Jump to content

AEW Full Gear - 18 ноември 2023

nWoHulkster

Recommended Posts

All Elite Wrestling (AEW)
"Full Gear'
November 18, 2023
Inglewood, CA
Kia Forum

AEW World Championship Match

aew(6).thumb.jpg.780fc323d23d2c6141a9a15bdc83541b.jpg

MJF (c) vs. Jay White

AEW International Championship Match

aew(3).thumb.jpg.aab1b64250503b8cade8b69c4257f616.jpg
Orange Cassidy (c) vs. Jon Moxley

Texas Death Match

a(6).thumb.jpg.166a69dd2135b0467b1541ea08bcd0f6.jpg
"Hangman" Adam Page vs. Swerve Strickland (w/ Prince Nana)

aew(5).thumb.jpg.52bb626f7bd74c53b48e376ae1a85866.jpg

Christian Cage, Luchasaurus & Nick Wayne vs. Sting, Darby Allin & Adam Copeland

ae.thumb.jpg.a9615ecfc95230f8ccfec1fea62b2f76.jpg

Kenny Omega & Chris Jericho vs. The Young Bucks (Nick Jackson & Matt Jackson)

4-Way Ladder Match for the AEW World Tag Team Championship Match

a(7).thumb.jpg.1bd340b60df69fafc5224a3280ab6ab4.jpg

Ricky Starks & Big Bill (c) vs. LFI (Rush & Dralistico) vs. FTR (Cash Wheeler & Dax Harwood) vs. Kings of The Black Throne (Malakai Black and Brody King)

AEW Women's World Championship Match

F-gNZYmW8AEJgbm.thumb.jpg.038c44e1c13ed598ea314f0d32881eab.jpg

Hikaru Shida (c) vs. "Timeless" Toni Storm

TBS Championship Match
a(2).thumb.jpg.132c590f080c317387f2cf663ddf8cb0.jpg
Julia Hart vs. Kris Statlander (c) vs. Skye Blue

The announcement of AEW's blockbuster signing
a(5).thumb.jpg.4ffe91f6cd3cfc3f276e63715b97e2d5.jpg
?

-----Preshow-----

ROH World Tag Team Championship Match

a(3).thumb.jpg.11fea51919b3080bbeb8d453d8229eb1.jpg

MJF & Samoa Joe (c)  vs. The Gunns (Austin Gunn & Colten Gunn)

ROH World Championship Match

a(4).thumb.jpg.b725b268fb29a05bdfda93c89b0c632d.jpg

Eddie Kingston (c) vs. Jay Lethal

a(1).thumb.jpg.0b03033d00f1dfd3537f7cfe9049b88c.jpg

Buddy Matthews vs. Claudio Castagnoli

• 2 weeks later...

Full Gear Zero Hour

Eddie Kingston vs. Jay Lethal - добър мач направиха, но на мен не ми беше интересен честно казано. Въобще нещо враждите в AEW  не са като във WWE. Почти няма никаква история, а направо мачове. Но все пак не беше лош мача.

Claudio Castagnoli vs. Buddy Matthews - също доста добър мач се получи и тук. Пак нямаше никаква история, а просто мач, който можеше да е и на седмично шоу. Кан трябва да започне малко да ги обмисля тези неща.

ROH World Tag Team Championship Match -MJF & Samoa Joe vs. The Gunns—Austin & Colten - спретнаха си доста добър варгал и победителите бяха очаквани естествено. Не очаквах че ще контузят MJF но бях сигурен че после ще се появи за главния мач.

Full Gear

Trios Match - “Rated R Superstar” Adam Copeland, Darby Allin & Sting (with “Nature Boy” Ric Flair) vs. TNT Champion Christian Cage, Luchasaurus, & Nick Wayne - долу горе добър мач се получи. Заигравката между Christian и Ric Flair беше меко казано смешна. Много е зле Flair. Не трябва да прави такива неща изобщо. Трябва просто да си седи и да гледа нищо друго. Christian Cage както всеки heel си би камшика преди края на мача и си изостави съотборниците. Което естествено доведе до победа на Copeland, Sting и Allin. Предполагам, че тази вражда ще продължи.

AEW International Championship Match - Orange Cassidy (with HOOK) vs. Jon Moxley (with Wheeler Yuta) - Сносен мач. Но се надявах Cassidy  да не запази. Moxley пак кървя, което вече стана банално и изтъркано.

AEW Women’s World Championship Match - Hikaru Shida vs. “Timeless” Toni Storm (with Luther the Butler) - скип, скип скип!!!!

AEW World Tag Team Championship Ladder Match - Big Bill & “Absolute” Ricky Starks vs. FTR—Cash Wheeler & Dax Harwood vs. LFI—Dralistico & Rush vs. Kings of the Black Throne—Brody King & Malakai Black - яко млатене със стълби и всякакви спотове и т.н. Не знам защо, но не ме кефят такива мачове с много хора. Става някакъв пълен хаос и ми изгубва интереса бързо. Предполагах, че Bill и Straks ще запазят, но ми се искаше Brody и Malakai да спечелят.

TBS Championship Match - Kris Statlander vs. Julia Hart vs. Skye Blue - скип и тук докато видя кой печели. Радвам се че Julia Hart взе титлата, защото е от House Of Black, не за друго.

Долу-горе добър pop получи Will Ospreay. Аз не съм му фен и почти не съм му гледал мачове така че не знам. На мен ми беше все тая.

Texas Death Match - “Hangman” Adam Page vs. Swerve Strickland (with Prince Nana) - тея направо си е.... майката от бой, рязане, кълцане, дране с бодлива тел, натрошени стъкла и кво ли още не. Кървава баня направо. И накрая Hangman  го "обесиха".

The Golden Jets—Chris Jericho & Kenny Omega vs. The Young Bucks—Matt & Nick Jackson - Мача беше на ниво. Както очаквах победиха Jericho и Омега. Сега мисля, че има два варианта, или Jericho става от The Elite, или The Elite се разпада. Ще гледаме какво ще стане.

AEW World Championship Match - MJF vs. “Switchblade” Jay White; Adam Cole vs. "Switchblade" Jay White; MJF vs. "Switchblade" Jay White - Adam Cole излиза с патерици да се бие, ама не е започнал още мача и с линейката  се връща по рано контузения MJF, което и се очакваше. Интересен мач беше. За малко Cole  да коства победата на MJF. Но така или иначе ще има раздор там съвсем естествено. MJF както винаги успя да победи с помоща на пръстена. И си запази титлата както и очаквах.

Общо взето беше добро  PPV но съм гледал и по добри. 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...