Jump to content

AEW Collision - 28 октомври 2023

neshev

Recommended Posts

Добър Collision  се получи тази седмица. Имаше добри мачове и сегменти. MJF и Omega направиха велик мач като за PPV. Враждата на MJF срещу Jay White ми е доста скучничка, понеже нещо тоя White изобщо не ме кефи. Според мен White изобщо не е за мейн ивента. Такива мачове като тоя срещу AR Fox повече са за него.

Силен епизод и особено мейн евента. Почти чиста победа за  Мжф и то над Омега. Не се вижда всеки ден.

Ама от друга страна за Мфж, от няколко кадъра и 2 епизода го гледам... ма много пъпчасал бе деееба и на рамото некви гнойни такива с бял връх и по лицето и по гърба... От зобта ли е това?

3kuoda.gif

17 hours ago, neshev said:

С голямия МАЙН ЕВЕНТ, с голямия кур в гъзо. :wank:

Първите 75 минути от шоуто => средна аудитория 442,000 зрители. 15-те минути точно преди главния мач => 424,000. MJF vs. Omega => скок до 567,000 за първата част на мача и задържат 557,000 за втората, така че проблемът не е главния мач, който беше над редовното ниво за шоуто през последните месеци, а останалата част от шоуто... Ако останалата част от шоуто беше гледана колкото главния мач това щеше да е един от двата най-гледани епизода на Collision от края на юли насам. :)

За мен пък тези рейтинги изобщо не са важни. Ако на мен ми харесва шоуто не ми пука какъв е рейтинга. Така или иначе не го гледам по телевизията.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...