с Риа Рипли, когато ѝ каза, че Mami може да е била тук, но Daddy вече се е завърнал.

 

Cody ще враждува с Nakamura. Не съм фен на това, но все пак остават два месежца до Royal Rumble, вероятно му трябва някаква програма дотогава.

 

Drew Mclntyre наби доста силна глава на Seth Rollins та чак разкървави собствената си глава и това всъщност подобри качеството на сегмента. Не знам, heel Drew Mclntyre до къде може да я докара. Идеята е, че Roman Reigns е почти вечен шампион, а много хора чакат да му вземат титлата, които са бейбифейсове. Колкото до Rollins, по-скоро CM Punk би му взел титлата, така че Drew, колкото и добър да е, и обърнал heel, пак мисля, че скоро няма да дойде неговият ред. Дали може да бъде heel номер 2 в компанията след Roman Reigns. Не е невъзможно, но пък имаш и Gunther, Judgment Day получават традиционно много време, та не знам, времето ще покаже за Drew, а и изобщо дали ще остане в компанията.

 • Upvote 11

               

Link to comment

В момента Ренди е единственият който би стоял добре като човек детронирал Рейнс. Да ме извиняват феновете на Коуди. Момчето си е супер като фейс на компанията, но до Ортън изглежда като мидкардър. :D Даже в тази си форма е много възможно Ортън да изглежда по масивен от Роман. Би било интересно да ги видя един до друг.


На мен доста ми допадна това че показаха реакциите на кеч стриймърите. Аз следя реакциите на по известните от тях и те се насраха от кеф. Повечето бяха изумени, че WWE знаят за тях. :D 

Edited by Ponetron
Link to comment

Промото на Пънк щеше да е епично, ако беше казал, че не му се занимава с богаташки синчета, а иска да си има работа с хора, които са си прокарали пътя до върха, защото са ебали правилните щерки! 😎 Тия глупости тип "аз тука зарад феновете, а-у, вкъщи си съ чувствъм, поздрави от жената ..." ай, моля ти се. 

 

Публиката се изкефи жестоко на появата на R-Truth, както и очаквах. 🙌

 

Link to comment

Доста слабо промо и кратка поява на СМ Пънк, но може би такава е идеята за slow burn история и евентуален търн.

Човека си е типичен хилав хийл от много време насам, best in the world идеята важеше само 3-4 месеца през 2011та и от това, което съм гледал в AEW, то доста е деградирал откъм кеч умения.Ама даже и в силния му период си беше едно ниво под ХБК,Джерико,Браян и Стайлс.

Та, освен като хийл с промота и бавни мачове, които да печели с измами, не мисля, че става за фейс.

 • Upvote 2

9MLnN5Y.gif

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
 • Create New...