Jump to content

AEW Collision - 4 ноември 2023

neshev

Recommended Posts

Объркал си датата в заглавието. Писал си "4 октомври 2023" вместо "4 ноември 2023".

Доста добър Collision тази седмица. Добри мачове и яки сегменти. Изкефих се на появата на House of Black.

Добре де, майка му стара, отдавна се каня да питам ама все забравям, тоя безличник Дани Гарсиа, защо я прави ето тая простотия?

Spoiler

daniel-garcia-dance-daniel-garcia-mjf.gi

Нормалните хора имат catch phrase, готин ентранс, signature move и т.н., а тоя педал ми се кълчи насреща като някаква магистрална разпоретина. Обяснете ми какъв му е филма? Да не би да е с гимик на ретард с обратни наклонности и да не съм го разбрал?

2 hours ago, Suffer-H said:

Добре де, майка му стара, отдавна се каня да питам ама все забравям, тоя безличник Дани Гарсиа, защо я прави ето тая простотия?

Hide contents

Нормалните хора имат catch phrase, готин ентранс, signature move и т.н., а тоя педал ми се кълчи насреща като някаква магистрална разпоретина. Обяснете ми какъв му е филма? Да не би да е с гимик на ретард с обратни наклонности и да не съм го разбрал?

Май случайно го пробва веднъж преди доста време и нямаше бекстейдж кой да го спре, в резултат на което краварската публика най-накрая го хареса тва кълчотене, още повече,когато го спират да го прави.

Нещо като оня индиец Шанкси или къвто беше,дето канеше жената на Рикошет да и яма циците мирижливи,да денсят заедно

3kuoda.gif

On 11/5/2023 at 7:47 PM, Suffer-H said:

Hide contents

Чакай бе, Дани Гарсиа не беше ли бившата жена на Скалата? Щом се е кръстил с женско име, значи си прав, че има хомосексуални наклонности.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...