Jump to content

Александър Везенков (Официална тема) | Αλεξάντερ Βεζένκοφ (επίσημο θέμα)

The Olimpic Hero

Recommended Posts

The Olimpic Hero

Най-добрият мач до този момент за Везенков. (18 минути, 11 точки, 4 борби, 1 асистенция, 1 чадър). Не само, че вкара 11 точки, но получи повече време, взе повече стрелби, игра и много стабилно в защита. Все повече започва да се вписва в отбора и най-важното е, че играе и със самочувствие. Ето най-доброто от представянето му в мача:

И това тук е много важен детайл. Радостта му заедно с един от лидерите на отбора Домантас Сабонис. Хубаво е, че много бързо се сработва със съотборниците си:

Edited by itzo1994
коректно заглавие на темата

Из туитър преобладаващата част го харесват и искат да му дават повече минути, защото след втората част много малко го пускат. Но има и такива мнения, които пишат, че е много зле в защита. Аз заради него гледам в момента и честно казано не виждам какво греши когато играе. 

Иначе е много яко да гледаш някой БГ на такова ниво дори да не ти допада спорта.

• Upvote 1
The Olimpic Hero
1 minute ago, Ponetron said:

Но има и такива мнения, които пишат, че е много зле в защита.

Днес му беше най-добрият мач в защита. Като цяло се подобрява с всеки изминал мач. Мене ме кефи много Везенков, защото изглежда като човек с психика, а не само талант. За разлика от един Гришо примерно, при който ако изключим тролните, винаги ме е било яд, че има такъв талант, но адски слаба психика.

• Upvote 3

Направете една отделна група за Везенков, молим!

Ако е от суеверие да не му прецакаме кариерата както се случи с Гришата и Миро нека направим бяла магия и така.. 

Нека му отдадем заслуженото във форума!

• Upvote 3
The Olimpic Hero

SASHA_VEZENKOV.PNG

Заслужава Саша Везенков официална тема, защото мисля, че в момента е най-актуалният български спортист в света, а и има много фенове в BWC. Нека тук коментираме изявите му в NBA.

Brutalnia
On 10/30/2023 at 7:36 AM, The Olimpic Hero said:

Днес му беше най-добрият мач в защита. Като цяло се подобрява с всеки изминал мач. Мене ме кефи много Везенков, защото изглежда като човек с психика, а не само талант. За разлика от един Гришо примерно, при който ако изключим тролните, винаги ме е било яд, че има такъв талант, но адски слаба психика.

Поздравления за темата, радващо е, че имаме спортист като Везенков на най-високото ниво в топ спорт като баскетбола. Само ще си позволя да изкажа несъгласие със сравнението с Григор. Психиката на Гришо не е слаба. Просто в този мега труден индивидуален спорт има твърде много играчи със свръхпсихика, като Надал, Джокович, Медведев, Алкараз и т.н. Казвам го и от личен опит, тъй като самият аз тренирах професионално тенис близо 6 години и знам колко е трудно да се спечели мач, дори срещу наглед по-малко класен от мен съперник. Баскетболът е колективен спорт. Ако даден играч е в затруднено положение, физически или психически, просто треньорът го слага на пейката известно време. В тениса няма как да направиш смяна за 1-2 гейма, трябва сам да се справяш с напрежението.

К*Р  ЗА КВИНСИ  МЕНТЕТО  ПРОМЕС  И  ВСИЧКИТЕ  МУ  ПОСЛЕДОВАТЕЛИ  И  ФЕНОВЕ !

DELETE !  DELETE !  DELETE !

19 hours ago, The Olimpic Hero said:

, защото мисля, че в момента е най-актуалният български спортист в света,

Не мога да определя ор него и Григор кой е по - популярен, но и двамата са явления в родния спорт. За съжаление след тях бъдещето не изглежда никак, никак розово.

The Olimpic Hero
On 11/1/2023 at 9:15 PM, MJ23 said:

Не мога да определя ор него и Григор кой е по - популярен, но и двамата са явления в родния спорт. За съжаление след тях бъдещето не изглежда никак, никак розово.

Ако трябва да бъдем обективни, Григор Димитров си е световна звезда, а Везенков все още не е чак такава. Да, може и да стане един ден, но категорично Гришо е по-известният от двамата на този етап. В един момент ако Везенков успее да стане титуляр и от лидерите на отбора си, може би да, може би тогава ще можем да кажем, че вече е световна звезда. Дано да успее.

Иначе се съгласявам и с @Brutalnia, който е направил много точен коментар за разликата между индивидуалните и отборните спортове.

The Olimpic Hero

Много слабо този път. Само 10 минути получи, 0 точки и 1 борба. Всъщност най-лошото в цялата ситуация е, че не взе нито една стрелба. Беше много изолиран от играта. Нека бастеболните специалисти да кажат малко повече по въпроса. Кога се получава така и играчът сам ли си е виновен или просто съотборниците не му подават, винаги ми е бил много интересен този казус.

2 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Много слабо този път. Само 10 минути получи, 0 точки и 1 борба. Всъщност най-лошото в цялата ситуация е, че не взе нито една стрелба. Беше много изолиран от играта. Нека бастеболните специалисти да кажат малко повече по въпроса. Кога се получава така и играчът сам ли си е виновен или просто съотборниците не му подават, винаги ми е бил много интересен този казус.

Такива няма да намериш тук. :D

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

natopor4en
3 hours ago, The Olimpic Hero said:

Нека бастеболните специалисти да кажат малко повече по въпроса. Кога се получава така и играчът сам ли си е виновен или просто съотборниците не му подават, винаги ми е бил много интересен този казус.

Благодаря, колега за хубавият въпрос.

Отговорът е по средата. До една степен самият играч си е виновен сам за себе си. От друга страна обаче съотборниците му може да преценят във хода на мача, да не му подават толкова често, в зависимост от конкретната ситуация.  

slammy.gif slammy.gifslammy.gif

The Olimpic Hero

Везенков за 10 минути само 2 точки и 1  асистенция. 0/3 от тройката. С подобно представяне скоро ще търка пейката постоянно. Дано не се провали. Успокоителното за него е, че има 3-годишен договор за 20 млн. долара - така или иначе.

The Olimpic Hero

Везенков 0 минути. :(

@baikiro, в момента правим един лек залог с акаунта ти. Ако Сашо в следващия мач пак не играе и не вкара поне 5 точки, акаунтът ти ще бъде замразен докато не вкара поне 5 в един мач.

Това е, защото кълнеш Везенков. Сега трябва да му станеш фен и да се молиш да играе. Ако Везенков никога повече не играе за отбора си, така и ти никога повече няма да играеш за BWC.

1 hour ago, The Olimpic Hero said:

Везенков 0 минути. :(

@baikiro, в момента правим един лек залог с акаунта ти. Ако Сашо в следващия мач пак не играе и не вкара поне 5 точки, акаунтът ти ще бъде замразен докато не вкара поне 5 в един мач.

Това е, защото кълнеш Везенков. Сега трябва да му станеш фен и да се молиш да играе. Ако Везенков никога повече не играе за отбора си, така и ти никога повече няма да играеш за BWC.

Аз нямам нищо против момчето, а против филмари като теб, което го овърхайпват при положение, че дори не е българин. 

КУР ЗА СМАРКОВЕТЕ!

DELETE! DELETE! DELETEEAAA!

njpw_puroresu

Не знам къде се наби Сашо при тия аматьори в америка. Там играят някакъв изроден баскетбол без защита и само някакви назобани маймуни правят забивки. Да дойде в японската би лига да разцъка с момчетата. Ще играе всеки мач и ще играе истински баскетбол. Не е случайност че където хванат прехвалените американски звезди в интернационални мачове ги бият на тупан. Като в кеча е всичко е една измама но истинските фенове знаем истината!

• Like 2
1 hour ago, njpw_puroresu said:

Не знам къде се наби Сашо при тия аматьори в америка. Там играят някакъв изроден баскетбол без защита и само някакви назобани маймуни правят забивки. Да дойде в японската би лига да разцъка с момчетата. Ще играе всеки мач и ще играе истински баскетбол. Не е случайност че където хванат прехвалените американски звезди в интернационални мачове ги бият на тупан. Като в кеча е всичко е една измама но истинските фенове знаем истината!

Мисля че в Чиба Джетс или Тойота Аваларк ще пасне чудесно. @The Olimpic Hero изтрий ми поста от миналата тема. Саша днес сигурно е избухнал с трипъл - дабъл - 10+ подадени кърпи при таймаут, 10+ подадени бутилки с вода и 10+ high five. :wank:

• Haha 2

Аз станах в 6:30 да хвана последните части и като го видях по анцуг с кърпата ръка му завидях за парите и заспах пак.

• Haha 2

Везенков взима 6+ милиона заплата. Дреме му дали ще играе или не... Иначе както съм казвал - в повечето мачове ще има по 10-15 минити и 5-8 точки средно на мач. Толкоз. Което пак си е огромен успех щото никой от играчи като Младенов и Стойков не успяха да се доредят до НБА...

The Olimpic Hero

Ние на един наш човек - приятел на форума започнахме да казваме Сашо Джобера, а пък какво остава за Сашо... Пейката. Такова място сме BWC, какво да се прави. Лоши хора и хейтъри. :(

Пък и честно казано Сашо няма шанс да измести по какъвто и да е начин Сабонис или Мъри...

31 minutes ago, The Olimpic Hero said:

Ние на един наш човек - приятел на форума започнахме да казваме Сашо Джобера, а пък какво остава за Сашо... Пейката. Такова място сме BWC, какво да се прави. Лоши хора и хейтъри. :(

Не забравяй Гришо Психиката.

1 hour ago, kabakov said:

Везенков взима 6+ милиона заплата. Дреме му дали ще играе или не...

Изключително компетентно мнение за пореден път. Мислиш, че известните спортисти ги вълнуват само парите ли? Че е много удовлетворен, че не играе ли? Разбира се, че всеки иска да получава повече шансове, да става все по - добър. Но естествено според Кабаков го вълнува само колко пари взима и изобщо не го интересува текущата му форма, бъдеще и т.н.

• Upvote 2

Не играл в един мач - голям праз. Айде стига сте се превземали от всеки написан ред... Естествено, че иска да играе, а като не играе ще поиска да го освободят и ще се върне в Европа.

HEIDENREICH

Мите  , еба му мамата на човека. Шибан карък. 

• Haha 3