The Olimpic Hero Posted October 30 Share Posted October 30 (edited) Най-добрият мач до този момент за Везенков. (18 минути, 11 точки, 4 борби, 1 асистенция, 1 чадър). Не само, че вкара 11 точки, но получи повече време, взе повече стрелби, игра и много стабилно в защита. Все повече започва да се вписва в отбора и най-важното е, че играе и със самочувствие. Ето най-доброто от представянето му в мача: И това тук е много важен детайл. Радостта му заедно с един от лидерите на отбора Домантас Сабонис. Хубаво е, че много бързо се сработва със съотборниците си: Edited November 12 by itzo1994 коректно заглавие на темата Rock, Ponetron, itzo1994 and 3 others 6 Quote Link to comment
Ponetron Posted October 30 Share Posted October 30 Из туитър преобладаващата част го харесват и искат да му дават повече минути, защото след втората част много малко го пускат. Но има и такива мнения, които пишат, че е много зле в защита. Аз заради него гледам в момента и честно казано не виждам какво греши когато играе. Иначе е много яко да гледаш някой БГ на такова ниво дори да не ти допада спорта. The Olimpic Hero 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 30 Author Share Posted October 30 1 minute ago, Ponetron said: Но има и такива мнения, които пишат, че е много зле в защита. Днес му беше най-добрият мач в защита. Като цяло се подобрява с всеки изминал мач. Мене ме кефи много Везенков, защото изглежда като човек с психика, а не само талант. За разлика от един Гришо примерно, при който ако изключим тролните, винаги ме е било яд, че има такъв талант, но адски слаба психика. Berbatov, Ponetron and itzo1994 3 Quote Link to comment
Beks Posted October 30 Share Posted October 30 Направете една отделна група за Везенков, молим! Ако е от суеверие да не му прецакаме кариерата както се случи с Гришата и Миро нека направим бяла магия и така.. Нека му отдадем заслуженото във форума! The Olimpic Hero, Berbatov and Himler 3 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted October 31 Author Share Posted October 31 Заслужава Саша Везенков официална тема, защото мисля, че в момента е най-актуалният български спортист в света, а и има много фенове в BWC. Нека тук коментираме изявите му в NBA. Berbatov, MJ23, Beks and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
Brutalnia Posted November 1 Share Posted November 1 On 10/30/2023 at 7:36 AM, The Olimpic Hero said: Днес му беше най-добрият мач в защита. Като цяло се подобрява с всеки изминал мач. Мене ме кефи много Везенков, защото изглежда като човек с психика, а не само талант. За разлика от един Гришо примерно, при който ако изключим тролните, винаги ме е било яд, че има такъв талант, но адски слаба психика. Поздравления за темата, радващо е, че имаме спортист като Везенков на най-високото ниво в топ спорт като баскетбола. Само ще си позволя да изкажа несъгласие със сравнението с Григор. Психиката на Гришо не е слаба. Просто в този мега труден индивидуален спорт има твърде много играчи със свръхпсихика, като Надал, Джокович, Медведев, Алкараз и т.н. Казвам го и от личен опит, тъй като самият аз тренирах професионално тенис близо 6 години и знам колко е трудно да се спечели мач, дори срещу наглед по-малко класен от мен съперник. Баскетболът е колективен спорт. Ако даден играч е в затруднено положение, физически или психически, просто треньорът го слага на пейката известно време. В тениса няма как да направиш смяна за 1-2 гейма, трябва сам да се справяш с напрежението. Berbatov, The Olimpic Hero, Beks and 5 others 6 2 Quote К*Р ЗА КВИНСИ МЕНТЕТО ПРОМЕС И ВСИЧКИТЕ МУ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ И ФЕНОВЕ ! DELETE ! DELETE ! DELETE ! Link to comment
MJ23 Posted November 1 Share Posted November 1 19 hours ago, The Olimpic Hero said: , защото мисля, че в момента е най-актуалният български спортист в света, Не мога да определя ор него и Григор кой е по - популярен, но и двамата са явления в родния спорт. За съжаление след тях бъдещето не изглежда никак, никак розово. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 2 Author Share Posted November 2 On 11/1/2023 at 9:15 PM, MJ23 said: Не мога да определя ор него и Григор кой е по - популярен, но и двамата са явления в родния спорт. За съжаление след тях бъдещето не изглежда никак, никак розово. Ако трябва да бъдем обективни, Григор Димитров си е световна звезда, а Везенков все още не е чак такава. Да, може и да стане един ден, но категорично Гришо е по-известният от двамата на този етап. В един момент ако Везенков успее да стане титуляр и от лидерите на отбора си, може би да, може би тогава ще можем да кажем, че вече е световна звезда. Дано да успее. Иначе се съгласявам и с @Brutalnia, който е направил много точен коментар за разликата между индивидуалните и отборните спортове. Berbatov 1 Quote Link to comment
Berbo Posted November 3 Share Posted November 3 Всичко хубаво, ама много мразя като му кажат "Саша". Himler 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 5 Author Share Posted November 5 Много слабо този път. Само 10 минути получи, 0 точки и 1 борба. Всъщност най-лошото в цялата ситуация е, че не взе нито една стрелба. Беше много изолиран от играта. Нека бастеболните специалисти да кажат малко повече по въпроса. Кога се получава така и играчът сам ли си е виновен или просто съотборниците не му подават, винаги ми е бил много интересен този казус. baikiro 1 Quote Link to comment
baikiro Posted November 5 Share Posted November 5 2 minutes ago, The Olimpic Hero said: Много слабо този път. Само 10 минути получи, 0 точки и 1 борба. Всъщност най-лошото в цялата ситуация е, че не взе нито една стрелба. Беше много изолиран от играта. Нека бастеболните специалисти да кажат малко повече по въпроса. Кога се получава така и играчът сам ли си е виновен или просто съотборниците не му подават, винаги ми е бил много интересен този казус. Такива няма да намериш тук. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
natopor4en Posted November 5 Share Posted November 5 3 hours ago, The Olimpic Hero said: Нека бастеболните специалисти да кажат малко повече по въпроса. Кога се получава така и играчът сам ли си е виновен или просто съотборниците не му подават, винаги ми е бил много интересен този казус. Благодаря, колега за хубавият въпрос. Отговорът е по средата. До една степен самият играч си е виновен сам за себе си. От друга страна обаче съотборниците му може да преценят във хода на мача, да не му подават толкова често, в зависимост от конкретната ситуация. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 7 Author Share Posted November 7 Везенков за 10 минути само 2 точки и 1 асистенция. 0/3 от тройката. С подобно представяне скоро ще търка пейката постоянно. Дано не се провали. Успокоителното за него е, че има 3-годишен договор за 20 млн. долара - така или иначе. Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 9 Author Share Posted November 9 Везенков 0 минути. @baikiro, в момента правим един лек залог с акаунта ти. Ако Сашо в следващия мач пак не играе и не вкара поне 5 точки, акаунтът ти ще бъде замразен докато не вкара поне 5 в един мач. Това е, защото кълнеш Везенков. Сега трябва да му станеш фен и да се молиш да играе. Ако Везенков никога повече не играе за отбора си, така и ти никога повече няма да играеш за BWC. MJ23, itzo1994, baikiro and 1 other 2 1 1 Quote Link to comment
baikiro Posted November 9 Share Posted November 9 1 hour ago, The Olimpic Hero said: Везенков 0 минути. @baikiro, в момента правим един лек залог с акаунта ти. Ако Сашо в следващия мач пак не играе и не вкара поне 5 точки, акаунтът ти ще бъде замразен докато не вкара поне 5 в един мач. Това е, защото кълнеш Везенков. Сега трябва да му станеш фен и да се молиш да играе. Ако Везенков никога повече не играе за отбора си, така и ти никога повече няма да играеш за BWC. Аз нямам нищо против момчето, а против филмари като теб, което го овърхайпват при положение, че дори не е българин. Quote Quote КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ! Quote DELETE! DELETE! DELETEEAAA! Link to comment
njpw_puroresu Posted November 9 Share Posted November 9 Не знам къде се наби Сашо при тия аматьори в америка. Там играят някакъв изроден баскетбол без защита и само някакви назобани маймуни правят забивки. Да дойде в японската би лига да разцъка с момчетата. Ще играе всеки мач и ще играе истински баскетбол. Не е случайност че където хванат прехвалените американски звезди в интернационални мачове ги бият на тупан. Като в кеча е всичко е една измама но истинските фенове знаем истината! MJ23 and ShiningWizard 2 Quote Link to comment
MJ23 Posted November 9 Share Posted November 9 1 hour ago, njpw_puroresu said: Не знам къде се наби Сашо при тия аматьори в америка. Там играят някакъв изроден баскетбол без защита и само някакви назобани маймуни правят забивки. Да дойде в японската би лига да разцъка с момчетата. Ще играе всеки мач и ще играе истински баскетбол. Не е случайност че където хванат прехвалените американски звезди в интернационални мачове ги бият на тупан. Като в кеча е всичко е една измама но истинските фенове знаем истината! Мисля че в Чиба Джетс или Тойота Аваларк ще пасне чудесно. @The Olimpic Hero изтрий ми поста от миналата тема. Саша днес сигурно е избухнал с трипъл - дабъл - 10+ подадени кърпи при таймаут, 10+ подадени бутилки с вода и 10+ high five. The Olimpic Hero and Ponetron 2 Quote Link to comment
Ponetron Posted November 9 Share Posted November 9 Аз станах в 6:30 да хвана последните части и като го видях по анцуг с кърпата ръка му завидях за парите и заспах пак. MJ23 and itzo1994 2 Quote Link to comment
kabakov Posted November 9 Share Posted November 9 Везенков взима 6+ милиона заплата. Дреме му дали ще играе или не... Иначе както съм казвал - в повечето мачове ще има по 10-15 минити и 5-8 точки средно на мач. Толкоз. Което пак си е огромен успех щото никой от играчи като Младенов и Стойков не успяха да се доредят до НБА... MJ23 1 Quote Link to comment
The Olimpic Hero Posted November 9 Author Share Posted November 9 Ние на един наш човек - приятел на форума започнахме да казваме Сашо Джобера, а пък какво остава за Сашо... Пейката. Такова място сме BWC, какво да се прави. Лоши хора и хейтъри. MJ23 1 Quote Link to comment
kabakov Posted November 9 Share Posted November 9 Пък и честно казано Сашо няма шанс да измести по какъвто и да е начин Сабонис или Мъри... Quote Link to comment
Glam4o Posted November 9 Share Posted November 9 31 minutes ago, The Olimpic Hero said: Ние на един наш човек - приятел на форума започнахме да казваме Сашо Джобера, а пък какво остава за Сашо... Пейката. Такова място сме BWC, какво да се прави. Лоши хора и хейтъри. Не забравяй Гришо Психиката. Quote Link to comment
MJ23 Posted November 9 Share Posted November 9 1 hour ago, kabakov said: Везенков взима 6+ милиона заплата. Дреме му дали ще играе или не... Изключително компетентно мнение за пореден път. Мислиш, че известните спортисти ги вълнуват само парите ли? Че е много удовлетворен, че не играе ли? Разбира се, че всеки иска да получава повече шансове, да става все по - добър. Но естествено според Кабаков го вълнува само колко пари взима и изобщо не го интересува текущата му форма, бъдеще и т.н. Glam4o and Himler 2 Quote Link to comment
kabakov Posted November 9 Share Posted November 9 Не играл в един мач - голям праз. Айде стига сте се превземали от всеки написан ред... Естествено, че иска да играе, а като не играе ще поиска да го освободят и ще се върне в Европа. Quote Link to comment
HEIDENREICH Posted November 9 Share Posted November 9 Мите , еба му мамата на човека. Шибан карък. itzo1994, gboy and baikiro 3 Quote Link to comment
Recommended Posts