November 4, 20232 yr Объркал си датата в заглавието. Писал си "4 октомври 2023" вместо "4 ноември 2023".
November 5, 20232 yr Доста добър Collision тази седмица. Добри мачове и яки сегменти. Изкефих се на появата на House of Black.
November 5, 20232 yr Добре де, майка му стара, отдавна се каня да питам ама все забравям, тоя безличник Дани Гарсиа, защо я прави ето тая простотия? Spoiler Нормалните хора имат catch phrase, готин ентранс, signature move и т.н., а тоя педал ми се кълчи насреща като някаква магистрална разпоретина. Обяснете ми какъв му е филма? Да не би да е с гимик на ретард с обратни наклонности и да не съм го разбрал?
November 5, 20232 yr 2 hours ago, Suffer-H said: Добре де, майка му стара, отдавна се каня да питам ама все забравям, тоя безличник Дани Гарсиа, защо я прави ето тая простотия? Hide contents Нормалните хора имат catch phrase, готин ентранс, signature move и т.н., а тоя педал ми се кълчи насреща като някаква магистрална разпоретина. Обяснете ми какъв му е филма? Да не би да е с гимик на ретард с обратни наклонности и да не съм го разбрал? Май случайно го пробва веднъж преди доста време и нямаше бекстейдж кой да го спре, в резултат на което краварската публика най-накрая го хареса тва кълчотене, още повече,когато го спират да го прави. Нещо като оня индиец Шанкси или къвто беше,дето канеше жената на Рикошет да и яма циците мирижливи,да денсят заедно
November 8, 20232 yr On 11/5/2023 at 7:47 PM, Suffer-H said: Добре де, майка му стара, отдавна се каня да питам ама все забравям, тоя безличник Дани Гарсиа, защо я прави ето тая простотия? Hide contents Нормалните хора имат catch phrase, готин ентранс, signature move и т.н., а тоя педал ми се кълчи насреща като някаква магистрална разпоретина. Обяснете ми какъв му е филма? Да не би да е с гимик на ретард с обратни наклонности и да не съм го разбрал? Чакай бе, Дани Гарсиа не беше ли бившата жена на Скалата? Щом се е кръстил с женско име, значи си прав, че има хомосексуални наклонности.
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.