Jump to content

Александър Везенков (Официална тема) | Αλεξάντερ Βεζένκοφ (επίσημο θέμα)

The Olimpic Hero

Recommended Posts

И какво сега, нашия дърво ли се оказа? Или просто не пасва на отбора си? Я обяснете, че не разбирам от баскетбол, а ми се иска да успее момчето. НВП на Евролигата няма как да е случайно, а и нали ония шиптъряга, Лука Дончич, беше казал, че в Евролигата се играе по-трудно от НБА, или се бъркам нещо?

Edited by Suffer-H
33 minutes ago, Suffer-H said:

Лука Дончич, беше казал, че в Евролигата се играе по-трудно от НБА, или се бъркам нещо?

И аз нищо не разбирам, но съм чувал точно обратното. Май даже е традиция МВП-тата да флопват в НБА. Ама все пак нека феновете на спорта да кажат.

Edited by Bobotsi
The Olimpic Hero

Извън тролните, за мен треньорът не му дава реален шанс. Няма как за 7 минути да се очаква Везенков да пробие и да се наложи, невъзможно ми се струва. Майк Браун буквално го пуска за 6 минути, ако си вкара всички стрелби го пуска още 6, ако не, го забива на скамейката до самия край на мача. Трябва да си Супермен, че да успееш в подобен режим.

• Upvote 2

3 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Извън тролните, за мен треньорът не му дава реален шанс. Няма как за 7 минути да се очаква Везенков да пробие и да се наложи, невъзможно ми се струва. Майк Браун буквално го пуска за 6 минути, ако си вкара всички стрелби го пуска още 6, ако не, го забива на скамейката до самия край на мача. Трябва да си Супермен, че да успееш в подобен режим.

Точно това ми е чудно на мен, ами ако просто не пасва на отбора и треньорът го е страх да рискува и да му даде по-сериозен шанс? Може би на тренировките не е достатъчно убедителен? А може би му трябва време да се адаптира? Аз само спекулирам, щото нито следя НБА, нито знам за какво иде реч, но ми е интересно да чета статии и коментари за изявите на Везенков и стискам палци да оправдае очакванията. 

• Upvote 1
12 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Нито един треньор, в нито един професионален отбор, не би оставил някой на скамейката ако той е много  добър и заслужава да е титуляр. Изключвам, разбира се, личен конфликт или проблем с дисциплината. Просто явно Везенката трябва да се подобри в аспектите които му куцат и да си заслужи мястото. Естествено трябва му и време за адаптация, все пак това е голяма промяна и за него.

The Olimpic Hero
8 minutes ago, Suffer-H said:

Точно това ми е чудно на мен, ами ако просто не пасва на отбора и треньорът го е страх да рискува и да му даде по-сериозен шанс? Може би на тренировките не е достатъчно убедителен? А може би му трябва време да се адаптира? Аз само спекулирам, щото нито следя НБА, нито знам за какво иде реч, но ми е интересно да чета статии и коментари за изявите на Везенков и стискам палци да оправдае очакванията. 

За това как се представя на тренировките, няма как да знаем. Може и това да го има като проблем, но само спекулираме. Понеже аз следя форума на феновете на Сакраменто. Самите те изказват мнение, че на Саша трябва да му се дава повече време.

Обаче други споделят пък, че може би просто няма на кого на мястото да играе. Явно самата система в NBA е направена така, че ако имаш по-дебел договор и йерархично си по-високо, е много, много, много трудно да се пребориш за титулярно място. Един вид си има хора с договори за титуляри, колкото и пресилено да звучи това. Не е като във футбола примерно, където ще има мачове, където ще получаваш реален шанс - мачове за купи, по-маловажни мачове за първенство, в NBA всеки мач се явява важен и е маркетинг, така ги виждам нещата аз.

Едва ли е чак толкова зле на тренировките, щото един път бяха пуснали клип как мята 20 поредни тройки.

Просто в Сакраменто имат твърде много хора с твърде големи заплати на позиции 4 и 5, и няма как да ги оставят резерви на Везенков. 

Най-добре за него ще е да отиде в отбор, където няма толкова конкуренция на позицията му и да прави стабилни 20-25 минути, за да се види реалното му ниво. Така с 5-10 минути няма как да стане.

• Upvote 2

Истината е, че негроидите гледат как за пореден път да го набият на белият човек. 

Ако тренера беше бял чистокръвен MAGA ариец, Сашо Менташо щеше да е титуляр всеки мач;

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

Треньора в интервю вчера каза, че проблема им е в защитата. Явно според него Саша в защита е тотална трагедия. Отделно си има строго определени петици и за да пробиеш трябва да си наистина много отличаващ се, или някой играч да решат да е т. нар. "шести играч". Но с тези два нулеви мача подред, положението не е особено розово. За съжаление до тук Саша не изпъква с нищо. Ето пример за друг наш съсед, играл дълги години у нас..

https://www.espn.com/nba/player/gamelog/_/id/2585616/pero-antic

Доста идентично представяне. А се надявах да е поне като Никола Миротич.

Като гледам , треньора може да изхвърчи скоро , щото ако продължават така, ме съмнява да влезнат в плейофите. Или това или трейдове предстоят и нашето момче може и да изхвърчи към някъде другаде. 

The Olimpic Hero

0 минути. Освен буквално да му съсипва психиката, друго не прави с тези наказания треньорът. Еби си майката, Майк Браун, копеле мръсно!

Във спортове като футбола, баскетбола и т.н е доказано, че не пускаш ли един играч продължително време, психиката му се смазва. След това и да почнеш да го пускаш, той вече не е толкова ефективен, колкото е бил в началото.

Мисля че Саша трябва да направи едно #20минутнопромо на Mike Brown как не го оценява и как Barnes и Murray са по-добри от него едниствено в лизането на гъза му, след което да заплаши че ще си ходи....и може и да го пуснат за 10 минути следващият път. Нали така @MJ23

• Like 2

Днес любителите на дърводелското изкуство ще имат уникална възможност да наблюдават на живо в новогодишната нощ по Диема Спорт 3 Сашката - как е закотвен на пейката.

Пп - Дано мача не е с бг коментар - никой не заслужава вместо да е пиян на гъз в 3 часа, да брои Сашкините пръдни на пейката.

Ще гледаме как бате Джа го набива в аналното отверстие на кралиците от Сакременто? :wank:

Предвиждам 5-6 минути за Сашо и няколко тухли от тройката за да продължи стрийка. 

The Olimpic Hero

И да мята, не може да ме уцели, защото никога не уцелва коша и без това. :(

• Haha 3

The Olimpic Hero

Само 3 минути е играл. Сега сериозно. Поредна гавра от треньора. По-добре изобщо да не играе, ако ще го пуска по 3 минути. Да се маха Саша по-бързо, че ще му ебе кариерата така мръсното копеле на скамейката.

• LMFAO 1

Ponetron

Не знам как стоят нещата в НБА, но в другите спортове това си е край на надеждите за пробив. Във футбола примерно имаш шанс в зимната подготовка да надградиш и да покажеш на треньора, че си по-добър отколкото смята, но тук няма паузи и нови подготовки, а предполагам на тренировките се отделя повече внимание на стартовата 5ца. Така че надявам се Саша да смени отбора. Даже вашият приятел Иво Иванов го иска в Чикаго където има ужасно много българи и това като идея не е никак лошо.

The Olimpic Hero
4 minutes ago, Ponetron said:

Даже вашият приятел Иво Иванов го иска в Чикаго където има ужасно много българи и това като идея не е никак лошо.

То като идея е страхотно, защото в Чикаго има 300 000 българи и наистина ще бъде draw, но дали наистина би имало интерес към Везенков изобщо от друг отбор в NBA, е тотална мистерия за нас и няма как да го знаем това.