Xander Black Posted November 4, 2023 Share Posted November 4, 2023 Объркал си датата в заглавието. Писал си "4 октомври 2023" вместо "4 ноември 2023". Link to comment
Xander Black Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Доста добър Collision тази седмица. Добри мачове и яки сегменти. Изкефих се на появата на House of Black. Link to comment
Suffer-H Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 Добре де, майка му стара, отдавна се каня да питам ама все забравям, тоя безличник Дани Гарсиа, защо я прави ето тая простотия? Spoiler Нормалните хора имат catch phrase, готин ентранс, signature move и т.н., а тоя педал ми се кълчи насреща като някаква магистрална разпоретина. Обяснете ми какъв му е филма? Да не би да е с гимик на ретард с обратни наклонности и да не съм го разбрал? Link to comment
yaripim Posted November 5, 2023 Share Posted November 5, 2023 2 hours ago, Suffer-H said: Добре де, майка му стара, отдавна се каня да питам ама все забравям, тоя безличник Дани Гарсиа, защо я прави ето тая простотия? Hide contents Нормалните хора имат catch phrase, готин ентранс, signature move и т.н., а тоя педал ми се кълчи насреща като някаква магистрална разпоретина. Обяснете ми какъв му е филма? Да не би да е с гимик на ретард с обратни наклонности и да не съм го разбрал? Май случайно го пробва веднъж преди доста време и нямаше бекстейдж кой да го спре, в резултат на което краварската публика най-накрая го хареса тва кълчотене, още повече,когато го спират да го прави. Нещо като оня индиец Шанкси или къвто беше,дето канеше жената на Рикошет да и яма циците мирижливи,да денсят заедно Link to comment
Berbo Posted November 8, 2023 Share Posted November 8, 2023 On 11/5/2023 at 7:47 PM, Suffer-H said: Добре де, майка му стара, отдавна се каня да питам ама все забравям, тоя безличник Дани Гарсиа, защо я прави ето тая простотия? Hide contents Нормалните хора имат catch phrase, готин ентранс, signature move и т.н., а тоя педал ми се кълчи насреща като някаква магистрална разпоретина. Обяснете ми какъв му е филма? Да не би да е с гимик на ретард с обратни наклонности и да не съм го разбрал? Чакай бе, Дани Гарсиа не беше ли бившата жена на Скалата? Щом се е кръстил с женско име, значи си прав, че има хомосексуални наклонности. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.