Jump to content

Александър Везенков (Официална тема) | Αλεξάντερ Βεζένκοφ (επίσημο θέμα)

The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

0 минути отново. Каквито и тъпотии да говори Майк Браун, или ще го трейдват Саша, или имат конфликт. За мен това с "треньорското решение" са пълни глупости. Не е бил чак толкова зле, че да не получава и 1 минута. Даже имаше доста добри мачове за времето, което получаваше. Да, имаше и лоши такива, но е било едно напълно приемливо представяне, за да продължи да получава същите минути (12-13, понякога малко повече). Истината е, че от нищото го замрази тотално на пейката, без логично обяснение.

• Upvote 2
  • Haha 1

Дано възможно най скоро прочетем, че е трейднат. А на Сакраменто и Браун пожелавам всяка година да отпадат в плейофите, в 7 мач - с тройка със сирената.

Реално ако погледнам какво им трябва на Кингс, то това е играч на позиция 2 и 3 , където играят Хутер , Барнс и Дуарте (това са и споменатите за евентуален трейд). На тая позиция какво могат да вземат реално от това което се спекулира. Може би някой като Мъри от Атланта който играе като 2-ка или Сиакам от Торонто , който спокойно може да е играе като 4-ка а Мъри да мине като 3-ка. Друг потенциален вариант е Лавин от Булс, но той в защита не играе , така че по скоро не вярвам такъв трейд да се случи. 

Айде къде са ревльовците - играе 20+ минути и статса му е трагичен. Да, мача е решен, но точно в такива мачове трябва да се докаже, за да получава повече минути. 

20 минути - 11 точки (5/9 стрелба), 2 борби. При положение, че не играе 3-4 мача, най-вероятно ако следващия мач пак не е решен рано рано пак няма да играе. Пича няма да става МВП или RotY.

Tonight is the night! Жината Трей Лайлс е контузена, тъй че Саша ще трябва да получи отново стабилни минути. Ерата Везенков започва! 

• Upvote 1
  • Wank 1
14 hours ago, neshev said:

Tonight is the night! Жината Трей Лайлс е контузена, тъй че Саша ще трябва да получи отново стабилни минути. Ерата Везенков започва! 

Я дай пак. :)

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

Харисън Барнс - 0 точки 

Хуертер - 2 точки 

Трей Лайлс - 6 точки 

Тоскано - 0 точки 

Общо с всички на поста на Саша - 8 точки.

Майк Браун - 0 грама мозък.

И тоя капут за каква защита говори, ако от форума си направим отбор, Детройт пак няма да ни вкара 47 точки за една част.

Edited by MJ23
lunatic fringe

Чух за Торонто Раптърс. За него би било много по добре ако отиде там да търси изява да не говорим че треньорът им е сърбин и най вероятно ще му дава повече шансове за изява особено след евентуалното напускане на Сиакам което се очертава. А колкото до Майк Браун-шибан расист без мозък, който сигурно дори и Сабонис би могъл да закотви стига да има възможност да играят само черни, както и самия той иска! Абсолютно некомпетентен баскетболен треньор за първи път виждам такова нещо в НБА,ходят по много тънък лед в момента Кингс с него и ако продължават така няма да стигнат плейофите отново за кой ли не път! Направо незнам как ги направиха отбор на годината с тоя дето изгони ЛеБрон! Да се чуди човек наистина! Прилича повече на дюнерджията - африканец в Нюрнберг от който веднъж си взех храна за изпът отколкото на треньор по баскетбол! Пълен позьор!Да не говорим и за скапаните му тактики и идеи , които вече стана ясно до колко са ефективни!

Edited by lunatic fringe
The Olimpic Hero

Саша, ако си мъж, сам напусни дупката Сакраменто и черния расист на скамейката!

26 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Саша, ако си мъж, сам напусни дупката Сакраменто и черния расист на скамейката!

Как очакваш да те разбере?

Пиши на гръцки. :) 

The Olimpic Hero
4 minutes ago, itzo1994 said:

Как очакваш да те разбере?

Пиши на гръцки. :) 

Ицо, трол мръсен!

The Olimpic Hero

https://sportal.bg/news-2024011013024490342

Браун отличи конкурентите на Везенков

“Двама играчи, които влязоха от пейката, бяха катализатори за обрата и внесоха нужната енергия. Единият от тях е Хуан Тоскано-Андерсън, който се представи страхотно. Имаше един момент, при който той се хвърли за една топка на терена и накара пейката ни да стане на крака. В такива моменти трябва да си изцапаш ръцете. Другият играч е Трей Лайлс, който също беше много солиден днес. Той влезе в игра, когато губехме с доста, но беше енергичен и взимаше борби както в защита, така и в атака. Натрупа и няколко нарушения, просто защото се опитваше да върне отбора ни в мача. Постигнахме добра победа срещу отбор, който започна мача с удивителна успеваемост от игра.

Браун обясни и защо е предпочел да използва Тоскано-Андерсън пред Александър Везенков, Крис Дуарте и ДжаВейл МакГий, които не влязоха в двубоя. Както е известно, JTA подписа 10-дневен договор с “кралете” снощи.

“Усетих, че ни трябва доза енергия и укрепване на защитата и затова избрах да заложа на Тоскано-Андерсън. Трябваха ми хора, които могат да летят по паркета. Точно затова се спрях на Хуан, защото той е много добър в това, което прави”, добави треньорът на Кингс.

Еми абсолютен олигофрен е Браун. Значи той се кефи на така наречените "житни бегачи" или хора, които бягат адски много, независимо че може и интелектът им да е буквално нулев. Или пък показателите им, както @MJ23 е отбелязъл. Тоскано е с 0 точки, за какво говорим изобщо... Явно Браун не го интересува тази работа, а му трябвали играчи, които "летят по терена". Просто Везенков е по-друг тип играч с голям интелект в нападение, това съм видял аз. А даже и в защита, ами когато му се даде по-реален шанс, показа, че и там се справя. Наистина ще е хубаво за Саша да си тръгне от Сакраменто, този треньор буквално ще му погребе кариерата.

9 minutes ago, The Olimpic Hero said:

https://sportal.bg/news-2024011013024490342

Еми абсолютен олигофрен е Браун. Значи той се кефи на така наречените "житни бегачи" или хора, които бягат адски много, независимо че може и интелектът им да е буквално нулев. Или пък показателите им, както @MJ23 е отбелязъл. Тоскано е с 0 точки, за какво говорим изобщо... Явно Браун не го интересува тази работа, а му трябвали играчи, които "летят по терена". Просто Везенков е по-друг тип играч с голям интелект в нападение, това съм видял аз. А даже и в защита, ами когато му се даде по-реален шанс, показа, че и там се справя. Наистина ще е хубаво за Саша да си тръгне от Сакраменто, този треньор буквално ще му погребе кариерата.

Като с Бербатов и Съра става.

Влизам за първи път от ебем ти колко години само, за да пожелая тежка и мъчителна смърт на черния расист Майк Браун! Дано Саша го трейднат в Чикаго или Детройт, че откакто си платих NBA Pass-а, тоя боклук спря да го пуска! Все едно ме чакаше да се абонирам, деба и кюнеца гаден!

-

4 hours ago, Monteso said:

Влизам за първи път от ебем ти колко години само, за да пожелая тежка и мъчителна смърт на черния расист Майк Браун! Дано Саша го трейднат в Чикаго или Детройт, че откакто си платих NBA Pass-а, тоя боклук спря да го пуска! Все едно ме чакаше да се абонирам, деба и кюнеца гаден!

Pадвам се че пак се появи. 

Първо трябва да играе за да избухне... дано правят трейда по скоро и да отива да цъка по 15 мин в Торонто, че и там го чака същия кур... от мен сте го чули. И след края на сезона се връща в Олимпиакос. 

Сърдечно желая вечни загуби на Сакраменто и чернилката Майк Браун. А на Лайлс и Барнс им пожелавам жестоки контузии, в следващите 8 месеца да не ги виждам.

Edited by StoneColdFaN

За пореден път се будя сутрин и Майк Браун за закуска ми сервира кафявите си лайна директно в устата ми. Искрено се надявам факта, че Везенков е единствения който не получи дори секунда през последните два мача, да се дължи на това, че го предпазват от контузия заради скорошен трейд. Ако се окаже, че по някаква причина тоя кюнец саботира кариерата на Саша му пожелавам модерните последователи на Ку Клукс Клан да го посетят, да подпалят къщата му и да изгорят на клада него и цялото му черно потомство! Вие представяте ли си преди 100 години в САЩ няква дебела чернилка да се гаври с висок и богат бял европеец?? Боже докъде се докарахме!

• Upvote 1
  • Like 1

-

Везенков съм почти убеден, че сам няма да си иде, защото просто българите сме така устроени. На нас и най-големите лайна да се поднесат, ще ги изядем и замълчим послушно. 

Обаче пък ходим после във Фейсбук и лаем по всичко живо, след като сме профукали възможността да направим нещо за бъдещето си. Неслучайно се славим като най-злобния и прост народ.

Edited by StoneColdFaN
6 minutes ago, StoneColdFaN said:

Везенков съм почти убеден, че сам няма да си тръгне, защото просто българите сме така устроени. На нас и най-големите лайна да се поднесат, ще ги изядем и замълчим послушно. 

Обаче пък ходим после във Фейсбук и лаем по всичко живо, след като сме профукали възможността да направим нещо за бъдещето си. Неслучайно се славим като най-злобния и прост народ.

Това да не е ресторант е маняк? Поднасят ти лайна в чинията, отказваш да ги ядеш ставаш и се местиш в съседното заведение на улицата. Тука първо трябва някой отбор в лигата да прояви интерес към Саша, после от Кингс да пожелаят да го разменят за някой от отсрещната страна. А нашия не е най-желаната карта за размяна. Според мен не сте прави и някога в последния месец нервите на Саша не са издържали и е поискал обяснение и/или повече минути в игра. И резултата е изваждането му от ротацията. Въпроса е дали тоя боклук ще се смили над него и ще се опита да го включи в някаква размяна, или ще го държи до себе си само за да се гаври с него!

Edited by Monteso

-