Jump to content

AEW Dynamite - 8 ноември 2023


neshev

Recommended Posts

Ебавам ги за пенсиите, но донякъде разбирам Тонката, след като без тях оставаш с това:

 

image.png

 

:lol:

 

Keith "Poor WALTER" Lee скуошнат от Самоанския Joe, който после овакантява джобърската ROH титла. Доста базирано.

 

Mariah May е топ придобивка и екранното партньорство с Toni Storm е логично. Малко си серат на имиджа с подобни истории, но след като подписаха с Jimmy Jacobs не се изненадвам и грам.

 

Историята с Дявола им е единственият коз в момента. Ако някак си изкарат Punk ще е топ, Джунгла Момче ще е фейл, Adam Cole по средата. Или другият култаж ще е MJF да е под маската за поредния turn. 

 

Другото няма какво толкова да се коментира. Лутат се в момента. Сега ще са им най-тегавите моменти, защото зад кулисите всеки дърпа в различна посока и Тонката не може да навърже две кохерентни шоута.

Link to comment

Добър Dynamite се получи според мен. Доста добри мачове и сегментите бяха долу-горе добри. Аз смятам, че под маската на Дявола е Adam Cole който ще прецака MJF на Full Gear.

  • Upvote 2
Link to comment

Адам Коул е зад маската, повече от ясно е. Другите маскирани са Родерик Стронг, който се преструва на контузен и двамата бездарници дето се мъкнат с него. Втора седмица Коул се появява само via satelite, за да е по-убедително.

CM Punk ще е култ, но е малко вероятно, макар да има логика от сюжетна гледна точка. Само не помня MJF подписа ли нов договор по сценарий? Защото ако още го има "риска" да напусне компанията с титлата, Тони има мотив да заговорничи със CM Punk, за да му спретнат един суърв и някак да го прецакат за титлата. Просто не виждам как обаче. Ако уволнението на Punk e по сценарий, нямаше да го обявят точно в Чикаго. А ако не, още по-малко вероятно е да изгладят отношенията и да го преподпишат толкова скоро.

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...