nWoHulkster Posted October 28, 2023 Share Posted October 28, 2023 MJF vs. Omega хайп: Link to comment
Xander Black Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Добър Collision се получи тази седмица. Имаше добри мачове и сегменти. MJF и Omega направиха велик мач като за PPV. Враждата на MJF срещу Jay White ми е доста скучничка, понеже нещо тоя White изобщо не ме кефи. Според мен White изобщо не е за мейн ивента. Такива мачове като тоя срещу AR Fox повече са за него. Link to comment
yaripim Posted October 29, 2023 Share Posted October 29, 2023 Силен епизод и особено мейн евента. Почти чиста победа за Мжф и то над Омега. Не се вижда всеки ден. Ама от друга страна за Мфж, от няколко кадъра и 2 епизода го гледам... ма много пъпчасал бе деееба и на рамото некви гнойни такива с бял връх и по лицето и по гърба... От зобта ли е това? Link to comment
neshev Posted October 31, 2023 Author Share Posted October 31, 2023 С голямия МАЙН ЕВЕНТ, с голямия кур в гъзо. Link to comment
nWoHulkster Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 17 hours ago, neshev said: С голямия МАЙН ЕВЕНТ, с голямия кур в гъзо. Първите 75 минути от шоуто => средна аудитория 442,000 зрители. 15-те минути точно преди главния мач => 424,000. MJF vs. Omega => скок до 567,000 за първата част на мача и задържат 557,000 за втората, така че проблемът не е главния мач, който беше над редовното ниво за шоуто през последните месеци, а останалата част от шоуто... Ако останалата част от шоуто беше гледана колкото главния мач това щеше да е един от двата най-гледани епизода на Collision от края на юли насам. Link to comment
Xander Black Posted November 1, 2023 Share Posted November 1, 2023 За мен пък тези рейтинги изобщо не са важни. Ако на мен ми харесва шоуто не ми пука какъв е рейтинга. Така или иначе не го гледам по телевизията. Link to comment
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.