nWoHulkster Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 All Elite Wrestling (AEW) "Full Gear' November 18, 2023 Inglewood, CA Kia Forum AEW World Championship Match MJF (c) vs. Jay White AEW International Championship Match Orange Cassidy (c) vs. Jon Moxley Texas Death Match "Hangman" Adam Page vs. Swerve Strickland (w/ Prince Nana) Christian Cage, Luchasaurus & Nick Wayne vs. Sting, Darby Allin & Adam Copeland Kenny Omega & Chris Jericho vs. The Young Bucks (Nick Jackson & Matt Jackson) 4-Way Ladder Match for the AEW World Tag Team Championship Match Ricky Starks & Big Bill (c) vs. LFI (Rush & Dralistico) vs. FTR (Cash Wheeler & Dax Harwood) vs. Kings of The Black Throne (Malakai Black and Brody King) AEW Women's World Championship Match Hikaru Shida (c) vs. "Timeless" Toni Storm TBS Championship Match Julia Hart vs. Kris Statlander (c) vs. Skye Blue The announcement of AEW's blockbuster signing ? -----Preshow----- ROH World Tag Team Championship Match MJF & Samoa Joe (c) vs. The Gunns (Austin Gunn & Colten Gunn) ROH World Championship Match Eddie Kingston (c) vs. Jay Lethal Buddy Matthews vs. Claudio Castagnoli Link to comment
nWoHulkster Posted November 18, 2023 Author Share Posted November 18, 2023 Countdown to Full Gear: Link to comment
Xander Black Posted November 19, 2023 Share Posted November 19, 2023 Full Gear Zero Hour Eddie Kingston vs. Jay Lethal - добър мач направиха, но на мен не ми беше интересен честно казано. Въобще нещо враждите в AEW не са като във WWE. Почти няма никаква история, а направо мачове. Но все пак не беше лош мача. Claudio Castagnoli vs. Buddy Matthews - също доста добър мач се получи и тук. Пак нямаше никаква история, а просто мач, който можеше да е и на седмично шоу. Кан трябва да започне малко да ги обмисля тези неща. ROH World Tag Team Championship Match -MJF & Samoa Joe vs. The Gunns—Austin & Colten - спретнаха си доста добър варгал и победителите бяха очаквани естествено. Не очаквах че ще контузят MJF но бях сигурен че после ще се появи за главния мач. Full Gear Trios Match - “Rated R Superstar” Adam Copeland, Darby Allin & Sting (with “Nature Boy” Ric Flair) vs. TNT Champion Christian Cage, Luchasaurus, & Nick Wayne - долу горе добър мач се получи. Заигравката между Christian и Ric Flair беше меко казано смешна. Много е зле Flair. Не трябва да прави такива неща изобщо. Трябва просто да си седи и да гледа нищо друго. Christian Cage както всеки heel си би камшика преди края на мача и си изостави съотборниците. Което естествено доведе до победа на Copeland, Sting и Allin. Предполагам, че тази вражда ще продължи. AEW International Championship Match - Orange Cassidy (with HOOK) vs. Jon Moxley (with Wheeler Yuta) - Сносен мач. Но се надявах Cassidy да не запази. Moxley пак кървя, което вече стана банално и изтъркано. AEW Women’s World Championship Match - Hikaru Shida vs. “Timeless” Toni Storm (with Luther the Butler) - скип, скип скип!!!! AEW World Tag Team Championship Ladder Match - Big Bill & “Absolute” Ricky Starks vs. FTR—Cash Wheeler & Dax Harwood vs. LFI—Dralistico & Rush vs. Kings of the Black Throne—Brody King & Malakai Black - яко млатене със стълби и всякакви спотове и т.н. Не знам защо, но не ме кефят такива мачове с много хора. Става някакъв пълен хаос и ми изгубва интереса бързо. Предполагах, че Bill и Straks ще запазят, но ми се искаше Brody и Malakai да спечелят. TBS Championship Match - Kris Statlander vs. Julia Hart vs. Skye Blue - скип и тук докато видя кой печели. Радвам се че Julia Hart взе титлата, защото е от House Of Black, не за друго. Долу-горе добър pop получи Will Ospreay. Аз не съм му фен и почти не съм му гледал мачове така че не знам. На мен ми беше все тая. Texas Death Match - “Hangman” Adam Page vs. Swerve Strickland (with Prince Nana) - тея направо си е.... майката от бой, рязане, кълцане, дране с бодлива тел, натрошени стъкла и кво ли още не. Кървава баня направо. И накрая Hangman го "обесиха". The Golden Jets—Chris Jericho & Kenny Omega vs. The Young Bucks—Matt & Nick Jackson - Мача беше на ниво. Както очаквах победиха Jericho и Омега. Сега мисля, че има два варианта, или Jericho става от The Elite, или The Elite се разпада. Ще гледаме какво ще стане. AEW World Championship Match - MJF vs. “Switchblade” Jay White; Adam Cole vs. "Switchblade" Jay White; MJF vs. "Switchblade" Jay White - Adam Cole излиза с патерици да се бие, ама не е започнал още мача и с линейката се връща по рано контузения MJF, което и се очакваше. Интересен мач беше. За малко Cole да коства победата на MJF. Но така или иначе ще има раздор там съвсем естествено. MJF както винаги успя да победи с помоща на пръстена. И си запази титлата както и очаквах. Общо взето беше добро PPV но съм гледал и по добри. Link to comment
Devil Posted November 20, 2023 Share Posted November 20, 2023 Да очакваме ли МJF да загуби на последния турнир за годината и да прекрати с AEW? Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.