neshev Posted November 17 Share Posted November 17 The-Resident-Ev!L, Xander Black, Momchil and 1 other 4 Quote Link to comment
Xander Black Posted November 18 Share Posted November 18 Не лош SmackDown. Естествено най интересното беше около LA Knight и The Bloodline. Друго всичко го скипнах. Quote LET ME TALK TO YA! YEAH! Link to comment
Devil Posted November 18 Share Posted November 18 (edited) Най-интересното беше за мен сегмента със Сантош. Smaск-а губи, че няма действащи шампиони. Нито Undisputed, нито US.. Eдна Iyo Sky ти е шампиона. Edited November 18 by Devil Razor-Ramon 1 Quote Link to comment
neshev Posted November 18 Author Share Posted November 18 Още миналата седмица излезе информация, че ще е Becky. Като звездна мощ е добре, но се надявах, че вече е приключила с Bayley. Пък и в RAW въртят други програми с нея, тук по-скоро излиза, че я викат да запълни бройката. Иначе доста голям шанс за Shotzi. Толкова внимание не са и отделяли. За мен има интересна визия, танкът е малко пресилен, но като цяло е добре. Santos се вписва силно. Интересно е, че засега се обръща срещу всички латиноси, очаквах поне, че Legado ще се обединят. Все още има време това да се случи. Една от WM враждите спокойно може да бъде Legado срещу Rey, Dragon Lee и Bad Bunny. Dragon Lee срещу Axiom беше интересен мач. Дадоха им да правят неща, които довчера бяха забранени при Vince. Но реално, ако Vince беше още на власт, двамата нямаше да припарят до SmackDown. Solo не е Roman. Разбирам защо hype-ват завръщането му, след като е отсъствал една седмица, но вече не ми пука особено. Историята не успяват да я държат интересна. Просто губят време, докато дойде април. Май ще правят реванш между Roman и LA Knight на Rumble-а. Мислех, че AJ Styles ще е човекът, който ще получи тази възможност, но може би са се отказали от тази идея. Street Profits набират някаква инерция. За мен, Montez трябва да получи solo push в даден момент. Пичът го пропиляват в този отбор. Дори Dawkins може би ще се впише добре като соло кечист. Тегаво шоу. Голяма греда с тези part-time шампиони. Нямаше да е такъв проблем, ако имаха читава ME сцена, но просто нямат достатъчно изградени пичове, които да поддържат интереса. Xander Black, HEIDENREICH and Hawkeye 3 Quote Link to comment
THE ENEMY Posted November 19 Share Posted November 19 Абсолютен криндж са ми японките в Демиджа. Ийо е единствената от тази пасмина, към която имам интерес да гледам в женския МЕ, но вкарвайки Аска и Кайри в стейбъла, реално и направиха лоша услуга, като я обезличиха от една страна, а от друга напълниха бройка безлични, скучни мацки, които изглеждат леко смешно и не могат да изнасят промота. Когато Бейли се отдели, а Дакота остане преводачка, тотално не виждам как ще ме накарат да ми пука за историята там. Това е пълна простотия, още повече че слуховете са, че и при мъжете ще имаме "звездни" японски попълнения в МЕ, скоро очаквам целите шоута да са със субтитри и някаква хора които преиграват като актьори в индийски сериал, ала Шинске и Аска. Беки беше готин избор иначе за отбора на бейбифейсовете. Има стар пауър целия отбор, като изключим Шотци, която просто е протеже на Хънтър и заради това е натикана вътре. Ел Ей Найт продължава да получава реакции, които ме карат да се чудя, дали той не е правилния човек да свали рейнът на Роман. Коди е супер, има правилната история, има всичко необходимо и той да бъде този избор, донякъде намесването му тук дава да се разбере, че все още е част от тази история, но когато чуеш реакциите зад Ел Ей Найт се чудиш дали Коди може да стигне такова ниво. Найт просто е ходеща харизма. Поредния много силен сегмент, който хайпва Соло като монстър хийл, с финишър от който завръщане няма. Пол е майстор в изграждането и продаването на подобни истории, винаги когато гледам подобни сегменти с негово участие, ме нявява лека ECW носталгия, като едно приятно усещане, че все още кечът може да се прави по този начин. Есгментът със Сантош реално беше хайлайтът на този епизод на СД. За разлика от миналата седмица, когато доста преиграваха, тук Сантош просто уби в ролята на арогантен, гаден, отвратителен, психо латино, който пожелава на Рей контузията му да се инфектира, да остане инвалид завинаги и никога повече да не се завръща на ринга. Много мило. Бе култов, макар и vintage, мазел латино гимик е това, просто никога няма да ми омръзнат подобни олд скуул образи. Quote Link to comment
Metzgermeister Posted November 20 Share Posted November 20 Соло Сикоа явно е наистина добър актьор, след като успя да не се изхили, докато Пол Хеймън изпълняваше своята версия на музиката на Джон Сина и като цяло се правеше на интересен Сантос не ми беше интересен в "NXT", тук също не ми е. Махни му костюма и остава поредния безличен ванила миджет. Тони Ди Анджело, който още е в "NXT", една идея по-добре играе мафиотски образ, но пък е леко криндж. Абе, подобни образи май в днешната ера не стоят много добре, защото се предполага, че трябва да са зад решетките Иначе очаквах четвъртата участничка в женския WarGames мач да бъде най-сетне дебютиращата Джейд Каргил, която щеше да стои добре до кралица Шарлота (да еба, в тоя епизод за първи път ми се стори що-годе женствена и симпатична) и Бианка. По-скоро бях разочарован, че е Беки. Не че съм бил фен на Джейд от другите федерации, изобщо даже не съм запознат с образа ѝ, не ми се струва и дървеща, но ако ще дебютира, време е вече да го направи, защото от толкова много тийзване може да се загуби интересът към нея. batistaheel 1 Quote Link to comment
Recommended Posts