Jump to content

Колко често влизате във форума? (Анкета)

Bulgarian Wrestling Community  

44 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ново допитване към потребителите на форума. Може също да коментирате, защо влизате все още или какво Ви спира да не посещавате форумът толкова често както преди.

Edited by Hachiko

3-4 пъти седмично влизам. Колкото и странно да е, изпитвам някаква привързаност може би към форума и поне 20-30 човека в него. Форумният формат за добро или лошо го считам за мъртъв, но някак си BWC си ми остава на сърце, макар че естествено има и е имало и одобрявани от мнозинството и нехаресвани от мен лично тъпотии като филми, дето не са забавни и само са гонили активни хора. С които хора щеше да е далеч по-добре. Но и така си е специално място. 

Според мен, който се е насрал и не влиза тук заради форумен филм, явно мястото му просто не е тук.

• Upvote 2
Rise of Thunder

Влизам всеки ден. Кеч не гледам от години, но БВЦ винаги ще ми остане в сърцето. Все пак съм пУтрИбитьел от 10+ години.

batistaheel

Не просто всеки ден, а по няколко пъти на ден влизам във форума. Като буквално ставам и си лягам с форума. Ставам сутрин - влизам във форума, преди да затворя очи за сън - пак скролвам във форума. 

Самия факт, че като натисна "b" ми зарежда форума, преди Bet365, където влизам 100000 пъти дневно е красноречив.

Влизам всеки ден. Форума е легендарен, и се радвам че продължава да съществува, с прилична активност. Както съм казвал и преди - страшно съжалявам, че не съм открил BWC в годините между 2005 - 2012.

• 3 weeks later...